Vädret påverkar ALLT (typ)

2010-06-24 ♥ 17:24:38

Ni vet när man va yngre och va på lövmarknaden och gick och åt gratis på mcdonalds (Gå fram och fråga om det finns en bigmac färdig och på donken när hamburgaren inte finns så väntar man ju med allt! Så där har du valfri hamburgare, pommes och dryck! Funkade förr :D

Det jag vill komma till är hur sjuk mycket folk det va.. liksom en massa nöter som äter på ställen som finns året runt ist för allt det finns att välja mellan på torget.. Såna nöter brukar även hålla till på Max såhär på lövmarknades dagen..

Frågade hur mycket det brukade va, vi brukar ungefär dra in lika mycket pengar på en timme som vi i vanliga fall gör på en dag!!!

Men jag trodde det skulle va värre och det va inte så farligt sen iaf!

Kan bara säga en sak... Vädret gör allt, påverkar allt och är underbart just idag!!

Nu blir det altanen i en av våra lyxiga solstolar för min del..

Tjao


Jag vet att jag spelat nästan alla mina kort rätt! Allt finns där, behöver bara plockas fram!

2010-06-23 ♥ 15:05:00

Jag har varit så duktig senaste dagarna, gått upp samtidigt som Mange går till jobbet och följt han till preem där han blir hämtad för att sen gå en lång promenad med ellie som avslutats med att jag köpt hem frallor och juice! 10 frallor för 18 kr, det ni!

Ellie chockade iaf mej duktigt mycket idag! Alla ni som känner Ellie vet att har hon en pinne så är det hennes pinne och ingen INGEN får ta den ifrån henne, dvs hon kommer inte nämre än 3-4 meter vid inkallning och rör man sig emot henne börjar genast leken tafatt..

MEN IDAG......

Hade henne lös imorse på stigen och sitt-kvar övade lite och gav henne aport som belöning! Brukar lura av pinnen hon har med en annan, funkar fortfarande.. oftast! Skinka och alla tilltugg man kan tänka sig funkar inte men i början funkade det att kasta till henne och sen kasta närmre och nämre mej själv så hon va tvungen att gå frammåt för att få tag i dom små bitarna, men det slutade funka för länge sen!)

Så där stod vi 10 meter ifrån varann, hon med pinnen i munnen och jag utan en ny i handen.. Jag ropade och hon som vanligt kom mot mej och stannade på 3-4 meters avstånd och nu det underbara, jag bad henne komma till mej och hon släpper pinnen och gör det!!!!!! För första gången på 2 år.. Måste va en engångs grej så testade igen... och igen.. och hon kom till mej alla 3 gånger


Tafatt har varit hennes favorit lek sen hon va bebis och det spelade ingen roll om man aldrig lekte med henne, hon fortsatte leka den själv! Så tog ett bra tag att lära in bra inkallning.. Men den inkallningen funkade inte runt andra hundar, människor och då hon bär något i munnen.. Nu funkar det på samtliga, oftas runt andra hundar oxå men förutom med Johannas hund.. Ellie´s idol..


Hade dom hela tiden!

2010-06-21 ♥ 11:19:32

Bästa sättet att spara pengar på är ju helt klart att inte veta var du har pengarna! Ännu bättre blir det när du väl hittar dom men inte kommer åt dom..

Jag borde fått mina skatte pengar för länge sen eftersom alla andra fått dom, men ville inte ringa skatteverket och tjata dom har ju så mycket att göra i dessa tider! Men nu ringde jag! Jodå, insatta den 11juni.. men på mitt icakort.. mitt ospärrande icakort!!! (Stulen plånbok 12 juni) 

Utan kod kunde tanten i telefonen iaf säga så mycket som att det gjorts en insättning men inga uttag! TACK.. 

Så nu vet jag var jag har dom men kommer inte åt dom, på onsdag får jag en kod så jag kan beställa nytt kort då och så jag kan föra över pengarna till mitt swedbank konto..

Alltså har jag haft en jävla massa pengar nu i 11dagar utan att veta om det, och nu när jag vet och (hehe) viiiiill röra vid dom så kan jag inte :p

Fattar ni hur mycket pengar jag har sparat!!! Har ju knappt gjort av med några senaste 15 dagarna!!

Jag har sämst humor!!

2010-06-17 ♥ 23:57:45

Men iaf.. Idag läste jag om en bortsprungen underlat :p (BLT´s annonssidor "bortsprungna djur") hehe... Jag sa ju det... sämst humor..

På tal om det så älskar jag tystnaden som uppstår för en kort sekund då man ensam skrattar högt då man läser tidning eller bok!!


Gjorde inte ett enda fel idag på jobbet, jobbade hela sex timmar tillomed =) 


Åh Åh just det, på väg hem ikväll så såg jag månen och den såg precis ut så som månar såg ut då man ritade dom när man va liten! Kände mej sååå nostalgisk.

Lungt!!

2010-06-15 ♥ 14:06:25

Jag börjar skarpt misstänka att allt va mitt eget fel, att det va jag som tryckt fel :( Det va nog så med andra ord! Vet inte varför jag blev så arg igår, brukar som sagt inte det!

Jag är faktiskt tillomed ganska mesig när det gäller just att säga ifrån på skarpen eller bli arg på någon! Brukar alltid va den som behåller lugnet eller bli ledsen direkt för jag avskyr att bråka med folk jag tycker om och även andra folk för jag är (på gott och på ont) väldigt mån om att bli omtyckt! Mår dåligt bara av att veta eller misstänka någon tycker illa om mej (oftast iaf) Jag tycker även det är lika jobbigt att tycka illa om någon annan för jag tycker inte om att göra det! Sen om jag tycker illa om någon så tycker jag alltid så synd om den personen för är rädd att den ska märka det och kanske må dåligt över det! Det vill säga om det inte är en elak person som gör dumma grejer mot andra!

Överkänslig.. tex om någon vän till mej är ledsen över något går jag sen oxå runt och är ledsen för tänker på hur jag skulle känna i den situationen! 


Känns som ?sentimental? skulle kunna va en bra beskrivning på mej.. Känns som ett ord som passar iaf! När jag tänker efter vet jag inte riktigt vad det betyder, måste kolla upp vad det betyder!

Sen mina kära vänner och familj som läser, ni borde nu va mycket stolta över mej som härmed efter dom inläggen igår öppet inför både kända och okända erkänner att jag Cecilia ******* hade fel!! ;)

Ledsen!!

2010-06-14 ♥ 23:06:12

Nu när jag lugnat ner mej lite, andats och ätit en smörgås så blev jag ist ledsen.. :( Tänk om det är jag som av misstag tryckt i att jag skulle jobba då när jag tryckt jag ville jobba 28e och 30e :( Man klickar på dagen och en ruta kommer upp om vilket pass och man bockar i det...
Funderar på om det va igår  jag satt och kollade på schemat, skrev ju i förgår innan.. tror det va igår!

Tänk om det är JAG som tryck i det av misstag.. =( jag kanske va inne och kollade på dagen av ren nyfikenhet vem det va som ville byta/vilket pass dom behövde folk/vilka stackare som jobbar dagen efter midsommar! Och då råkade bocka på det lediga passet.. tänk om det är så.. men jag tror verkligen inte det, hur gör man det av misstag liksom...

Förmiddag efter min födelsedag... =( (Låter mest sorgligt) Det värsta e ju så klart att jag inte ens kommer tillgänglig överhuvudtaget hela den helgen!

Finns inte en chans i världen jag skulle godkännt den passet eller velat ha det juuuu :(

Nu ska jag tönta mej lite med att fortsätta bygga på det coola huset i the sims som jag håller på mej.. Tänka på något annat helt enkelt!


Förbannad!!!!

2010-06-14 ♥ 22:26:28

FINNS INTE ORD FÖR HUR SUR JAG ÄR NU!!

Ber en jobba kompis kolla hur jag ska jobba i veckan och sen säger hon att jag även har den 26e?!?!?!?!?! VA?!? 11.30-16.00?!?! Va inne senast i förgår och kollade mitt schema och tänkte till och med va så jävla snäll och fundera på att ta ett förmiddagpass på lövmarknaden åt en som ville byta, man vet ju hur jobbigt det är att tvingas jobba runt midsommar då man ofta ska iväg.. vet dock inte än om jag kan så satte inte upp det! Men satte upp i veckan efter det eftersom det va de ända som fanns ledigt! Så 28 och 30 blir det jobb iaf!

Jag har vetat sen jag och mange blev tillsammans att är vi fortfarande tillsamman under midsommar så är jag borta hela den helgen! Men även om så inte va fallet så fyller jag år den 25e och vilken idiot sätter upp sig på halv ela dagen efter det?!?

Jag är så sur, även om det går att lösa och dom tar bort det kommer jag fortfarande va sur!! Kanske kanske kanske om jag inte skulle iväg och viste jag inte skulle fira min födelsedag så kanske kanske jag hade varit så schyst och tagit det passet för någon! KANSKE...

Problemet är, hur ska dom lösa det.. vilket som leder till att dom säger jag måste jobba? Om jag skulle utomlands då? skulle jag avboka resan då eller!?

Och sen även.... ren jävla princip!!

Kommer jag den 26? Svar nej!! och godkänner dom inte det, då sjukanmäler jag mej! och godkänner dom inte det, då klarar jag mej bättre utan!

Och inte står det bara 24,25,25,27 på sidan där vi anmäler oss utan seriöst står det på 25e och 26e MIDSOMMAR
och MIDSOMMARDAGEN?!?! HALLÅ?!?

Nu har jag inte pratat med dom ännu, kanske jätte lätt att lösa ;) är bara så jävla sur då det senast häromdagen inte stod jag skulle jobba då och jag försökte seriöst skriva ut schemat men det gick inte! Sen är det jävligt många inne och jobbar vid lunch så är kanske något fel då för så många brukar vi inte vara!!

Det är inte ofta jag blir arg!! Och inte så här arg.. kanske är n sån dag då jag blir lite extra arg.. hade i vanliga fall kanske tagit det med ro och tänkt det måste va något fel som säkert går att lösa!

OFTA MAN ÄR SÅ DUM I HUVUDET OCH SÄTTE UPP SIG DAGEN EFTER FRIVILLIGT... OCH INTE BARA DAGEN EFTER MIDSOMMAR, DAGEN EFTER MIN FÖDELSEDAG!!!!

Men som sagt kanske är lungt och bara ett misstag.. nä ska sluta skriva nu bara upprepar hur arg jag är :p


Finner inga ord :p

2010-06-13 ♥ 23:41:22

Skulle tanka på väg från jobbet, Preem vid Maxi kändes mest lämpligt ligger ju nära Max och bensin hade man ju INTE gott om! Hoppar ur bilen efter att ha öppnat bensinlocket som man gör innefrån på min bil. Stänger bil dörren, jag låser alltid min bil innefrån för finns ingen spärr på min bil så man måste låsa förardörren utifrån och orka låsa med nyckel då! Men jag glömde bensin kortet i bilen.. tar i handtaget.......

LÅST!!!!!!!

Jag ryckte säkert i handtaget 5 gånger och vägrade inse att det va låst! vad Van gör jag nu? Börja lipa?? Det kändes lockande eftersom mobil och allt låg inne i bilen!! Va fan nära på att börja lipa trött som jag va! Ville bara hem! Nej nej nej nej nej upprepade jag! Jag ville ju bara heeem! Det va så jävla jobbig känsla!!

Jag fick sån panik att jag glömde bort en grej.. Spaken till bensinluckan sitter precis breve den till bagageluckan!! Och jag hade dragit i fel först!! Den lättnaden va den underbaraste, jag tackade både gud och hela jävla världen!!
Kämpade ett tag med hundgallret och kröp sedan in.. Fick sitta och återhämta mej i säkert 5 minuter!!


Heeeelg

2010-06-11 ♥ 11:04:10

Sådär ja, då har man diskat, tvättat och varit nere vid havet med Ellie! Hon älskar att simma nu för tiden ;) Underbart att se henne så lycklig som hon är i vatten!!

Nu blir det jobb, vilket jag inte alls är sugen på med tanke på att jag från och med om en halvtimme inte kommer få va för mej själv fören på söndag kväll :p Blir direkt duscha och sen på fest efter jobbet! Spella fotboll (fan va kul) Kolla på fotboll (Måste vi?) festa och gå ut (tjohoo) :p

Nu frukost fort som fan!!


Mest längtar jag tills imån för då ska jag till karlshamn!! Aldrig hinner vi umgås mer än ett dygn :( Är inte hos honom fören fem imån och sen måste jag åka redan vid fyra på söndag! :( Dumma mej som jobbar på helger! Och dumma han som jobbar alla vardagar! Bara att vänja sig för jag kommer aldrig ha ett 7-16 eller 8-17 jobb och de kommer han ha!

Grönt är skönt!!

2010-06-11 ♥ 01:35:50

Lita aldrig på en läkare!

"Det som gör mej mest orolig är att du har så mycket röda blodkroppar i urinen" "Det innebär att det läcker blod ifrån tex njure eller nåt annat, minns ej" (fanns inget att det bara kunde va så, nej det va så helt enkelt) Allt lät så jävla allvarligt! "Du har iaf inte cancer" "Du har uppsvullna lymfkötlar i hela magen, framför allt vid livmorden" Fick sen penicillin jag skulle äta 4 tabletter om dagen i 14 dagar...

Samma provresultat idag... annan läkare..

"absolut inget att oroa sig för, ibland kan det vara så" "så länge du inte ser blodet i urinet är det inget allvarligt" "lite dåliga blodvärden, vilket som inte är bra men dom blir förhoppningsvis bättre om du får i dej mer järn" hade ju järn brist?! Du kan gå till vårcentralen med det" 

Och penicillinet? "Nä det ska du sluta äta, helt onödigt"

På den ena lät det som jag va sjuk och ev jätte sjuk på den andra snackade vi som om det vore en förkylning, medans min kompis läkarmamma på gyn sa jag skulle åka in till akuten direkt idag, fast mammas läkarkompis häromdagen sa det inte va så farligt?? Jaja, jag känner mej frisk så tillsvidare så är jag det!

Fast jag tycker det är lite drygt ändå, jag har alltid haft topp provresultat på blodprov och urinprov! Dessutom har jag alltid runt 75 genom 120 i blodtryck och idag hade jag 75 genom 105.. Men det är iaf inget farligt! Känns skönt, nu kan man sluta oroa sig över det!

Mer proviva, blodpudding och kött! Jag tycker inte det låter frästande att dricka apelsinjuice till blodpudding, men om det är det som krävs för att kroppen ska ta upp järnet så fine, inga jävla järntabletter iaf!! Annars gillar jag både apelsinjuice och blodpudding ;) (Man ska aldrig dricka mjölk till järnrik mat, järnet tas ej upp då)

Sammanlagd tid på sjukhuset.. endast 3½ timme :) det va inte dåligt må jag säga!!

Tur man alltid gillat sjukhus, tycker det är ganska mysigt där! man känner sig så trygg på något vis! (jag är inte ironisk)

2010-06-10 ♥ 20:38:09

Då så, nu har jag packat ner varenda intressant tidning som finns i detta hus i min väska, förbereder mej för mååånga timmars väntan!! Jag ska nämligen in på akuten!! Inte för att hälsa på Magnus utan jag ska helt enkelt dit och kräva vård! Jag kommer inte åka därifrån fören dom tagit till alla medel för att ta reda på vad som är fel! Man tycker ju dom borde ta en på allvar om man säger att man har svullna lymfkötlar i hela magen samt ljumskar, blod i urinen sedan feb ev längre, förhöjd sänka, lågt järn och att jag har mina provsvar sedan feb,mars och nu i helgen med mig!!

Varför akuten? Jo dom har ingen tid på gyn läkaren på akuten i karlshamn sa att jag måste sa att jag måste besöka.. inte denna veckan, nästan, månaden? Hon sa nämligen med under strucket "vi har inga tider" Alla som gärna betalar mer skatt räcker upp en hand *hand upp i taket så långt det går*

Först tvekade jag, åka till akuten? Lindas mamma som jobbar på gyn sa "åk idag" Dom kan inte vägra dej vård! Ne precis och vad ska jag göra? Vänta tills det blir värre? Man blir orolig, att få höra från en läkare på akuten att något inom en blöder känns fan inte tryggt någonstans!!

Undra om jag har tillräckligt många tidningar med mig.. visar inte gyn tillräckligt får dom röntga mej!!

So long my friends!

Hur ska man reagera? Jag börjar alltid skratta..

2010-06-10 ♥ 11:08:25

Livet kan förändras totalt på mindre än en sekund! Du vet aldrig vad som händer nästa timme, hur morgondagen ser ut eller hur du mår om en vecka! Du kan aldrig ta något för givet! Man måste verkligen ta tillvara på sit liv, på alla tillfällen! Göra det bästa av dagen och skiljs alltid åt med ett leende! För du vet aldrig om du träffar personen igen!

Syster hade precis tagit emot ett samtal och kom sedan in och berättade att det va mamma som precis ringt! Hon va på väg in till sjukhusetoch lät minst sagt panikslagen! 8 missade samtal hade hon haft från okänt nummer! Magnus (mammas Magnus) hade halkat från en båt och landat på ryggen och låg på akuten!

Det va det, så fick vi inte reda på mer, vad fan gör man? I samma veva kom Mange (min Mange) in genom dörren och snart därefter fick jag ett sms av mamma! Hon skrev att han fallit två meter från en båt (båten stod på land) Att han hade fått en spricka i nackotan och en bruten ryggkota men han kommer inte bli förlamad, väntar på svar från lund!! JAHA? Det va allt hon skrev.. liksom va? Ska dom till Lund? Ligger han på operationsbordet? Sitter mamma och gråter i en stol utanför operationsrummet, ska mamma följa med till Lund? Ska hon sova där? Eller ligger han i resperator? Vad? Vi kläde på oss och körde in till akuten!

Kommer in i reseptionen och sjuksköterskan leder oss till rummet och öppnar dörren! Där ligger Magnus, han sträcker upp en hand och hälsar oss glatt välkommna medans han vickar på tårna! Den lättnaden går inte beskriva! Mamma förstod ganska snart att hon kanske skulle skrivit lite mer utförligt i sitt sms! Men vi hade skit kul, pratade om livet, försäkringspengar, hur vi skulle flytta ner sängarna i vardagsrummet och jag och syrran berättade hur vi planerat att Mamma och magnus skulle åka till ett spahotel i karibien till höst/vinterna sen när Magnus va frisk igen!

Sen fick han morfin och ville ha bildbevis ;) Han är så jävla rolig ibland! Det där med morfin verkar roande! Haha

Men han ska bara veta hur sur jag blev när han berättade att han efter att ha ramlat reser sig upp och ska fortsätta med båten?! Men han fick ont så han skulle bara lägga sig och vila en liten stund sa han till sin chef, jojo du, DÅ fick han ont! En sträckning kallade han det! Gå själv skulle ha göra till bilen oxå!? IDIOT! Ingen abulans där inte, sen tog han kölapp som alla andra och satte sig i stolen för o vänta, då säckade han ihop och dom slängde upp han på en säng! Hallå? När en sån sak händer ringer man 112 direkt! Man vet aldrig vad som hänt eller gått sönder på insidad... fören man märker det...

 


Nu ska jag spela sims ;p haha like it a lot!!

2010-06-09 ♥ 17:00:53

Trevligt på jobbet idag må jag säga! Allt funkade så inga sura miner :p och framför allt, inga psykfall som ska ha något som inte finns och vägrar ge sig pga det och kräver att äta gratis! Förrförra veckan.. herregud! Hon vägrade ge sig, vi tjafsade ett bra tag innan hon och hennes man begav sig därifrån... fantan va slut.. hon skulle äta gratis då tyckte hon! Hon va fan riktigt hotfull.. chockad stod jag kvar då hon vände på klacken och gick där ifrån!

Hihi och så kul, på fredag ska jag me några jobbakompisar på grillfest, vi ska spela fotboll, grilla och sen senare blir det stan! Så direkt efter jobbet på fredag följer jag me en Zarah hem och så ska vi göra oss i ordning där och sen sticka så fort som möjligt! Fan va kul det kommer bli! Kul att lära känna dom man jobbar med sådär i privatlivet eller vad man kallar det :D

Samlade mod i en timme...

2010-06-09 ♥ 00:51:22

... sen anföll jag spindeln i taket med papper och mosade den riktigt ordentligt! Om den mot alla odds skulle ha överlevt försäkrade jag mej genom att lägga den i en tjock plastpåse! Så om den jävlen återuppstår så kvävs den till döds!!

Kommer nu kunna sova tryggt

Varför Iphone?

2010-06-09 ♥ 00:11:38

Jag tror inte jag vill ha en iphone.. jag har liksom ingen användning av det! Tycker internet funktionen är löjlig löjlig löjlig!! Är ju inte ens som på riktigt! Ren skit! Och hur bra du än lär dej skriva på det mina lilla tangentbordet går det sjukt mycket snabbare med t9 och på en riktig dator!

Varför Iphone? Jo det ser coolt ut, det är en sak som är kul att ha och att trycka på skärmen och det händer saker? barnet i oss antar jag! Men dra upp en dator ur handväskan.. det är grejer det!!

Jag förstår varför en kille vill ha en iphone! Men vi tjejer har en liten fördel dock.. handväskan...


Mobil: 5 pix, 2 gb, Mp3, radio, Ringa för 299:-, Fritt sms 399/mån
Dator: 250 GB, bluetooth, väger 1,2 kg 3190:-

Det mobila bredbandet har jag redan till min vanliga dator så bara att packa med!
Okey jag får köpa datorn men annars? 600:-/månaden och jag har bredband hemma, mobil och riktigt internet till datorn jag har i min handväska! Fixas i sommar när ekonomin är på topp! :)

Mysigt va det ja....

2010-06-08 ♥ 14:30:18

Nu har det väl ändå gått för långt? Varför göra en reality serie på en vacker strand när du kan göra en på en soptipp! Japp på storbrittaniens största soptipp utspelar sig realityserien "Dumpad" De enda tillgångar dom har är vatten och en liten mängd mat. Dom ska skapa sig ett hem av de dom hittar och sen är det utmaningar precis som i Robinson! Första pris? En miljövänlig bil...


Jag menar inte att tv har gått för långt, detta är sjukt roande! Och man får ju upp ögonen lite! Jag menar mer att på 90talet gjorde man realityserier på stränder och barer! Nu 2010... gör vi dom på soptippar! Fast det stoppar inte mej från att slänga det mesta i bränbart iaf :p   


Dom har vita hjälmar och gula reflexvästar ;p

En roligare dag

2010-06-08 ♥ 11:48:57

Back to business idag! Jobbar 17-20 och sedan jobbar jag resten av veckan fram till söndag! Jobbar lunchen på lördag och kvällen på söndag, alltså perfekt för lite stängselrock på lördag kväll ;)

Igår va det en sån där deppig innedag, fast kollade på 4 sista avsnitten av OneTreeHill och det va ju underbart såklart! Annars va det sådär ni vet.. omysigt!

Fast idag ska jag ha en mysig innedag fram tills jag börjar jobba! För jag vet att efter jobbet ikväll har jag kommit på fötter och då blir det jobb och massa annat på dagarna och kvällarna!

Först iväg med Ellie till brukshundsklubben och träna lydnad och lite agility om hon är duktig, sen lyxig frukost i soffan följt av någon film eller serie oh så ska jag ha godis till.. eller kanske popcorn? Ja något som gör att det blir sådär mysa-i-soffan-i-pyjams-mysigt-för-att-det-regnar-känsla! ;D


Rain rain go away, come again another day

2010-06-08 ♥ 00:29:39

Jag kommer minnas denna dagen som dagen då allt stod stilla!


Jag hatar att vara ovetande, och google hjälper mej ingen vart heller!

2010-06-07 ♥ 20:27:11

Efter dom sex timmarna blev jag iaf över lycklig över att få höra att det inte va blindtarmen som spökade! Jag har fortfarande inte riktigt förstått vad som är fel på mej, att det är en maginfektion och att jag ska äta pencillin i två veckor så långt är jag med! Fast det lätt inte på henne som det va någon diagnos då hon bara rekomenderade dessa tabletter och sa att hon hade testat dom.. Så egentligen vet jag väl inte vad som är fel då? Det som förbryllar mej är att alla mina lymfköttlar i magen och ljumskana är svullna oxå, man kan känna dom genom huden, känns som grus under huden typ! Så hon snackade något om att hela magsystemet va infekterat! "Det är iaf inte cancer" sa hon! Nehe, det va ju iaf skönt att höra!!

Det som förbryllade min läkare va mina höga värden av röda blodkroppar i urinen (man ska inte ha några alls) Dessutom hade jag samma värden vid ett tidigare läkarbesök i feb och det gjordes aldrig någon uppföljning på det!

Så att höra av en läkare att ens njure eller något annat läcker blod och att man ska kontakta gyn som idag visade sig inte kunna erbjuda någon tid känns sådär lagom roande... så nu måste jag gå via vårdcentralen och få en remiss! Men det är inte så farligt som det låter, men man vill ju ändå kolla upp vad det är?

Att hon nämnde att lymfköttlarna va mest svullna där livmordern sitter känns ju oxå sådär lagom kul och vad betyder det?!?

Och gyn kan inte ge mej en tid?!?

Nu i efterhand önskar jag faktisk det va blindtarmen det va fel på som dom hade hade misstankar om! Hade det varit den hade ju allt varit ur världen nu..

För den dåliga budgeten inom sjukvården har väl inget med den nya (snart den gamla) regeringen att göra? Eller?

2010-06-07 ♥ 19:51:01

Vist att man är beredd på att få vänta innan man får komma in och bli stucken i armen, och självklart okey att det tar en timme innan blodprovet är färdigt och man får prata med en doktor.. En timme fick vi vänta för att komma in och lämna blodprovet, 5 timmar fick vi vänta på doktorn!

Sex timmar? Varför? Hon va ensam läkere.... Kommunen tog bort en läkartjäns i januari.. det va de eller så skulle halva sjukhuset rycka! Ensam på hela jävla sjukhuset va hon! Skönt för mej att jag inte hade ont någonstans, tråkigt för den stackars gravida tjejen på gyn med magsmärtor medans abulansen kom in med den stackars mannen men hjärtstillestånd.. inte lätt att va ensam läkare på både akuten, gyn, kirurgen.... och alla andra avdelningar! Undra vad som krävs för att få tillkalla den jourhavande läkaren.. två hjärtstillestånd sammtidigt? Eller ska hon hjälpa den yngsta först?

Jag kanske är lite sen men jag viste inte att det va så illa.. 



Hur ska man få dom att förstå? Skära ner på utbudet av resturanger på stureplan? :p

Akuten

2010-06-06 ♥ 16:34:49

Varför ha en underbar dag med sin pojkvän i solen nere vid stranden med en pizza när man ist kan ligga på en gräsplätt precis utanför ingången till akuten utan att varken få äta eller dricka?

Kvällen igår blev inte som planerat, magont som fan.. aldrig haft så ont någonstans förut, viste inte vad jag skulle ta vägen! Så inget liveband, blev en sjukhus säng ist!

blodprovet visade att sänkan va förhöjd (innebär att något är fel typ en infektion) så därför va vi tvugna att åka tillbaka idag, vänta får man göra hela tiden och nu har vi kommit så långt att vi fått reda på att blodproven är likadana som igår (det är tydligen inte bra)
När jag kom ut från toan (efter att ha stoppat upp den där jävla grejen) och berättade för sköterskan att jag hade feber så såg det inte ut att va ett positivt besked! Det va då hon gav mej direktiv att inte äta eller dricka!

Är hemma och lämnar Ellie och nu ska åka tillbaka och fortsätta vänta på doktorn :(

Hoppas det är okey för är så jävlar sugen på pizza :p

Basketball diaries

2010-06-04 ♥ 03:47:35

Och där va filmen slut...

Se den!!!




God natt


God dagens

2010-06-04 ♥ 03:07:46

Sova skulle jag göra för länge sen, men va inte läge för att gå och lägga sig när det började en DiCaprio-film som dessutom handlar om tungt drogmissbruk!! Basketball diaries heter filmen!

Så här sitter jag och klockan är snart, ne den va vist redan över tre! 50 minuter kvar men kan redan säga att det är en film att rekomendera!! Lilla leo är inte gamal i denna filmen, garanterat under 20 år iaf!

Ett ansträngt förhållande

2010-06-03 ♥ 23:30:30

Så länge varade det! Nu mår jag sämre igen :( Fast även om det inte är jätte bra just nu så kommer jag må bra/bättre imån, jag känner det på mej! Jag har bestämt mej för det!!

Bakgrund
När jag varit sjuk under min uppväxt så har mamma nästan alltid utan att man bett om det köpt hem någon dricka och godis, oftast en chokladkaka och en Cola! ibland har hon tillochmed varit så gullig och kört förbi någon av mina lägenheter på väg till jobbet och haft me sig mat, choklad och cocacola! Så det är liksom en sån grej, när man är sjuk ska man mysa ner sig i soffan med något gott att tugga på!

Resultat
Så iväg mot statoil i pyjamasbyxor....
När dom inte hade någon proviva eller några andra nyttigheter för magen blev det en Cola! Nu det stora problemet något att tugga på? Jag skulle ha något till varje pris, problemet nu för tiden? Jag tycker inte om något längre.. chocklad är uteslutet (pga att jag är överkänslig mot laktos har det typ lett till att jag aldrig känner sug efter choklad trots att jag skulle kunna äta det då och då! Chips och såna grejer tycker jag inte om längre, när man inte ätit det på länge så blir liksom bara tanken på det äckligt!

Så där stod jag och inget passade!! Men jag vägrade ge upp, nu skulle jag köpa godis och därmed basta! Efter mycket rynkande på näsan blev det 4 olika sortes smågodisbitar för 15:- Och eftersom statoil är så billigt innebär det att godiset precis täckte bottnen i den ganska lilla påsens!

Slutsats
Detta är numera mitt förhållande till godis, chocklad, chips, kakor och allt sånt! Det är ofta jag blir sugen på något men nästan alltid går jag ifrån godishyllorna tomhänt för att jag faktiskt inte kan hitta något som känns tillfredställande eller som jag är sugen på!

Hade jag ikväll varit i en riktig affär hade det slutat med en vattenmelon eller körsbärstomater på kvist ;)

Önskar jag va lite coolare!

2010-06-03 ♥ 17:53:30

Helvete va överkänslig jag är idag, började nästan gråta när mamma läste morsdagskortet (brukar va tvärtom, men det va nära för henne sen oxå) Sen nu, när topchef är på tv, ett program jag aldrig följt och nu bara sett sista 10 minuterna av så får jag tårar i ögonen när man fick se hur glad vinnaren blev.. Jag är så jävla blödig


Ja jag glömde morsdag, men kompenserar väl lite att jag gratulerade henne redan i feb i år? Och att jag förra året va ute en vecka tidigare? Svårt att hålla reda på folks födelsedagar? Ja jag vet ju inte ens i vilken månad saker som morsdag, farsdag och liknande är trots att vi mer eller mindre firat det varje år!

update in life a.m (m.m = men mera = and more = a.m?)

2010-06-03 ♥ 17:43:50

Mår mycket bättre idag, slipper iaf ligga och jämre mej i soffan, bli yr när jag reser mej och må illa efter jag ätit något! Låter som jag varit dödssjuk, så är inte fallet men det räckte och blev över iaf!! Känner dock mej fortfarande kraftlös och trött i kroppen! Och blir jag förkyld nu oxå stryper jag honom för då e det han som smittats :p För självklart skulle han ju övergå till det direkt efter magsjukan!


Känns så skönt allt! Nu är ekonomin i mitt liv fixad oxå! (IGEN och för sista gången!!) Idag fick jag mina sista pengar från "jobbintro" som det så fint heter :p Får dom pengarna imån eller på måndag! Sen får jag lön från Max den 15 och i samma veva borde jag få mina 7500 (skattepengar) Sen fyller jag år nu den 25 och så får jag även lite lön från Temo! Blir nog bra då tror jag! För första gången sedan september kommer jag nu ha en sån ekonomi som gör att man slipper gå och må dåligt och en sån som innebär att jag har råd att köpa riktigt foder till Ellie och klöver och inte skit från mataffärer (Hund/katt mat från mataffärer är mcdonalds motsvarighet i hundvärlden, inte i vikt synpunkt utan ur hälsovinkel)

Så fort mina pengar från jobbintro syns på mitt konto blir det gasen i botten in till Hundbiten och sen till Mekonomen och köpa sån där mörk plast man sätter på bilrutorna där bak om skyddar lite mot värme och uvstrålar.. Så slipper Ellie solen när vi kör! Stackaren låg breve mej i framsätet idag och hennes päls va så varm så det brändes :( Hade massa saker i baksätet, och som vanligt när hon sitter ligger i framsätet ska hon ha huvudet i mitt knä och hinner lägga det på min hand/arm när jag ska växla! Det är mysigt!


Men dagen har varit underbar och mysig ändå..

2010-06-01 ♥ 23:36:51

Dumma min pojkvän!! Haft jätte ont i magen hela dagen och liksom känt mej illamående, svimfärdig och allmänt hängig! Mådde så illa innan att jag fick stoppa fingrarna i halsen! Och bergsäkert va det i fredags/lördags när vi umgick och han blev sjuk som han smittade mej! Jag började känna mej hängig redan på jobbet igår! Så nu har jag säkert oxå smittat halva personalen på Max.. Dessutom kommer dom bli lagom glada när jag ringer och sjukanmäler mej imån morgon..

Har blivit mycket väl omhändetagen idag iaf :) Söt, snäll och mysig är han, fast sur blir jag när han säger "Det är nog inte så illa, du mår nog bättre snart" eller "Det är nog inte så illa, du inbillar dej säkert bara" IBILLAR MEJ? Fuck you älskling ;)

Nu kan vi andas ut..

2010-06-01 ♥ 17:16:54

Jag är så glad just nu!! Helt underbart glad, för Manges skull alltså ;)

Satt båda me pirr i magen nere vid hamnen på fiskrestaurangen och väntade på att klockan skulle bli fyra! Jävligt god mat oxå!! =)

Vi går in genom porten och jag bestämde mej, hit flyttar han om så jag ska förfalska hans underskrift på kontraktet. Underbart hus i sånt där gamalt tegel med stengång och jätte stor gräsmatta med ett stort träd i mitten, svårt att förklara! Men underbart! 8 lägenhet bara, och INGA BARNFAMILJER = INGA BARN = UNDERBART!! Jag älskar barn, men att kunna ligga på gräsmattan utan barn som springer runt är guld värt!

Gubben öppnar dörren till vad vi trodde va trapphuset.. det va lägenheten! Den va precis som det ska va! Litet, mysigt, trägolv, såna fönster man kan sitta i, litet kök, fint badrum.. Allt va liksom så där lagom gamalt så det inte är så där nytt och stelt!

Äsch, jag kan inte förklara! Den hade potential om vi säger så! Ska bli så kul att inreda (hehe japp det är det jag som ska göra) Vill bara förtydliga att nej vi ska inte flytta ihop, även om allt vi säger är i vi-form! haha!

Sa jag att det är eldningsbar kakelugn i både vardagsrum och sov rum?!? 

Hyra? 3100! Dock kallhyra, med el och värme blir det nämre 3500 på sommaren och runt 4000 på vintern! Försök hitta en sån lägenhet till det priset mitt i centrum i tex karlskrona!!

bara några veckor kvar och sen är vi ä'ntligen för första gången ensamma! Varken jag eller mange har ju egna boende då han delar och jag bor hemma och innan bodde med som kombo även jag! Från och med 1 juli kommer allt va så annorlunda. Det är en stor omställning för oss!

Äntligen kommer det bara va han och jag!! För första gången under vårt förhållande! Ett eget ställe att va på, inga att ta hänsyn till.. Bara några veckor kvar nu!!


RSS 2.0