För nån som du... så kan jag lämna allt jag har! För nån som du... Blir hela världen underbar!

2011-04-30 ♥ 20:37:23

Känns jävligt bra att festa ikväll. Midsommar är senaste högtiden jag festade.. haloween, jul, juldagen,nyår, påsk och alla andra (om jag glömt några....) har de varit jobb!! Men inte ikväll!!!!

Och det blir stan också! Med min älskade Becca :)

Bestämde mig för att börja leta lägenhet i förgår

2011-04-29 ♥ 19:09:37

Lägenheten jag ringde på igår, som jag igår va och kollade på igår va precis som jag ville ha den (dvs över förväntan vilket som inte betyder jätte fin) 

Hade jag inte ringt igår hade den varit uthyrd nu. Va en hel del och kollade på lägenheten igår.
Majoriteten hade tydligen sagt precis som jag också gjorde "Den känns mycket större än 22kvm"

Men nu är den iaf uthyrd...

Till mig...

VÄSTRA KÖPMANSGATAN!! 1 JUNI (Senast)
(vid gamla sats, hotel condrad eller fd porrbutiken om det säger mer)

Detta är fjärde lägenheten jag velat ha och fjärde jag flyttar in i.. Jag söker inte efter saker jag inte får, jag tänker realistiskt och bestämmer mig för det jag vill ha. Sen ser jag till att jag får det. Jag är nöjd med det faktum att jag aldrig sökt varesig ett jobb eller en lägenhet och fått ett nej.


Vägra Rubrik!!!

2011-04-28 ♥ 17:40:34

Torsdag kväll

Vackert väder

Som gjort för ett par öl på Stars&Stripes uteservering med några kollegor!!

Imorgon förmiddag blir det vanlig taxi med BMW:n igen.. Niiiice.




Jag o en unge snackar om allt och inget, byter samtalsämne hit och dit, vilka dagar jag ska köra honom och vilka dagar min kollega ska köra honom, vem vi ska hämta här näst osv. Jag frågar om det går bra när min kollega kör (Han har nyligen börjat köra skolturer) Men jag är väl inte direkt jätte tydlig, pratade precis innan i telefon med en av ungarnas pappa...
"Går det bra på mån, tis, och onsdagarna annars då?"
"Jadå det går jätte bra, förutom en gång då han klädde av sig naken"

Några sekunders tystnad "Jag menar min kollega......"
Jag har inte skrattat så mycket med någon av ungarna innan, vi kunde fan inte sluta skratta!! Kanske inte jätte kul men vi skrattade säkert i 5 minuter om inte mer!!

Sen på eftermiddagarna på Tors & Fre hämtar jag coolaste ungen i världen, han kan inte prata så bra, men sjunga och göra coola moves till musiken kan han.. även om han inte riktigt sjunger något man kan förstå. Haha han gör mig ALLTID på bra humör när jag behöver det som mest.

blablabla

2011-04-27 ♥ 18:07:18

Vad på listan har jag kvar? Hmm.. Det jag gjort är att tona en ruta på bilen, fixat i halva min tidrapport, hittat en lägenhet men inte ringt på den, betalt en viktig räkning och ja.. inget mer. Imorgon 10.00 och inte en sekund senare ska jag ringa på den lägenheten jag vill ha. Jag har tänkt mig en hyra på 3000 ju och typ så litet som möjligt och så centralt som möjligt. Till och med haft en speciell gata jag vill bo på. Tror ni inte de ligger EXAKT en sån lägenhet där nu!!!!!!

Jaojao.. fortsättning följer, har ett ärende att uträtta!!

olalala lala

2011-04-27 ♥ 07:13:20

Att jag inte ska jobbaa idag? Ja men säg inte att ni gick på den lätta ;-) så här ligger det till, ordet chefens bmw och vanlig taxi kan knäcka dom flesta!! Sen är det bara 07-10 så helt okey, hade ju endå sovit nu om de inte vore för att jag glömde bilnycklarna igår när jaag skulle byta taxibilen mot min egen bil!! Kaffe och fralla på det..

Om det är fint väder imorgon så ska jag hjula när jag är på väg till bilen...

2011-04-26 ♥ 22:32:00

Imorgon är jag ledig en hel dag!!

Då ska jag tona samtliga (bak) rutorna på min bil, blev inget med det idag för gjorde annat. Man hinner inte mer än att byta däck, fixa långhelgens alla redovisningar (dagskassorna från taxi) äta och köra till jobbet på två timmar, däckbytet tog 35 minuter!! Lägga ihop alla jävla kvitto och skit tog 45 :p

Jag måste börja göra att efter varje pass ist!!

Jag ska klippa klor på Ellie, borsta henne och ut och gå med henne. Sola solarium, ringa lite samtal blandannat till några hyresvärdar, nåt mer? Tänker inte städa mitt rum... för om jag tänker göra det så blir jag så omotiverad till att göra något att jag inte kommer göra de andra heller.

Jag ska stiga upp 06.00 imorgon, vilket jag måste göra för ska lämna tillbaka taxibilen som ska rulla iväg från kontoret halv sju imorgon. Va precis nästa framme vid kontoret innan för att byta till min egen då jag kom på att nycklarna ligger kvar hemma.

Nu på Lördag ska jag va ledig, då ska jag upp med Becca, hennes flickvän och hennes bror till kristianopel :D Där blir det majbrasa, picknick och lite alkohol och förhoppningsvis jävligt fint väder!!!!



Så det så!!!

2011-04-26 ♥ 11:16:31

Nu ska jag lägga på sommardäck på min bil och tona mina rutor.. hehehehe ska bli JÄVLIGT spännande ;) Med rätt inställning går allt, min inställning är: Jag kan allt!!

My hands are cold but my hearts on fire

2011-04-25 ♥ 22:51:50

Steg ur bilen, kollade upp mot stjärnorna och såg en falla.

Jag ser rätt ofta stjärnfall faktiskt. Eftersom jag inte brukar önska mig massa saker så kanske dom där som tar emot alla fallande-stjärn-önsknigarna lyssnar lite extra noga på mig nu denna gången. 

Nu från fallande stjärnor till drömmarnas land.

Får människor aldrig nog av alkohol?

2011-04-25 ♥ 04:27:23

På söndagar brukar man ligga i soffan efter 00.30 men inte inatt!!!! Men en sak är säker, nu är jag kung på att ha växeln. Tänk er själva att svara i telefon var 3-5 minut och ta emot beställningar medans man kör bil, och sen sitta och snabbt räkna ut när man hinner komma dit. Inte jätte kul den timmen jag va själv och det ringde nästan oavbrutet!! STORT TACK TILL DARKO SOM INTE SVARADE I SIN TELEFON!! Men en timlön på 500 är ju skit samma... eller? hahahaha ;)

Fick tackolov in två bilar och vi körde oavbrutet till halv tre!! Hålla koll på två andra bilar och var dom är och när.. Japp check, det kan jag också nu!! Hade behövts minst 2 bilar till.. Inte kul att behöva ge en vänte tid på 30-60 minuter. Och dom andra taxibolagen?? Var fan höll dom hus?!


Ang att flytta här ifrån.. Tänkte på det innan.. och kom fram till att varför inte så länge man inte har någon anledning att stanna? (Tillägg till Johanna: Jag syftar självklart inte på Familj, vänner och jobb PUSS GUMMAN)

Jag får nog av alkohol bara genom att se dom som vinglar förbi ens taxi utanför statt eller dom som gör "snygga" moves och sjunger för sig själva!!

Ellie gillar inte heller kyla och regn

2011-04-24 ♥ 19:53:24

Jag vet jag skrivit och sagt det förr. Inte en gång inte hundra, säkert fler. I snart tio jävla år har jag varit fast beslutsam om att flytta härifrån, ofta tänkt utomlands ibland tänkt på någon annan stad i Sverige. 

Men varför byta grått mot grått?

Spanien vore ju smartaste valet med tanke på språket. 

Flytta ifrån sin familj är ju kanske ingen dröm, men alla gör det. En flygbiljett från Stockholm är inte så jävla mycket billigare än en från Spanien (typ) Ja menar hur ofta är Becca tillexempel i Karlskrona och hälsar på? :p

Om jag inte gör detta så kommer jag ju ångra mig sen senare i livet.. 
Jaja drömma kan man ju alltid göra, har aldrig skadat någon!!
Leva på jobbet i ett år och sen leva livet? Låter rätt levande...



Grrrrr

2011-04-24 ♥ 16:45:49

Det är inte ofta men det händer att jag verkligen tycker att jag är den fulaste på jorden!! Typ man ser sig i speglen och tänker "Vem fan är det? Kan va den fulaste människan i världen" Man vet inte vad man ska ha på sig, för man ser lika dum ut i allt!!

Man vill hellst lägga sig i sängen under täcket och ligga kvar där tills man ser bättre ut. Hade man dessutom under den tiden man låg i sängen kunnat gå ner lite i vikt hade det ju inte skadat.

Vad är det som alltid hjälper en sån här dag? Jo en dusch... 
Vad är det man absolut inte känner för en sån här dag? Jo en dusch...

Nu: Påskmat hos Pappa
Sen: Dusch
Sensen: Jobba



Hands Down

2011-04-22 ♥ 18:24:37

My hopes are so high that your kiss might kill me,
So won't you kill me, so I die happy?
My heart is yours, to fill or burst,
To break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.
My hopes are so high that your kiss might kill me,
So won't you kill me, so I die happy?
My heart is yours, to fill or burst,
To break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.

Att vila inför jobbet går aldrig särskilt bra för mig...... borde sovit nu....

2011-04-22 ♥ 18:16:11

Ibland undrar jag om det är något fel på mig? Om jag liksom strävar efter att göra det så svårt som möjligt för mig själv? Det skulle inte förvåna mig.

Åt en chokladkanin nyss, har nu ont i magen.. Jävligt onödigt!!!!

Cause I know that's what you want me to do

2011-04-20 ♥ 13:42:51

Jag tror vår ekonomiansvariga tycker att jag är liiiite jobbig som lämnar in dagsavslut flera dagar försent.. Hon brukar få ett kuvert med 3-5 dagsavslut på måndagen eller tisdagen :p MÅSTE SLUTA MED DET (är inte bara jag)

Sen har jag inte lämnat in min tidrapport heller. Den skulle lämnas in den 5e!! Jag har dock lovat mig själv att jag ska fixa den till senast fredag. Det är sjukt dryg att fylla i den när man inte gör de varje dag och ist väntar så man får fylla i allt samtidigt.



När man döper mappar i datorn så blir det ju ofta dokumenttt, dokkkument, doku1men2t, dokumenntnt osv.. ni vet säkert hur det är ;) Sjukt drygt att hitta det man letar efter när man har ett x 10tal såna dokument.

Ska börja döpa mina mappar lite bättre som nu senaste "MUSIK ATT LYSSNA PÅ (såklart)" javist...

Goodnight and Go

2011-04-20 ♥ 06:17:20

Lalalala... 

Ska man orka röra på sig nu?
Jag e vaken.. Men allt utanför sängen ser så ansträngande ut, typ som -Gör ja det ena måste jag göra det andra..

Det ska bli skönt att hoppa in i duschen men drygt att gå ner för trappan, trappor är väldigt ansträngande. Jag ska aldrig ha hus med trappa!!

Igårkväll somnade jag i exakt den position jag ligger i nu, jag somnar alltid mot min vilja nu för tiden


Why d'ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well


Som sagt... Lalalala

Poff

2011-04-18 ♥ 18:03:31

Hur kan det skilja så mycket på 10 minuter och 10 minuter?

Det känns som 1000 minuter när man kör ett mongo från nättraby till stan som inte kan sluta prata. Det värsta av allt.. Hon kräver respons på det hon säger!! Dom få andra som är på det stadiet av jobbig kan man låtsas att man lyssnar på. Ett exempel på minuter som går jävligt långsamt alltså.

Och hur kan dom sen gå så fort när man gör något man verkligen tycker om? 

Jag är inte dum, klart jag vet varför!! Ville bara poängtera en grej!!

Försöker inte sova...

2011-04-18 ♥ 00:40:25

Jag önska att jag va en sån som inte tänker alls!!!!

But it's feeling just like every other morning before

2011-04-16 ♥ 10:50:28

Vilka märkliga drömmar alltså!!! (Drömt galet mycket inatt.. på gränsen till jobbigt mycket att ha i minnet just nu)

Ni vet nya grejen med bilar? Tryck på en knapp och bilen fickparkerar sig.
Utgår ifrån att det funkar på det viset att bilen med sensorer undviker andra föremål.

De parkerade bilarna i min dröm stod ej parkerade på det enligt många, svåra sättet (tex hoglandspark) Detta va mer som torget, dvs vanlig parkering.

Föreställ er nyfikna mig gå fram till en bil och se en knapp, japp jag tryckte på den. Bilen börjar betee sig som ett rymdskepp (med ljud och allt) Fäller in backspeglar och skit! 

Jag har tryckt på fickparkeringsknappen!!!!

Den börjar oparkera sig för att antagligen omparkera sig ;)

PROBLEMET??? Den stod breve en annan bil med rörelsesensorer som den i sin tur stod breve en annan bil med rörelsesensorer som den i sin tur...............

Så där stod jag rätt chockad och beskådade hur 6-7 bilar i otakt försökte omparkera sig och samtidigt undvika varann.

Det va verkligen en känsla i stil med "Vad fan har jag gjort?! Varför gjorde jag så?!"

Känns som att ha solen i ögonen

2011-04-14 ♥ 06:14:45

Den lyser upp tillvaron rätt rejält vill jag lova.

Helvete!!! Detta plus soluppgångs-lampan!!

2011-04-14 ♥ 06:04:19

Hur svårt jag hade att komma upp i morse?
Jag kom upp så snabbt att jag fick hålla i mig i bokhyllan när jag stängde av alarmet för det svartnade för ögonen sådär som de gör när man reser sig upp för fort!!

(Med alarm så menar jag verkligen ALARM!!) 199kr teknikmagasinet (99kr om extrapris)


Snurran hinner inte flyga iväg direkt så är man snabb
(Vilket man omöjligt inte kan vara) så hinner man stoppa den...

Hunden sover dock vidare lika gott som hon gjorde innan alarmet satte igång,
fast hon bytte plats från fotgalven till min huvudkudde.

Som du vill ;)

2011-04-13 ♥ 22:09:37

Sen tycker någon att jag ska förtydliga de jag skrev i inlägget om att jag säljer min själ "chans till 500 kr för att stanna 10 minuter över 12slaget på nyår" Det innebar alltså att göra en kille och hans vänner sällskap nere vid fisktorget för att kolla på fyverkerierna och inget annat!!



?!?

2011-04-13 ♥ 21:03:06

Det är helt sjukt!! Som om spion programmen till datorer inte va tillräckligt?!?
Man köper detta programmet på en hemsida, får en kod och sen gäller det att ha tillgång till måltavlans telefon i 5-10 minuter... (måltavla är tex partner, barn eller anställd)
Sen blir spionen i realtid informerad om all trafik till och från den avlyssnade telefonen. Spionen får också tillgång till en journal där alla samtal är noterade med nummer, tidpunkt och samtalets längd. När måltavlan ringer ett samtal, eller blir uppringd, informeras spionen via SMS. Spionen har då bara att ringa upp måltavlan och avlyssna samtalet. När måltavlan skickar eller tar emot SMS vidarebefordras en kopia till spionen. Samma sak med e-mail, som skickas eller tas emot av måltavlan.
OCH VÄRST AV ALLT!!! HELT SJUKT!!
Spionen kan när som helst ringa upp måltavlans telefon och avlyssna allt som sägs i den närmaste omgivningen. Måltavlan märker inget av detta. Telefonen aktiveras utan att tändas och utan att det ljuder någon signal. Utöver detta har spionen också möjlighet att följa måltavlans alla förflyttningar.
Det är helt sjukt!! Som om spion-programmen till datorer inte va tillräckligt?!?

Man köper detta programmet på en hemsida, får en kod och sen gäller det att ha tillgång till måltavlans telefon i 5-10 minuter... (måltavla är tex pojk/flick-vän, barn eller anställd)

Sen blir spionen i realtid informerad om all trafik till och från den avlyssnade telefonen. Spionen får också tillgång till en journal där alla samtal är noterade med nummer, tidpunkt och samtalets längd. När måltavlan ringer ett samtal, eller blir uppringd, informeras spionen via SMS. Spionen har då bara att ringa upp måltavlan och avlyssna samtalet. När måltavlan skickar eller tar emot SMS vidarebefordras en kopia till spionen. Samma sak med e-mail, som skickas eller tas emot av måltavlan.

OCH VÄRST AV ALLT!!! HELT SJUKT!!
Spionen kan när som helst ringa upp måltavlans telefon och avlyssna allt som sägs i den närmaste omgivningen. Måltavlan märker inget av detta. Telefonen aktiveras utan att tändas och utan att det ljuder någon signal. Utöver detta har spionen också möjlighet att följa måltavlans alla förflyttningar.

Här el. Här

We might as well be living in a different world

2011-04-13 ♥ 17:01:36

Det ligger en bebis breve mig, 8 dagar gammal!!
Han sover och gör massa söta mysiga ljud, tror han snarkar...

Tror det är första gången jag känner att jag längtar till den dagen då jag ska bli mamma! Men många år kvar till dess, massa grejer jag måste hinna göra innan dess. Hitta en kille är ju tex en bra början :p Men resa och sånt, kanske utbildning? Vet inte..

Någon gång måste man välja och bestämma sig för vad man vill göra.. Men inte än!

Första steget är iaf en lägenhet.. Nu! På riktigt nu snart alltså. Trivs som fan hemma men nu över ett år!!
Måste fan ha en lägenhet nu!!!!

jag har bett folk stopa mig om jag få för mig att jag ska ha en egen lägenhet redan. Vad jag än säger så har jag bett dom inte låta mig flytta ännu.. Haha försök stoppa mig ;)

Why don't you just drop dead?

2011-04-13 ♥ 10:39:24

Tänk hur sjuuuukt annolunda ens liv hade sett ut om man fick gå tillbaka och göra om allt!! Liksom allt man ångrar att man inte gjorde när man hade chansen, allt man skulle vilja gjort på ett annat sätt och allt man ångrar att man gjort.

Tänk om man fick gå tillbaka och rota i allt, hur hade livet sett ut då liksom?

Elle hade man ändå suttit här med samma minnen för man väl i situationen hade agerat precis som man gjorde första gången? Eller hade man valt och gjort på andra sätt och sen suttit här och skrivit samma saker likt förbannat.

Antagligen...


Det som mest skiljer dumma och kloka åt är att de dumma hela tiden begår samma dumheter medan de kloka alltid hittar på nya.

Två hål i väggen (Kan va den drygaste reklam jag någonsin sett)

2011-04-11 ♥ 23:56:22

Sjukt spännande sida att slösurfa på när man har tråkigt, inte kan sova eller helt enkelt inte vill sova trots att man knappt kan hålla ögonen öppna.

*Om mänskligt beteende, motivation och inspiration*


För att leva ett bra och lyclkigt liv bör du:

  • Uppleva mer positiva än negativa känslor
  • Uppnå en känsla av att ditt liv så här långt levts på bästa sätt
  • Kontinuerligt använda dig av dina talanger och styrkor
  • Odla starka sociala relationer med andra människor
  • Involvera dig i arbete och andra aktiviteter
  • Vara en del av ett större sammanhang – en social grupp
  • Uppleva det som att ditt liv har mening
  • Leva i en miljö där du känner dig hälsosam och säker


    Haha "Facebooks psykologi - Så blir du mer populär och detta ska du akta dig för"

återkommer

2011-04-11 ♥ 19:35:35

Ska fortsätta skriva i min bok som jag döpt till "livet suger" fast jag ska döpa om den till "det går över" Man kanske på riktigt borde skriva en bok? Tänk om man skulle ta och bli författare.. En kompis sa en gång jag borde skriva barnböcker med min fantasi, kanske ska skriva en med någon av dessa titlar så behöver dom inte bli besvikna sen när dom växer upp och inser att livet inte är lika lätt som när man är liten.

beslutsångest på hög nivå!!

2011-04-11 ♥ 06:38:50

Jag blir så fruktansvärt irriterad på mig själv. Jag bestämmer mig för en grej och sen ångrar jag mig inom en minut, och detta gång på gång. Tänker att, "bara en gång till" eller "bara en vecka till" "kanske ett par?" Sen samma visa om och om igen...

Vilken sötnos

2011-04-10 ♥ 18:29:54

♥                                                                                                     ♥

♥                                           Mille                                                    ♥

Jag kan inte förstå att du blivit mamma Johanna :) 
Hade jag fått vrida tillbaka tiden hade jag stannat på sjukhuset 3 timmar till, 
blev jätte glad för att ni ville ha mig där!!

Jag säljer min själ

2011-04-10 ♥ 18:03:35

Klockan är natt och en kille hoppar in i min bil. "-Kör mig till ** säger han." Väl framme ser han rätt sliten ut och frågar "-kan vi inte köra lite till så jag nyktrar till, kör en runda för 100 spänn" Hmm okey säger jag, shell och kaffe? Utmärkt tyckte han! Han köpte en kaffe till mig och kom ut med att i en termosmugg (!!)



Rätt överraskad och glad man blir då!! Sen körde jag tillbaka dit han skulle, vi snackade lite och jag fick dessutom ex antal kr i dricks.

Trevligt jobb har man. Plocka upp liftare, chans till 500 kr för att stanna 10 minuter över 12slaget på nyår (Jag sa nej?!?! Dum som man är) Ja såna saker gör jobbet ännu trevligare.
Tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till ...

Min bil är röööd!! Vem hade kunnat ana det :O

2011-04-09 ♥ 14:03:17

Klockan är fan redan två! Önskar jag inte hade något att göra så jag slapp resa på mig. Det är inte kul att städa men är så mycket hundhår i mitt rum så har liksom inget val.

Sen mår man fan inte bra av att ha det stökigt runtomkring sig. Men jag har ju inte tid att lägga kläderna i lådan eller åtminstånde på fotöljen, det är närmre till golvet.

Hade ni sett min bil hade ni blivit chockade, inte över hur stökigt det är i den som i normala fall chockar människor. Utan hur städat det är i den!! Lagat kofångaren elle va det heter där bak och efter mötet med grannen bil.

Borrmaskin och skruv..

Jag skrev något om silvertejp och ståltråd för ett tag sedan, glömde nämna skruvar!!

Mobbad

2011-04-09 ♥ 13:52:41

Det är fan ingen som vill leka med mig idag. Alla är upptagna och dumma! Vad ska stackars jag göra då? Blir promenad helt ensam i det fina vädret.

Ska träna också.. Klockan tickar så kanske skulle ta tag i det första på listan? Det tredje är iaf att möta upp kollega och byta till mig hans bil. Ska köra åt en friåkare ikväll, en VOLVO!! 

Men om man nu börjar med att städa till klockan halv tre, sen går ut med Ellie mellan halv tre och halv fyra, möta upp honom vi fya, åka in till stan och träna sen åka hem och duscha och äta middag och sen ha hela kvällen på mig att göra något mysigt, börjar inte fören 22 ikväll också. Om jag inte får åka in tidigare vill säga.

*

Jag skrev aldrig att jag försov mig förjävla länge nu i veckan.. Så sjukt illa att jag åkte in till teknikmagasinet i stan och köpte två vecka klockor för 600 kr!! Dock halva priset så värda 1200 kr!!
En sån där soluppgångslampa och en väckaklocka med en helikopter-snurra som flyger iväg som man sen måste leta upp och sätta tillbaka i klockan för att få tyst på elendet. 

Någon som tror jag kommer någonsin försova mig igen?! Ne precis, inte jag heller.

(Stör mig på att jag börjat använda smilegubbar i mina inlägg, måste sluta med det.)

Lalalala

2011-04-08 ♥ 18:59:42

Trött som en räv!

Nu ska jag sova en timme, börjar jobba sen.....

igen.....

alltså inte så mycket glädje i min vardag :p (JO)

2011-04-08 ♥ 14:22:14

Det är ingen glädje att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det.

Life's a bitch and then you die!!

2011-04-06 ♥ 12:12:34

Ska testa ZUMBA ikväll på Wellness i Ronneby. Ser icke fram emot detta då jag bara känner mig så löjlig när jag hoppar omkring och klappar händerna.

Jag kommer skratta åt min egen spegelbild och jag kommer skratta åt alla andra!!

Hell Yeah

2011-04-05 ♥ 12:51:03

Det fungerer!!!!!!!!

Underbart. Nu slipper jag andra sunkiga webbläsare. 

Alla bör ha Google Chrome. Det har mitt dataproffs till vän lärt mig.

Bye bye Explorer FÖR ALLTID

2011-04-05 ♥ 12:49:31

Jag kan nu använda google Chrome även till att skriva i min blogg.. Ska nu testa att göra radbyte och publicera och se om radbytet ligger kvar. Hålla in shift samtidigt som jag trycker Enter alltså....

Radbyte???

Jag måste träna i eftermiddag...

2011-04-04 ♥ 11:24:36

Jag måste fixa dagmatte eller hunddagis.
Skulle vilja ha henne på rosenholms hunddagis men fan va dyrt det är där!
Sen finns de inga platser där ändå.
Om jag ska ha en dagmatte så ska den personen fan inte göra det för pengarna utan för att den personen själv vill ha en hund men kanske inte har möjlighet att ha en egen.

Har en kyckling i ugnen.. Ska gör en kycklingsalad och det ska bli så jävla gott.


Från det ena till det andra..... Jag mår inte bra!! :(

blabla

2011-04-03 ♥ 16:52:55

38,5.....? haha! Trean och sexan ligger rätt nära varann har jag hört.

Fast idag tänker jag inte ställa mig på fanskapet! Nu väger jag säkert 71 efter gårdagen och idag ;)


Jag gillar fan inte att festa för fem öre längre! Eller rättare sagt.. att gå ut!
Första gången på länge och sista gången på länge.
Håller mig till bilen på helgerna ist.

Sjukt mycket mer både lönsammare och roligare (ja seriöst)
Ja och då menar jag mitt jobb....


till nästa helg då? jobb såklart men de andra...

2011-04-02 ♥ 16:31:06

38,5 kg.. Jadå!! Nu tror ni jag inte ätit, då kan jag tala om att johoOdå!! Frukost, lunch, middag och mellanmål mellan det! Har inte hunnit med så mycket motion för jag jobbat hela tiden (man hinner om man bara jobbar heltid.....) nu dusch sen taaaxi och paaarty! Tjaaaooo

RSS 2.0