En härlig söndagskväll i soffan med en film under en filt!!

2010-05-30 ♥ 23:42:30

Precis kollat på en underbar film! UNDERBAR! 
Tiden är helt klart kärlekens bästa vän!


Max ringde mej halv elva i morse, dom ville jag skulle jobba halv tolv till åtta! Självklart! Tur man inte drack massa alkohol igår och kom hem klockan fyra på natten...... Jojodu haha! Hon blev glad som fan när jag sa ja för hon va rädd hon inte skulle få tag i någon för att alla skulle va bakis! Tackolov för att jag inte blev bakis efter gårdagen!
Söndagar är INTE en lugn dag!!


Lalala kär är jag!



God natt

2010-05-29 ♥ 00:16:28

Klockan är bara 12 och vi är jätte trötta! Blir sängen tidigt ikväll :) myyyyyyys

Sprang bara 4 km innan :/ Fick gå resten (6,5 är slingan) Jag hade klarat springa mer lätt om det inte vore för det jävla hållet jag får hela tiden, hinner inte springa mer än en minut så har jag håll och sen har jag det mer eller mindre hela tiden, men idag när jag stannade gjorde det så ont så det kändes som någon försökte dela på mina revben :( Precis vid sista revbenet på höger sida gjorde det ont som fan! Vad är det för fel på mej? :(

Bättre med ett stort misstag än många små?? Det är frågan...

2010-05-28 ♥ 15:43:35

Klarade mej sjukt bra idag, förutom när jag skulle fylla på glassen och fyllde på med milkshake :p hehehe

Nu ska jag springa sju km.... kan bli jobbigt!

Sen ska jag vara med min älskling! Jag skojar inte nu, men nästa vecka så SKA jag faktiskt göra något åt min blogg.. designen här är sjukt tråkig! Och nästan inga bilder har jag under i "Bilder" Para tänkt sätta mej med designen nu i 1-2 månader.. jag är lite svår startad! Avslutar saker gör jag inte heller! Aldrig! Ända situationen jag kan komma på som det är positiv i är i mitt och Manges fall ;)

Nu måste jag skynda mej! Det är en underbar känsla, förut kände jag att det bara va jobbigt att ta sig ut när man ska träna, nu känns det liksom lite motigt men mest ser jag fram emot det!

iiiiii vilket underbart väder!!!

2010-05-28 ♥ 09:39:14

Blir en härlig dag!! Ska åka med Ellie till brukshundsklubben nu, träna och leka lite! Ska fixa några grejer och sen ska jag jobba! :) Sen ut och springa med Ellie och sen äntligen färga håret, det görs alltid i månads-skiftet!!



Jag har aldrig varit den med stora bröst! Jag har aldrig tyckte det är snyggt med stora bröst! För det första ser man större ut med två fett klumpar under hakan, sen dessutom.. när va det inne med stora bröst? Någon gång på baywatch-Pamelas tid typ? Jag gillar mina bröst! Tydligen inte många som gör det, är det inte storleken så är det något annat, tex palla hängbröst!! haha!

Mina ganska lagom bröst har iaf blivit mindre sen jag gick ner i vikt, jag har vetat det, känt det, sett det med igår SÅG jag det.. Fast inte klagar jag för det! Finns inget hemskar än att ha två bollar som slår mot revbenen när man är ute och springer! Så illa har det inte varit för mej, bara känts att dom rör sig liksom! Men man har ju sett storbystade röra på sig snabbt.. haha!

Man kan nästan tror att jag egentligen är avundsjuk och vill ha större så som jag skriver.. Nej, jag är bara trött på alla med små bröst som klagar och vill ha större! Varför i helvete då?? På porrfilmer vet man ju vad dom använder stora bröst till... hehe!! Kanske är det därför?


Imån 11.30-14.30 ska jag fan ha full kontroll!!

2010-05-27 ♥ 20:51:07

Inte en jävel har kommit och hälsat på mej! Känner mej så omtyckt! Det är väldigt god mat på Max ska jag be att få tala om! Får jag höra om en jävel till som köper på donken under dom tider jag jobbar så kan den personen fara och flyga!! ;p Och håll er borta från driven! Jag står i kassan!!

Det gick jätte bra idag! Fast inte när en dam fick vänta jätte länge på sina 3 cheesburgare, det är INTE jag som gör hamburgarna. Ja det kunde jag ju skylla på, när tre st äntligen va gjorda och hon fick dom, kollade hon förvånat på mej -En skulle jag ha.. Haha satan! Inte konstigt att det tog så lång tid för tre hamburgare när bara en va beställd!

Nytt sätt att dela ut växlen på annars (dvs om du tänkte lite fel första gången) skicka med pengarna på brickan när deras mat är färdig! -Så la jag en en-krona där på brickan oxå!


Det där med plus meny är fan inte så vanligt! Tror det är sunda människor som väljer max (Därför jag bara sökte där, hehe) * Det är så ovanligt att någon vill ha en att jag alltid ställer upp en mellan dricka och pommes på brickan först och sen får byta ut mot stora..

Ursäkta nu, men man tror ju att man ska få se en hel del såna typiska "hamburgerrestaurang-människor" när man jobbar där.. Ja isf håller dom inte till där på lunch-tid kan jag då säga! Möjligtvis i driven isf för där har jag inte kollat!

*Man söker ett jobb i taget, inte två eller flera för att öka sina chanser! Jag gör inte så bara! Man tackar inte nej till jobberbjudande efter en anställningsintervju bara för att man fick något annat först! Man gör bara inte det! Jag skulle aldrig göra det! Liksom ska jag i framtiden söka både till tex knataxi och zontaxi och sen efter att ha sökt tacka nej när dom ringer och vill ha mej? Vadå teaser! Haha, snacka om att bränna sina broar!


Inte lite fjärilar i magen..

2010-05-26 ♥ 10:59:52

Ska stå i kassan idag mellan 11.30 och 14.30! Dom värsta timmarna på dagen, han kaller det mjukstart! Okey att jag stod där under hyfsad rusning i lördags i två timmar! Har iaf kolla på var jag hittar allt nu tror jag!

Men det där me nuggets och dom andra 3 sakerna som ska i fritösen då? (förutom pommensen) I vilken fristös ska vad vara?? Och vilken tång ska användas till vilken grej?? Och framför allt VAD ÄR VAD??

Jag har iaf iaktagit tekniken för att det ska gå fort! Alltså när man själv varit där och ätit! Dom tar emot beställningen, säger tex 84 kr tack och medans kunden drar kortet och trycker sin kod det är då man vänder sig och slänger i rätt sak i fritösen!

Ska bara lära mej vad som är vad sen ska jag nog allt tillämpa den tekniken.. hehe! Förhoppningsvis säger ingen idag -Jag villa ha sex nuggets inte nio! Jag log ett sånt där oskyldigt leende med rådjursögon och hon va snäll och sa att det inte gjorde något!

Nu bär det av.. fy fan! Men det är faktiskt kul! Jag får ju träffa folk! Jag älskar folk (tror jag i tidigare inlägg skrivit något om att jag hatar folk, men men)

De va jag inte bered på..

2010-05-25 ♥ 17:46:54

Jag undrar om det går kombinera Max och att köra taxi? Liksom om den ena ringer och jag sagt ja till den andra blir dom kanske sura på mej! Tänk om jag trivs jätte bra på max? Då vill jag inte sluta! Trodde dom hade stor personalomsättning där men så verkar iaf inte fallet.. vilket som känns som ett stort plus!! Vi får väl se hur det utvecklar sig! Jag vill kunna ha båda sen iaf!! Men nu lägger vi fokus på nutid!


Efter att ha jobbat bakom stängda dörrar dör jag av längtan att komma ut i det fria och se tusen ansikten varje dag!! Kommer aldrig igen sätta min fot inom ett yrke utan fysisk kundkontakt!!

Utbildad Max:are då ja!

2010-05-25 ♥ 17:19:21

Koncentrera sig 6-8 h framför en dator? 20 kapitel om allt man kan tänka sig och prov efter varje? Massa läsning alltså.. Jag kan läsa, inte det jag menar! Blandar bara ihop lite ord ibland och läser fel. Trotts detta skumläser jag ofta, det är mycket lättare och går snabbare ;) Det är väl egentligen något jag verkligen inte borde gör!

Därimot högläsning.. haha! I Söndags när jag skulle läsa på ett filmfodrals baksida tappade Mange koncentrationen till att lyssna efter jag läst två rader! Tydligen har jag noll inlevelse när jag läser (dvs sjukt monotomt, nästan ord för ord) någolunda sakta går det oxå ;p 

Så när jag klarade allt på 5 timmar kände jag mej väldigt nöjd med mig själv!!

Dock så va det ett av alla proven som gick mej på nerverna, 20 frågor och sjukt svårt! Man fick inte ha ett enda fel!! Jag hade sex fel första försöket så tog mej 5 jävla gånger att klara det provet!




Jag tänkte så här då va!

2010-05-24 ♥ 19:25:53

Jag tänker på att jag trivs hemma! Men jag tänker hela tiden på att jag vill ha min egen lägenhet i stan! Jag tänker på att jag vill att Ellie och Klöver ska bo ihop igen! Jag tänker på att jag har fått ett roligt (ja det är kul) jobb! Jag tänker på hur underbar sommaren kommer bli! Jag tänker på att det va 4 månader sedan jag klarade min uppkörning men fortfarande inte kunnat ansöka om min legitimation! Jag tänker på hur slapp min rumpa har blivit sedan jag gått ner i vikt! Jag tänker på alla lösta problem! Om jag ska va ärlig tänker jag på en del framtida oxå! Jag tänker på hur stabil jag känner mej nu för tiden! Jag tänker på hur saker och ting påverkar en! Jag tänker på hur mycket jag längtar till man har har taxi jobb! Jag tänker på om jag ska göra som patrik rekommenderade och söka direkt när jag får taxikortet och bara va ärlig med att jag inte kan jobba så mycket i juli eller om jag ska vänta med att söka till i aug då jag kan dra igång ordentligt!

Jag tänkte även att jag skulle börja träna på gym! Tills jag tänkte på hur dyrt det är att träna på gym! Jag tänkte jag skulle göra utfall med hantlar hemma ist!

Undra vad som kommer röra sig i mitt huvud när jag har min lägenhet, mitt taxijobb, pengar över och min fasta rumpa? Vad man ska äta till middag och sånt kanske? För alla mina problem skulle ju va lösta menar jag! Dom jag kan påverka iaf! Ska bli spännande med det känns faktiskt lite skrämmande oxå!

Söndag kväll.. bästa kvällen på hela veckan! Nja inte bästa, men klart mysigaste kvällen på hela veckan!

2010-05-23 ♥ 18:51:02

Det va trevligt att komma till jobbet idag för det är ju tydligen pingtsdagen eller va det heter så tjänar en jävla massa! Tjänar i vanliga fall 500 (efter skatt) på 5 timmar och idag skulle det va närmare dubbelt så mycket säger dom :D wii

Längtar tills klockan blir 8, för då slutar jag men faktiskt mest för att jag ska träffa en väldigt underbar person då :) hihi!

Bara för att det tar mej 48 timmar att fixa ett jobb..

2010-05-22 ♥ 17:36:30

Tröttnade på temo!! eehhh vad va fel där?! Jag har aldrig varit otrött på temo!!

Ne sagt upp mej har jag inte gjort, jag är inte dum, ska jobba 17-21 mån-tors!

Körde förbi Max hamburgerbar i torsdags eftermiddag innan jag skulle börja jobba på Temo!
Förklarade för dom att jag ville jobba hos dom! Han frågade efter cv, berättade att jag ville fråga om det fanns jobb innan jag lämnade ett! Han frågade om jag sökte sommar jobb.. Nej sa jag! Han sa dom behövde folk, jag gav honom mitt nummer! När jag gick gjorde jag en sån där halvvändning som modelerna gör på catwalken och sa lite typ skämtsamt -Och jag kan börja jobba när som!! (hehe)

Igår ringde den andra platsansvariga, 9.45 idag vill hon ha dit mej på intervju!! Ehh jaha javist, självklart, absolut sa jag!! Ingen sovmorgon med Mange då men vad gör man inte liksom ;) Förutom tidigare erfarenheter m.m snackade vi mest om serien dallas, lärare på medieprogrammet (hon är 28) och annat trevligt! Killen jag pratade med när jag va där i torsdags va med i slutet innan jag skulle gå! Dom skulle ringa mej i veckan!!

Bara det att på väg till bilen sprang killen efter mej, han frågade vad jag skulle göra idag! Inget sa jag och ljög! Kan du börja jobba idag då? Elva? Tolv? vilket som passar dej bäst..... Ehh ja självklart!

Till systemet, hem, spingtur med ellie, frukost och dusch! Jag va där 11.45!!

Här är kläder, byt om, så här funkar kassan tryck där osv (tusen val och knappar), pommesen i fritösen, sänk med den knappen! Hamburgarna ligger där! Vad kan det tagit? 10-15 minuter om ens det!? Lycka till sa han.. Jaha, första 30-60 minuterna va mycket intressanta, jag uppskattade min "jag är ny" bricka på bröstet!! Vad är vad av dom friterade bollarna, dom avlånga friterade bollarna och dom avlånga bollarna?? Jag kan iaf gör en delux strawberrymilkshake nu och en kund sa hon ville ha en strawberrynågot glass! Vad är det sa jag..

Sen efter lite mer än en timme började jag få kläm på det och behövde bara fråga i vilket av dom 20 skåpen alla dipper va, (dom har onormalt många olika dipper) var är morötter och m.m! Tror jag har koll på det mesta nu faktiskt! :D

blir 3h pass ons-fre.. Vet ni vad som kommer ta längst tid att lära sig?! Fylla upp en liten pommes!!!! Dom åker ju inte ner i påsen när man använder den där grejen man tar dom med!!

Kul som satan och trevliga arbetskompisar! Dom två jag fick jobbet av som oxå jobbar där hela tiden är lika coola bägge två! När jag skrev på anställningsbeviset sa han -hade du kommit ett par dagar senare hade det varit för sent att få jobb... så där hade du en jävla tur!!antar dom haft andra intervjuer i veckan då? Ja jag har ju uppenbarligen en hel del tur, i allt förutom pengar!

Ja jag skulle bara säga det! Legat på gräsmattan på en filt i 1-2 timmar nu! Fryser som fan då det blivit skugga här nu och jag har bikini så ska nog gå in nu.. ;)


Jag vill tacka min Mamma och Magnus, detta hade aldrig varit möjligt utan dom!

2010-05-21 ♥ 15:39:30



Tryck PLAY... fortsätt sedan läsa!!

Idag kommer den nya kylaren på posten, det innebär att nästa vecka har jag bil igen!

Magnus, mammas kille alltså!


Kanske inte helvetet på jorden ändå..

2010-05-20 ♥ 20:07:57

Det är så jävla mycket lättare att sitta här nu för tiden.. Jag klarar liksom av att till och med vänta med rast ända till 19.30-20.00 Komit på att värsta är att sätta sig efter rasten och se hur långt man har kvar när man tar rast mitt i passet! Jag tar rast så jag aldrig har mer än en timme kvar sen! Känns mycket lättare!


Någon gång förra veckan vet jag att jag till och med tänkte att det va synd man inte fick bealt om man struntade i rasten, hade lätt kunnat göra det! Synd att man inte får ta den efter halv nio för då hade jag gärna inte tagit någon och gått hem tidigare istället!




Alltid lika lärorikt att umgås med Cai

2010-05-20 ♥ 14:30:43

Att skruva och ta isär en mobil telefon!?kan säga att sony ericsson vet precis vad dom gör för att man inte ska kunna laga sin egen telefon! Tur att man har värsta hightek kompisen! Skulle inte förvåna mej om han hade ett helt göm rum någonstans i lägenheten där han sitter och hackar sig in i folks datorer :p hehe! Ne så allvarligt är det nog inte! Men som sagt, hade inte blivit förvånad! hans pappa är kines...... haha ;)

Hihi IDAG kan man säga FUCK YOU DN

2010-05-20 ♥ 11:55:35

Näääeee.. jag ska kämpa mej tillbaka!! Jag ska fan inte sitta hemma för att jag är lat!

Nu åker jag hem till Cai, dricker några koppar kaffe (det vill säga 1/5 del av två koppar) och solar på hans altan!! Hur svårt kan det va!?

Förresten.. jag va ute och sprang i måndags kväll :D
Jag har längtat tills idag för ikväll får jag springa igen!
(Det är alltid smygstart som gäller i alla frågor om träning)


Vindstilla

2010-05-20 ♥ 11:45:15

Mitt liv just nu.. Det händer inget speciellt!

Jag jobbar några kvällar i veckan, umgås med min pojkvän, är ute och går med min hund, träffar någon kompis då och då, festar ibland.. Jag borde kunna göra mycket mer med min tid, jag gör liksom inget.. känns som dagarna bara går en förbi! Jag vill bara sitta och pilla med bilder i photoshop, leka med min hund, kolla på tv (vilket jag kommit på att jag fan typ aldrig gör nu för tiden)

Detta är inte jag.. jag älskar ju att hitta på saker egentligen! Älskar att träffa mina kompisar.. och hitta på äventyr!! Men jag orkar inte men jag mår bra? Jag får inte ihop den kombinationen! Tror jag helt enkelt har för mycket fritid..

Om jag ändå bodde i stan, om jag ändå hade bil, om jag ändå hade ett kul jobb, om jag ändå hade pengar! Då hade jag haft en kul fritid... 

Bilen kommer iaf nästa vecka, pengarna kommer i slutet av juni, jobbet kommer i aug och lägenheten får vi se! Sakta med säkert alltså, smygstart!

Ni vet, det är ju så jävla jobbigt att gå upp för visa uppförsbackar
att man på toppen måste sätta sig ner och vila en liten stund
innan man orkar ge sig på nerförsbacken.. 

Jag sitter på den toppen just nu.. och det är vindstilla!!




 

"Man ska inte kasta pil i gummibåt"

2010-05-19 ♥ 19:54:12

Man börjar ju undra..

Efter varje intervju så får vi i programet ett litet citat..
Citat jag och antagligen ingen annan någonsin hört förut!

några av dagens citat..
"Den som rapar mitt i stycket stör de andra ganska mycket"

"Fult är att lugga en skallig"

Och min favorit... rubriken..


Höst i maj? vår i sommar? antagligen......... :( :(

2010-05-19 ♥ 11:37:08

Askan och ångan från Island ligger som en våt filt över Nordeuropa och skymmer solen. Det innebär svalare temperaturer den närmaste tiden, vilket bromsar klimatförändringarna.


– De närmaste månaderna kommer vi att se ett kallare klimat i Nordeuropa än vad det hade varit utan vulkanutbrottet, säger danske klimatforskaren Sebastian H Mernild vid Los Alamos National Laboratory i USA.

Att temperaturen faller några grader åren efter stora vulkanutbrott är känt sedan tidigare. Så var det till exempel efter Pinatuboutbrottet på Filippinerna 1991 och El Chichon 1982 i Mexiko. Då sjönk temperaturen över hela världen. Temperatursänkningen nådde också arktiska områden och effekten kan förlänga den grönländska islandsisens existens, tror Mernild

– Det är faktiskt så att mängden smältvatten sjunker med 30 procent efter ett vulkanutbrott, säger han.

Än så länge vet forskarna inte hur stor klimatpåverkan som vulkanutbrottet under Eyjafjallajökull innebär. Men ju mer långvarigt och kraftigt det är desto mer ånga och aska hamnar i atmosfären.

Mernild tror att askmolnet kommer att ligga kvar i flera månader över Europa och därmed reducera temperaturerna.


Här ifall ni vill läsa själva... DN.SE



Vad är problemet?!

2010-05-17 ♥ 21:05:37

Alltså hur tappade är folk egentligen?!
Det är 2010 och folk vet alltså fortfarande inte hur man går ner i vikt? Ät mindre kolhydrater eller inga alls? ät bara frukt och nötter? ät bara soppa? ät ingenting alls? Och bla bla

Viktväktarna?! Räkna kalorier?

Hur lång tid ska det behöva ta att fatta?

Träna mer, ät nyttigare!! Det finns inga genvägar
(möjligt en magoperation, om du nu vill ta det steget)


Jag säger inte att det är lätt att genomföra,
bara att det inte borde va så svårt att fatta!


Tjoho nu slutar jag jobbet :)






Bra där!! (Aftonbladet)

2010-05-17 ♥ 20:45:50

Amerikanska forskare har nu kommit på att man ska välja diet efter sina genetiska förutsättningar. Man kan då som dagens nyheter skriver gå ner upp till tre gånger så mycket mer i vikt.

På en stor bild ser vi den knubbiga glada Anna Bratt från dagens nyheter springandes i motions spåret. Hon har nämligen gjort detta gentest för 1000 kr och då fått reda på att hon behöver extra intensiv träning och att det inte räcker med långa promenader... okeeey?! Dessutom fick hon även reda på att hon är extra känslig mot fett..
naaahee?!

Detta får man alltså reda på genom den nya "super metoden" som dagens nyheter kallar den! Ahhha?!Innan detta va Anna mycket skeptisk till genforskning (?)


Sen vet jag inte riktigt om det är aftonbladet som bara skrivit fel eller om det är vi läsare som missuppfattat Annas avsikter (:p) 

"Anna Bratt på dagens nyheter är mycket nöjd över att successivt gått upp 7 kg då hon tidigare testat 5 olika dieter med ett resultat av endast 3 kg"


Bra tänkt där!

2010-05-15 ♥ 21:29:28



Som om inte "Hetare än någonsin" räckte
"Island är som gjort för en riktigt härlig lååååånghelg"
Man kan ju iaf inte anklaga skribenten för att inte ha humor!

(Expressen idag)


Mamma och syster bäst i världen ;)

2010-05-15 ♥ 17:03:32

Varit tre (och en halv) underbara dagar nu, gjort massa kul! Film, äventyrsbad, bio, konsert, spelkväll (heavy rain, rekommenderas starkt!!) och för att inte glömma äventyret med bilen då..

På tal om det, tåget hem kändes för jävla drygt kan jag ju meddela, och tidningen Mange köpt till mej gjorde bara att jag blev åksjuk ist ;)

Iaf...

När du är på väg ur ett problem så finns det alltid ett nytt runt nästa hörn! Så har mitt liv sett ut i 5 år, men va fan börjar bli riktigt intressant nu ju! Man kommer till en gräns då man fan börjar bli van och när jag tänker efter så undrar jag när jag egentligen det, tror det va ett bra tag sedan nu faktiskt!

Man löser ett liten problem och ett större väntar runt hörnet, löser du ett stort problem ja då väntar ett ännu större runt nästa hörn!

Men det blir bättre snart!! Kan bara vara mindre runt kommande hörn nu menar jag ;) Ni som känner mej förstår ju varför jag tar så lätt på motgångar efter dessa händelsefulla åren :p 


Men detta fixar sig oxå.. jag har sjukt ljus syn på närmsta månaderna :)
Sen har jag ju en underbar familj, pojkvän och vänner som alltid finns där för mej

Det är såna saker man minns, sånt man sen skrattar åt! Så njut av läget när du är där ist.. blir roligare att minnas då!

2010-05-14 ♥ 16:59:39

Manges födeledag blev verkligen lyckad i Onsdags!! Va på konsert på kvällen, mycket spännande förband till det riktigt bra bandet.. Aldrig sett sån inlevelse förut, som sagt ett mycket spännande uppträdande.


Gårdagen blev både jävligt lyckad och mindre lyckad! Manges och min äventyrsdag slutade med att jag nu inte har någon bil! Den står i en liten håla kallad Ingelstad en mil ifrån växjö! Vid antagligen en av sverigen ända kvarlevande OKQ8 mack breve en mindre lycklig saab!

Jag och Mange reagerar ofta väldigt olika på saker och ting! Jag menar vad kan man göra? Bilen går inte köra.. så enkelt är det! Acceptera och gör det bästa av läget! Vilket som ledde till att jag tog mej med väldigt bestämda steg från bilen... en promenad! Antar han blev orolig när jag inte kom tillbaka.. hehe, kul att jag gick ruuunt och inte tillbaka, kom tillbaka till en tom bil och efter en stund kom även han tillbaka! Sen hängde vi bara i bilen snackade och hade det mysigt, vilket vi enligt mej kunde haft från början!

När det händer saker man inte kan påverka är det faktiskt bara till att göra det bästa av läget! Bilen går sönder i Ingelstad - gå ner till sjön i ingelstad och njut av läget du inte kan göra något åt som tillslut löser sig ändå!

En egenskap jag har som jag vet många ogillar, men livet blir lättare om man ser möjligheterna istället för problemet! Varför minnas att bilen gick sönder och det va tråkigt och jobbigt ist för att minas det komiska i det?

Bättre att:
Komma ihåg tex hur mysigt vi hade det när vi satt vid sjön eller när vi låg mittemot varann i bilen och pratade om om livet och sånt när vi efter en väldigt lyckad dag på äventyrasbad och bio blev sittandes ett par timmar i en håla mitt i Ingenstad i väntan på Manges underbara kusin christian

Tre jobb i sommar? välja och vraka bland arbetstider? ja tack...

2010-05-11 ♥ 16:27:05

Ibland får jag en sån konstig känsla i magen, typ varar i 30-60 sekunde.. Suger typ till sådär som när man är nervös inför ett prov eller en karusell.. Känns ungefär som fjärilar i magen fast på ett obehagligt sätt typ! Märkligt känns det iaf! Nu ska jag bege mej mot stan för att jobba!

Ringde sifo idag, bättre där.. Ringde oxå ulrike på kellys som jag jobbade åt förra sommaren! Tänkte att jag skulle försöka få va timanställd på procodia i sommar oxå! Kommit på att jag ska vänta med taxi jobbet till i aug för jag vill kunna styra lite själv över hur jag ska jobba i sommar! Ulrike vet att jag är sjukt effektiv så hoppas på att dom inte tagit in alla extraarbetare redan! Hon lär iaf ha överseende med att jag tackar nej vissa dagar! Vilket dom på taxibolagen inte kommer ha! Dom ringer och frågar "om" jag kan jobba och jag tackar ja och ställer in alla andra planer! I sommar? neheeej..

Äta, byta om, borsta tänderna, kissa Ellie och sen köra till jobbet! Ja jag hinner dit till klockan 17...


Jag är nu även en problemlösare i sömnen

2010-05-11 ♥ 13:09:57

Börjat drömma en ny sorts drömmar! Jag drömmer om något jag sen har nytta av i verkligheten, alltså jag kommer på lösningar på saker och ting!

Har ett problem med min hund (förutom vilt för då blir det två)
När hon har en pinne eller en boll i munnen lyssnar hon inte på något, jag måste lura henne för att få tag på henne eller be henne hoppa in i bilen eller gå in!

Drömde inatt att vi klickertränade och hon hade några pinnar i munnen, så jag tränade då på "loss"
och jag använde mej av metoden så som man ska göra och så jag hade gjort om jag i vaket tillstånd kommit på att jag skulle kunna träna bort detta beteende me klicker! Så nu vet jag hur jag ska göra pga att jag drömde om en sak jag inte haft en tanke på i vaket tillstånd! Effektivt att komma på lösningar till problem i sömnen så man slipper tänka på det på dagen!!

Och snart ännu mera äventyr!! ;D

2010-05-10 ♥ 21:57:18

Jag har bastat förut! Men inte på en fest, och inte med killar och inte med alkohol..
Men nu har jag det! Fick alla mina tre önskningar besannade på en och samma gång!

Sen va det ju även Mjällby och Elfsborg i helgen!
Hela 3065 åskådare trängdes på strandvallen hörde jag idag.. 

Men jag, Mange, Tobbe och Mia stod ganska luftigt måste jag säga!
Kan ju säga så här.. att ingen som va där för att heja på mjällby
såg mjällbys mål på lika nära håll som vi..

Var stod vi då.. jo det ska jag säga! Vi stod i Elfsborgs klack och sjöng/skrek
"TRYCK.....IN....BOLLEN" och "VÅGA SKJUTA, DET ÄR TUFFT ATT GÖRA MÅL"


Det va mycket roande att se när några av våra kompisar intill av olika anledningar
blir så uppröda att dom börjar skaka, slå och sparka på döda föremål
med sån inlevelseförmåga att det såg ut som att dom vill sparka på ett levande föremål

Medans dom andra uttryckte sin ilka väldigt verbalt..
Men sen va det som om någon knäppte i fingrarna och så stod dom(vi) åter samlade
och sjöng i harmoni "Åhhh vi älsklar elfsborg, de gula är vårt lag" osv osv 


Hungrig är jag..

2010-05-10 ♥ 10:20:05

Vilken tabbe!! Skulle sitta på en plats där dom personerna som inte får se ser om man sitter på internet.. Satte mej på en annan perfekt plats och hela möjligheten att komma ut på internet är låst! Byta plats kan jag självklart inte göra, han sitter där på andra sidan min sån avskärmsvägg och om jag nu byter plats avslöjar jag ju mej! Så.. Två timmar har nu gått.. Kul kul cykelhjul!! På tal om cykel så längtar jag till alla mysiga cykelturer som kommer göras i sommar.. Först längtar jag tills vi hittar några bra cyklar att köpa förstås! Ja, jag är inne på internet genom min telefon.. Tänkte surfa vidare in på telenor nu och kolla vad det kostar, för skulle verkligen behövt sitta vid internet idag..

Ang foton

2010-05-07 ♥ 17:09:03

Ofta höst med vitsippor? jaja någon gång ska även det inträffa..

Ikväll blir det till att stå framför kameran, trivs nästan lika bra där som bakom ;) Vet faktiskt inte vilket jag tycker bäst om.. Bilder på mej själv? Eller bilder tagna av mej ;p

Det är så olika känslor, att kolla på en bild man tagit själv som verkligen är bra känns i hela kroppen, man blir stolt över sig själv! Hur ska jag beskriva känslan? Jo, tänker er världens störst leende och att man tjuter iiiiiii jätte glatt och samtidigt klappar i händerna på det där Wiii-sättet.. hehe så känns det när man verkligen satt en fullträff!

Att kolla på bilder av sig själv? Det är kul att förundras över hur snygg man faktiskt kan bli! Men som alla vet, en bild ljuger aldrig även om den kan fånga någon under ett väldigt svagt ögonblick!! ;) Jag blir rätt så bra på bild faktiskt, ibland väldigt bra tillomed och ibland fruktansvärt dålig!

Jag är inte en loser som kollar på en bild någon tagit på mej och säger "nej usch" om det inte faktiskt är riktigt dålig, ni vet, svagt ögonblick.. Icke rät i ryggen, halv öppna ögon, tillbaka dragande av ansikte resulterat i dubbelhaka som man inte har.. m.m!

Sen är jag även ärlig och meddelar folk runt omkring mej om en bild jag eller någon annan tagit är dålig ;)
Det bästa är när någon säger att dom tycker en bild på dom själva är dålig och jag håller med och säger "Ja usch verkligen" HAHA

Även alltid lika kul med folk som lägger ut bilder på facebook på tex ens vänner/bekanta och det verkligen är en fruktansvärt orättvis bild.. haha händer rätt ofta! Folk verkar gilla att framställa folk i dåliga dagar!


Jag har ärvt det av min mor!!

2010-05-06 ♥ 22:30:27

Jag är så sjukt jävla lat så ni fattar inte!!

Bilen står utanör huset,
Mobil laddaren ligger i bilen 
Min mobil dör när som hellst!


Så nu sitter jag här och låtsas som att det regnar,
medans mobilen tynar bort mer och mer..

På tal om Uncharted...

2010-05-06 ♥ 09:56:32


verkar va en grej man gör när man bloggar..
Man betygsätter saker, typ kläder, böcker, filmer, mat osv

Uncharted: Drake's Fortune.... En 4 av 5 möjliga :p
Va mer problemlösning i början vilket som sen avtog
Gillade inte monsterna som gjorde intrång dom sista 20% av spelet
Dom förstörde väldigt mycket av nöjet,
då jag inte vågade spela mer på flera veckor!!
Dessutom tyckte jag inte att dom passade in!
Annars? Kunde inte bli bättre (bortsätt från ovanstående)


Vill ha detta nu!! På momangen precis NU

2010-05-06 ♥ 09:47:41



Jag måste ha detta!! Spelade och klarade uncharted 1 tidigare i våras! Grymt roligt!! 
Jag är ju bäst på att påbörja grejer och aldrig avsluta dom..
Aldrig avslutat ett tvspel eller datorspel innan, alltid haft så brottom till slut resultat
att jag inte kunnat njuta av själv resan dit..





Skadeglädje är den bästa glädjen (neeee egentligen inte, men ändå)

2010-05-06 ♥ 08:23:11

Det finns inget bättre än när klockan ringer strax efter sex och man ligger kvar i sängen och trycker på snooze flera gåner i rad. Att bara ligga och sträcka på sig, mysa ner sig extra mycket under täcket och bara ha det mysigt! Vilken känsla..

Men sen är det så mycket extra mysigt när det inte är jag som måste stiga upp.. och dessutom inte jag som behöver sträcka mej efter telefonen och trycka på snooze knappen!

Det bästa med att "stiga upp tidigt" är när man får ligga kvar!!


Hur man bli ett medium

2010-05-05 ♥ 11:04:54

Det finns en anledning till varför Medium
och alla andra såna skit program sänds på tv4+


Du bestämmer själv hur långt du ska gå
1. Ha någon sorts psykiskt sjukdom eller personlighetstörning
2. Behöv överdrivet mycket uppmärksamhet
3. Lär dej läsa av och manipulera dina medmänniskor
4. Fantasi underlättar
5. Bete dej märkligt och va överkänslig
6. Och glöm för fan inte dom udda kläderna


"Det är allt jag vill här i livet, jag vill bli känd och smal, känd och smal"

2010-05-04 ♥ 23:36:48

Inte nog med att jag kommer ha världens snyggaste brunaste kropp i sommar..

Jag kommer ha jävligt kul oxå.. Jag tänker ha jävligt kul!

Vad sägs om en sommar i verkstaden och inget snack?! Ja tack!!

Rik ska jag va oxå.. hmm.. rikARE!



Såhär då va: Ta tillvara på alla blåa dagar,
så kan du på ett bättre sätt ta tillvara på dom grå sen!!




Ni vet.. Jag ska bara vila ögonen lite..

2010-05-04 ♥ 15:33:20

Varför jag inte kan jobba med stillasittande icke mentalt ansträngande jobb:

Hur utvilad jag än är så sitter jag och nästan somnar på plats! Förmiddag, eftermiddag kväll spelar ingen roll! Råkade blunda lite i väntan på ett samtal lite efter lunch, nikade till och vaknade av någon i andra luren..

Så är det

2010-05-04 ♥ 12:07:41

Fittdag till att va seg!!!

Nu blir det mat jag inte ens är sugen på!


Blä varför just jag??

2010-05-04 ♥ 07:02:29

Jobbat en dag och redan igår kväll började jag känna av hur ont i halsen jag hade! Idag känns det som sandpapper när jag sväljer.. Sandpapper är väl iof till att överdriva men ändå!

Jag har ta mej fan en morgontrött hund alltså!! Vad gör hon när jag springer ner på nedre våningen? Jo hon ligger kvar i sängen! Jag som inte ens brukar få gå från vardagsrummet till hallen utan att hon följer efter..

Jaja.. jag skulle bara klaga lite.. Nu ska jag kela med min hund!!

Seriöst?

2010-05-03 ♥ 15:40:16

Jag känner att jag måste förtydliga att följande är sant!!

Står parkerad på sparre parkeringen sen 08 i morse, mycket väl medveten om att jag måste ha tillstånd (som får jag av temo) Går ner för att röka och kommer på att jag hämtade ju aldrig något tillstånd :/ Men en klump i magen går jag mot bilen..

Brevid sitter en man i en bil med öppen dörr och ser ut att vänta på något (Dom där snubbarna måste ju avvakta 10 minuter innan dom lappar en bil) Ja det va en p-nisse!!!!!! Hur mycket tur kan man ha på ett och samma dygt?!

Inte nog med det, vi avgör själva hur och när under eftermiddagen vi vill ta våra 15 minuters rast! Jag väntar alltid så länge jag pallar, blir mindre tid efter rasten då :)

Vist det handlar om 300 spänn men ändå?! Hallå liksom?

Åå vad kul, ett rollspel!

2010-05-03 ♥ 11:20:12

Ringde precis Mange på hans jobbtelefon för att snacka lite skit..

Magnus på eniro kom jag till..
Hej Magnus sa jag för skojs skull!
Vem är jag? Och jag va ju då Cissi..
Var jag ringde ifrån fortsatte han med..
Jag kör vidare med Synovate..

Nån mening eller två utbytes!
Han fortsatte att fråga efter org nummer,
Då jag oxå jobbat mot företag vet jag ju
precis hur såna funkar.. kör på!

När han sen fortsatte blev jag fan fundersam
och började skratta..


Han tyckte jag skulle ha fortsatt..
Helvete att jag inte gjorde det
Om jag kommer göra detta lite då och då numera?
Neee varför tror ni det ;)

Sitter ju själv just nu och kör undersökningar mot företag,
haha man har ju en lite seriösare röst i det läget, jag tog med
mig den in i vårt samtal..


(Han vet jag jobbar på temo men inte att det även kallas synovate)

Dötid finns det alltid gott om!

2010-05-03 ♥ 10:21:33

Ibland är det lite drygt att behöva va nyfiken på vilka som
finner det underhållande/spännande att läsa min blogg.
Uppe tidigt för en gångs skull då jag börjat jobba lite smått!

Passade på att kolla min statestik och tydligen är det hela
6 personer som redan innan 9.30 klickat sig in hit så tidigt!

Jag har slutat skriva förut, kommer aldrig hända igen!
Att själv kunna gå tillbaka till tex aug 2008 är sjukt användbart för mej!
Jag blir påmind om händelser jag kanske knappt minns!
Jag skriver i gåtor och somliga kanske inte förstår ett skit,
men jag vet, för jag kan såklart tyda mina egna gåtor!

Om du läser om tidigare händelse blir du då och då
påmind om att inte göra om tidigare misstag m.m

Dessutom är det jävligt kul att läsa vad man haft för sig genom åren!
Om fem år vet jag vad jag gjorde tex den 10 sep 2008

Uppmärksamhet? Ja varför inte, det är kul att se att det finns människor
som av olika anledningar finner det roande att läsa vad just jag skriver..

Det är så typiskt mej!!

2010-05-03 ♥ 02:14:51

Körde hem från Mange lite senare än planerat, 
närmare 23 va nog klockan!

Och följande händer verkligen bara mej... Och detta är långt ifrån den första gången!

Kanske inte just det faktum att jag fick bensinstopp halvvägs hem!
Eller att det bara va typ närmare en km kvar till preemskylten som lyste så fint där framme!
Där stod jag och hoppades att det inte skulle komma en lastbil. Eftersom det va enkelfil med refug på båda sidorna så kom personbilar precis förbi!! En lastbil hade helt enkelt fått vänta på bättre tider..

Satt först några minuter i bilen och funderade på vad jag skulle göra medans 3 bilar hann passera!
Jaja ut ur bilen, tog ut ellie från bagaget och började leta efter där jävla varningstriangeln..

Nu börjar vi då..

Såg nu ännu en bil närma sig och denna stannade! Nån kille i 35års åldern typ! Första meningarna utbytes och det framgår att killen är polis på väg hem från jobbet!!! Kan man som tjej ha mer tur när man står ensam i mökret på en väg utan ett hus i sikte?! FJÄRDE bilen?! (Två av dom andra bilarna hade dessutom legat bakom mej när min bil stannade)

Han sätter ut varningstriangeln, ingen av oss har en reservdunk i bilen,
som tur e hade jag en petflaska :p

Vi packar in oss i hans bil.. Börjar köra varpå jag kommer på att jag inte stoppade på mig några pengar! Så inte nog med att han hjälper mej, jag fick be honom om pengar oxå (jag hade ändå kontanter i bilen)

När han sen drar sitt kort i läsare så är kortet oläsligt... jaha.. och nu? Köra tillbaka? Suck? Som tur är precis när vi satte oss i bilen kom jag på att jag hade fan både kortet och leget i fickan!! Jag och Mange hade tidigare under dagen kört förbi ica och när vi sprang in tog jag som tur väl är bara korten med mig, inte väskan!

När han skulle fylla upp flaskan (vilken gentleman) kom det ingen bensin?! Tur va väl det då han stod vid fel bensinsort.. Tyckte båda att hela situationen började bli rätt skrattretande..

När vi skulle köra därifrån startar inte hans bil när han vrider om nyklen.. Hallå?! Som tur är startar den på andra försöket.. 

Ironisk nog tänds han bensinlampa när vi är på väg tillbaka till min bil, nu börjar vi liksom undra vad fan?!

Vänder vid en öppning i refugen (Får man egentligen inte göra upplyste han mej om) När vi kör tillbaka så ser vi att varningstriangeln lyste mycket dålig.. japp han hade satt den bakofram.. 

Vi öppnar bensin locket och just det.. där är ett liten lock ja, det man fäller undan med bensinslängen.. Han använde en penna till att trycka ner locket och jag hälde på bensin! När han ska ta bort pennan har pennjävlens sån grej som man snurrar fast losnat?! Vi lyser in igen med fiklampan och ser att den delen som tur väl är har klämts fast av det lilla locket så den inte ramlade ner i tanken, efter lite om och men lyckades vi även rädda den situationen..

Uppenbart skämt från hans sida blir ju narturligtvis "Och glöm nu inte din hund i min bil" hade ju bara varit det som saknats..

Äntligen!! Mot stationen igen för att tanka, precis när jag svänger upp ser jag hur en lastbil far förbi...... 





 


Hihi och vi ska köra bil dit..

2010-05-01 ♥ 20:14:37

Bara för att en vis person inte köpte en vis film så är det mitt fel att vi inte har den filmen nu.. haha
Nu kan det va så att coop är stängt, det är ju första maj så vad vet jag!? Tror inte jag säger något om det ;) det märker vi ju när vi kommer dit nu för att köpa den där filmen.. haha!

RSS 2.0