Friends Don't Let Friends Dial Drunk

2010-10-29 ♥ 23:12:10

Jaha.. Dom klagar inte långre på min stavning, den är tydligen bättre nu! Men tydligen sär skriver (hehe) jag väldigt mycket! Jag ska försöka bättra mej även där! Jag har ju dyxlexi.. Ett ord jag inte ens kan stava?!? Orka! Men för alla andra ord, ja då tackar jag google!!

Att köpa grattiskort är så.. NEJ

2010-10-29 ♥ 23:00:50

mms_img27284 (MMS)

Att köpa grattiskort är så.. NEJ


Party

2010-10-29 ♥ 22:59:24

mms_img27283 (MMS)

Linn & Karin


Keane - A Bad Dream

2010-10-29 ♥ 11:18:33


A Bad Dream

2010-10-29 ♥ 11:15:28

Varit ruskigt trött senaste dagarna och sovit mer än normal, vägrat vakna idag och tryckt av alarmet flera gånger! Tills jag vaknade upp ur denna mardröm, vågar helt enkelt inte somna om! 

Jag drömde jag stod i driven på jobbet!! Stod med ryggen mot luckan när jag hör massa otäcka ljud utifrån, vänder mig om och en stor jävla minibuss har parkerat sig utanför!! Full med .. hungiga människor..

Några hängde ut genom rutorna och några stod utanför och i luckan stod den hungigaste av dom alla och såg irriterad ut!

Dom hade inte beställt men skrek ändå och gapade om var deras mat hade tagit vägen?! Jag försökte konversera med dom men det va nästintill omöjligt! Efter jävligt mycket om och men fick jag henne att fatta att för att få mat måste man beställa och betala först! Och som sagt dom va hungiga!!!

trög som fan va hon också!
Det va så jobbigt, som en mardrömsarbetsdag, tusen bilar i driven, bilar runt hörnet som väntar på att jag ska hinna packa deras mat, efterblivna människor i luckan som tar evigheter att bli av med, ett jävla plingande i öronen! Och folk som kör fram till lådan och efter bara 10 sek skriker med störiga röster HaaAAaaLllååÅå..

Sen hängde det (helt naturligt) massa kläder på galgar överallt i köket, fick stå och hålla undan en t-shirt för att se ut ur luckan!

Det kanske inte låter så otäckt, men man måste varit där.. i min dröm alltså!

Outro :p

2010-10-28 ♥ 19:41:00

Jag är på jobbet nu, det innebär att jag inte under några omständigheter skulle ha tid att ens skicka ett sms, och då verkligen inte skriva i min blogg! Möjligen om jag gick på toa.. fast det brukar vi inte heller hinna göra! Jag har ingen rast idag heller.. Arbetar ju bara 4 timmar

Ville helt enkelt testa bloggs nya funkion att kunna tidsinställa sina inlägg.. vadå mygel!!

Oh Lord, Won't You Buy Me A Mercy Dispense

2010-10-28 ♥ 16:04:45

Haha jag vet inte riktigt vad som hänt.. Men jag antar att nu bara för att en ganska stor bloggare lagt ett par kommentarer då skapar det en trend o andra följer efter! Liksom min mamma.. Hon viste kanske inte man kunde kommentera.. Det är ju inte som om kommentarerna strömmar in direkt! :p Förresten så ska man kanske skriva bloggerska?

Men det är ju skillnad på kommentarer och kommentarer! När jag skriver om min bil som ska skrotas så är jag inte direkt på humör för att konvertera till Islam! Sen om jag någonsin är det eller inte är ju frågan? När jag gick i sjuan funderade jag ju faktiskt på buddhism!

 Mormor har gått igenom tillräckligt.. Och med den menar jag det faktum att vår familj inte är djupt kristna, kristna över huvud taget faktisk! Jag tror på något, har bara inte kommit på vad det är! En annan form av ödet typ?!

Ang rubriken, så tillhör ju egentligen inte den låtar jag lyssnar på, den bara dök upp i tankarna av någon anledning!

Running Up That Hill

2010-10-28 ♥ 14:44:14

mms_img11111 (MMS)

Ja menar jag blir inte ens förvånad.. Jag älskar min bil! Den har allt man vill ha, inte bara stolvärme, ryggvärme! Den drar lite i bensin (ska dra lite i bensin) halvkombi.. Jag har hund! Och den är röd och ser faktiskt lite cool ut! Nu ska den skrotas... Listan på alla fel kan göras hur lång som helst! "Jaha" är väl i stort sätt som jag reagerar! Bara att försöka fixa en annan bil, då utan pengar! Men vadå? Deppar jag för det? Bryr jag mej ens? Haha jag vet faktiskt inte.. Känns seriöst som smådetaljer för mej faktiskt! Har annat att tänka på! :)


Palla

2010-10-27 ♥ 20:48:29

Det va lösningen.. åt helvete med googles webbläsare!!!! Den som ska va så jävla bra! Hmm... den är faktiskt extremt bra egentligen men snälla liksom? Vilket jävla märkligt problem..

Nu blir det fan inga . eller * mellan styckerna!!

Woohooo

Weeeee

Tralalalalaaaa radbyte!!!


Men nu ska jag alltså behöva använda explorer när jag ska skiva i min blogg?!

Upp till bevis

2010-10-27 ♥ 20:43:58

Nu får vi väl se.. testat allt annat utom en annan webbläsare

Snälla va ett mellan rum mellan raderna :(

Freedom

2010-10-27 ♥ 10:24:44

Någon eller något måste jävlas med mej.. Så här många turer framotillbaka är inte naturligt! Sitter just nu på en väldigt spännande avdelning och väntar på min läkare som är iväg på ett ärende! Har har tydligen dagstjänst på denna avdelningen idag! Om jag hade bättre betyg och hade lättare för skol o plugg hade jag velat bli precis som han! Nja.. Inte precis som han iof! Hade ju inte velat bli en läkare som till rubrik skriver "intyg avseende ansökan om körkort kat C" kategori , är för TUNG LASTBIL!!!!! inte för taxiförarlegitimation.. På transport styrelsen sa dom att dom inte fått med något intyg med min ansökan.. Konstigt när det försvunnit till antagligen fel avdelning! Nu kom han.. Det va inte han som va den dumma läkaren, det va. Min förra läkare som skrivit grunden o rubriken o allt.. Så ja jag vill bli precis som han ;) Sen gick han och jag upptäcker att jag inte kommer ut, det är ju låst (så klart) sitter dock till min glädje någon i ett rum där intill väntrummet så jag ber han att öppna. NU DET BÄSTA.. Han ser väldigt nervös ut o börjar prata om att han inte direkt jobbar där (jag fattade direkt vad det handlade om) man såg riktigt hur han ansträngde sig för att komma på något smart.sen sa han att han inte viste om hans nyckel skulle fungera men testade.. Han försökte stoppa in nycklen på fel håll.. Jag blir lika imponerad varje gång människor lyckas komma på "smarta" lösningar! Han kom sedan fram till att han skulle hämta någon annan!! Jag hade sjukt svårt för att hålla mej för skratt! Sen kom en sjuksköterska och öppnade till mej

bakgrund

2010-10-27 ♥ 09:47:31

Min förra läkare skickade in ett intyg i juni (bra initiativ där) förutom att det är meningen att JAG ska skicka det tillsammans med min ansökan och inte till körkortsportalen! Dom fick det i förrgår.. Några månader för gammalt! . Fast den bästa va väl när jag frågade om intyget i mars och hon trodde jag menade ett annat intyg och sjukskrev mej i fyra månader.. Notera att det inte va henne jag pratade direkt med! (det betyder inte att dom sjukskriver människor för lätt för jag va berättigad att va sjukskriven, men hade inte lust med det! Sen har det ju varit massa annat krongel hit och dit!

One Of A Kind

2010-10-26 ♥ 20:55:37

Jag behöver mer pengar, jag behöver mer struktur, jag behöver mer tid! Och mina rbetstider gör mej inget bra! När man tidigare i sitt liv haft så stora problem med att ta sig till jobbet så gör det inte saken bättre när man blir schemalagd 4 dagar i veckan.. Aa jo hade varit underbart omm det vore 5,6,7 eller 8 h pass.. Men 3 h??? Det är fyra arbetsdagar och inte ens en tusenlapp efter skatt? En arbetsdag är en arbetsdag och när man väl jobbar så jobbar man ju och när man jobbar 3-5 dagar i veckan vill man ha ut mer än 4000 i lön! Nu har ju tydligen en av mina handlingar jag skickat in till transportstyrelsen?! Jag blir galen! Men fick adressen direkt till rätt person så skickar in en kopia imån.. Läkaren är där på måndagar.. Ja jag hade haft mitt kort nu om inte de intyget hade kommit bort! Kollade 5 gånger i kuväret innan jag klistrade igen det o det låg där o ligger inte hemma?!? Haha jag börjar tycka sånt här e rätt underhållande faktiskt.. Alltså inte ironi, jag ler nästan när jaag tänker på det! Jag vill börja köööööraaa nu ju!! Så fort jag får de där kortet så blir allt så mycket bättre men bye bye alkohol.. Fast det gör inget, tror seriöst jag kommer tycka det är roligare att köra taxi!!

Somewhere Only We Know

2010-10-26 ♥ 14:52:02

Jag hittade precis det stället jag letade efter men saknade precis vad jag behövde! En kamera.. en riktig kamera alltså! Ja, en mobilkamera är också en riktig kamera (folk är så dryga nu för tiden)
.
Jag satsade inte på en mobil med en superkamera men bilderna blev helt okey ändå Detta ställe ligger vid Blekingeleden! Jag vill gå Blekingeleden.. den är väl 5-6 mil något, det finns övernattningsskydd och eldstäder längsvägen så man kan övernatta! Sjukt kul hade det varit!
.
Bro vid en fors i karlshamn vid långasjönäs (tärnö naturreservat) bro vid en fors i karlshamn vid långasjönäs (tärnö naturreservat) Ellie (groenendael / groendael) kan ha hittat något intressant ;)
.
Ett hus, e sjö, en spegelbild i karlshamn vid långasjönäs (tärnö naturreservat) fint ställe vid en fors i karlshamn vid långasjönäs (tärnö naturreservat)
.
! Alla såna vägar man inte får köra på i skogen, dom där man bara får köra på med tillstånd, dom som har någon typ av grind som ska spärra av.. Fan vad fint det är på såna ställen, dom håller de bästa för sig själv dom jävlarna (vet inte vilka jag pratar om)

Down The Road

2010-10-26 ♥ 07:44:24

mms_img73571 (MMS)

Tänk om man alltid kunde va så duktig o gå upp vid denna tiden.. Varför är det så svårt att stiga upp när det är roligare att vara vaken? Finns ju dessutom inget mysigare än att va lunchtrött o somna i soffan! Jag ska med hjälp av min mobil nu leta upp något annat ställe där jag och Ellie kan vandra omkring! Jag tror inte på 40 minuter på morgonen och likaså på kvällen! Då kan man ist lägga den tiden på att leka med sin hund eller träna lite lydnad! Jag tror på kvalite! Har man dock den lyxen att bo precis vid någon skog så leker man ju självklart i skogen... För inte är det stimulerande att gå samma gamla rundor dag in och dag ut.. Det tycker inte jag och inte Ellie heller.. Ny lukter är roliga lukter ;p


Vi hade iaf tur med vädret :p

2010-10-25 ♥ 20:23:12

Ibland låter det som två flodhästar springer runt i lägenheten över oss.. Nu vet vi varför! Ni vet såna jätte stora hundar som serut som hästar.. Det bor två ii lägnheten över oss!!!

någonstans

2010-10-25 ♥ 12:16:16

mms_img47678 (MMS)

Gps i mobilen är för jävla bra, hittade världens mysigaste naturreservat.. Xperia x10 mini pro! Vilket kap! snart gått en halvmil :D


Everything'll Be Alright

2010-10-25 ♥ 09:32:15

Sådär passande mitt i Jerry Springer show tänkte förutom att hämta frukost i köket även länka till dom vackraste smycke man kan ge till någon man bryr sig om, jag vill ge ett till min pappa! Livets smycke//Flower of Love.. (Muskat88.com Våga ta steget.. skriv inte www. Skriva bara muskat88.com eller klicka på länken)
muskat88 http://www.muskat88.com/ Livets Blomma Flower Of Love

Unwell

2010-10-25 ♥ 08:39:49

Matchbox Twenty är utan tvekan ett av mina favorit band, men att dom inte tycker man ska kunna lägga upp videon i sin blogg är ju lite onödigt?! Men vad gör det när man kan länka (Verkligen inte lika roligt)
Matchbox Twenty - Unwell

These Hard Times

2010-10-25 ♥ 07:46:18

Morgon Morgon.. inga fåglar som kvittrar :(
.
Mange gick till jobbet för en stund sedan och jag vill så gärna stiga upp! Finns inget bättre än att va uppe tidigt, dagen blir så lång och man slipper känna sig stressad över att den snart är över! Tycker i dom flesta fall att dagarna är alldeles för korta! Nästan alltid till och med!
.
Det är inte så att jag inte hinner göra saker.. Jag gör en jävla massa hela tiden! Men jag hinner inte göra ingenting tillräckligt länge! Det hade varit lättare att klämma in allt jag vill göra om det fanns mer tid till att göra ingenting! Jobba heltid.. bara dagtid? FY FAN! Ne variation ska det vara!
.
Jag vill stänga av datorn och sova mera.. men då vet jag hur det blir, klockan kommer ringa halv nio och jag kommer stänga av den halvt medvetande! Sååå jag får väl va vaken då!! (Nu bara för de ringer klockan med toner av Joshua Radin och katten kommer springande.. vilket som antagligen inte har något samband)
.
När man sitter med datorn i totalt mörker och man tycker det är svårt att se knapparna då kan man tilta skärmen lite mot sig och helt plötsligt har man ett upplyst tangentbord!

Sugar We're Goin' Down

2010-10-24 ♥ 14:21:54

Kom hem till Mange vid 06.15 i natt! Om jag va trött? Igår va verkligen jätte kul och nu längtar jag tills jag får köra!!
.
Jag älskar fulla människor! Bästa va helt klart när en kille undrade varför Tim skulle sno deras taxi... Tim är taxichauffören?! Bästa är att han från att gå från förarsidan till passagerarsidan hunnit glömma att han pratade med Tim när han satt vid ratten!
.
Om min bästa kompis hade sagt att hennes huvud och min kropp hade blivit värsta supermodelen vet i fan om jag tagit det så bra! Det gjorde inte hennes bästa kompis heller.. haha!!
.
Idag blir det innebandy!! Skitkul :D Mange är jätte arg, han spelar ishockey på Wii, han hatar de skit spelet.. hehe!

Klöver

2010-10-23 ♥ 14:31:20

mms_img44248 (MMS)

Hon va och är fortfarande världens finaste katt! I juli förra året hade jag några spännande dagar i Malmö med min vän Becca.. Kom sedan hem med denna krabat jag köpte av henne för 4000 och döpte till klöver sen samt en tatuering! Som sagt två trevliga spontana dagar ;) jag vill ta kissungar på denna skönhet.. Det va de jag skulle komma till!


Midnight Skies

2010-10-23 ♥ 05:29:05

Någonsin suttit i en taxi i sex timmar och snackat skit med chaffören? Inte? Men jag säger då de.. Ni som gick ut ikväll... Vilken tabbe!! Är säkert mer folk på en måndag! Blev inga kul kort för jag hade väldigt ospännande kläder på mig! Hade förväntat mej mer utav kvällen! Blir nog mer imån! Men kul. Som fan! Jävligt chill av o till oxå men lite för chill med fem korta körningar och en lång på sex timmar..... Sen va det iof hans topp tre över lugnaste kvällar! En sak... Vilken jävla liten stad vi bor i egentligen! Nu har jag ätit min frukost och det är dags för sängen!

Yellow

2010-10-22 ♥ 18:50:31

Vist är det typ sjuk drygt när man är jätte kissig men inte orkar resa på sig och gå på toa?! Man ligger kvar så länge som möjligt och är kissig helt i onödan! Varit kissig nu i över en timme så ska nog faktiskt göra något åt det nu ;)
.
Ska sova lite sen, ska ju va vaken hela natten.................
.
Va bara tvunget att totalt förstöra Cold Plays underbara låt genom att förknippa den med detta inlägg! Alltid tillhört min 100topp lista! Japp, jag har en sån! Kom på det nu :p

A Reminder

2010-10-22 ♥ 11:20:30

Denna dagen kommer gå så äckligt sakta!! Ska göra allt i min makt för att få den att gå så fort som möjligt! Sitter iaf just nu och väntar på bättre tider, dvs bättre väder! Blir promenix, tror inte jag är sugen på att springa.. vi får se!
.
Sen ska jag fan va lite kreativ.. Varit sugen på att vara kreativ nu sen igår men inte haft tiden o idag vill jag få den att gå så kan inte passa bättre! Ska ta mig en titt till på SMHI och så får vi se vad det innebär!
.
Känns mysko, och lite konstigt.. är lite nervös, väldigt förväntansfull och.. skulle verkligen inte kalla det nervös, för det är jag inte! Sååå kan dagen fara o flyga nu så det blir kväll snart?!
.
www.aftonbladet.se? Men palla! Skriv aftonbladet.se ist!!

Disease

2010-10-21 ♥ 13:30:48

Jag försov mej...... Vaknade 09:59 började 10:00!! Lagom irriterande! Tur ärendet egentligen väntar mej imå så dom inte undrar var jag tog vägen! Får väl ge mej ut med träningsskorna ikväll då! . Jag stör mej på personer som använder www.. www.facebook.se? Varför? Testat skriva facebook.se?

Get Busy Living Or Get Busy Dying

2010-10-21 ♥ 01:25:24

Tänkte bara skriva att imorgon ska jag gå upp senast halv åtta! Ska va i stan vid åtta för att göra ett ärende och sen ut i spåret! Hem igen och så blir det jobb klockan tio! Nu har jag skrivit detta i min blogg så nu måste jag helt enkelt göra detta! Blir pinsamt imorgon annars o behöva skriva att man är lat! ;)
(Alltid kul att sluta vid 24 och börja morgonen därpå vid 10.. japp)

Twisted Logic

2010-10-20 ♥ 14:58:53

Nu vet vi! Nu är vi helt säkra... Vi vill till Dubai!
*
Ibland känner jag så konstigt inför pengar! Som om jag inte vill spara dom, för vill inte göra av med dom! Det är jobbigt att spara pengar när man inte är van att ha några!
*
10 000.. Vad kan man göra för 10 000?! Åka till dubai i en vecka (det är inkl fickpengar på typ 3000) Eller så kan man köpa en soffa! Eller en helt ny kläduppsättning.. Man kan även åka till USA för dom pengarna iof.. nej det kan man inte, va vist mycket dyrare! Räcker till en bilsemester i Europa i 3 veckor!
*
Eller så kan man se det som om det är en månads ledighet utan betalnig.. Om man inte jobbar på en månad så kan man ju se det som om man förlora 10 000 - 13 000! Så man skulle kunna se det som att man ist blir belönad me en vecka i Dubai för att man jobbade i en månad och inte va ledig..
*
Livet går ju ut på upplevelser.. Jag tror det är för att jag hatar pengar! Dessutom har jag inte varit utomlands på 4 år, så glömt hur underbart det är! Danmark räknas inte! Vill göra något, vill hitta på något.. uttråkad till max!
*
Blir Barcelona weekend i december, Dubai i Mars och Europa i Juli/aug.. Säg 11 000 till Dubai, 4000 till Barcelona och 11 000 Till Europa.. Det är 25000 var! Alltså 50 000 ihop...... Men det är Dubai, Barcelona och hela (halva) Europa med bil! När jag tänker på det så.. Fy fan va värt 50 000 kr!!! Året som kommer värma i hjärtat när man ligger där på sin dödsbädd!
*
*
Nu känns det genas mycket bättre! Tack för pratstunden Cissi!

pfft

2010-10-18 ♥ 20:18:00

Bloggen ligger för tillfälligt nere, beräknas vara igång under morgondagen.. Jag skulle sätta upp fönsterfilm innan men hittade inte sprayflaska! Jag blev väldigt ledsen och besviken! Så skyndade mej iväg till djuraffären o tröstshoppade klösbräda och lite andra djursaker! Kändes genast bättre..

All I Need

2010-10-16 ♥ 08:30:16

mms_img59246 (MMS)

Vilken söt vovve man har! SJUKT MORGONTRÖTT! Denna hund följer i normala fall mej var jag än går, tex framotebax mellan vardagsrum och kök.. Men inte innan klockan nio, gick ner på nedevåningen för att duscha och äta frukost.. Hon ligger kvar i sängen! Trots ljud från kylskåpet m.m! Ganska mörk bild, ville inte använda blixt och förstöra stämningen ;)


Long Day

2010-10-16 ♥ 03:32:01

Klockan är halv fyra.. Jobbet va galet, jag o hanna ensama från klockan sju!? Jag satt gömd bakon disken och åt min underbara thaigryta! Jaja att komma hem vid tre när man stänger vid ett kan ju va okey.. Men jag ska upp vid sju!! Ska hinna gå en lång promenad med ellie och duscha och sånt till halv nio. Sen bär det av mot ullared!! Fett kul :p Nu blir det iaf lite sömn.. Tur man inte blir så påverkad av bristen på den som många blir! Godnatt!! (bilden på mej i jobbkläder va från barnens helg, men jag önskar att vi alltid hade varit målade så, kände mej rätt söt ;p

Så här ser jag ut på jobbet varje dag :p

2010-10-15 ♥ 15:46:38

mms_img65682 (MMS)

...


Mad Season

2010-10-15 ♥ 15:16:19

Usch.. Mitt självförtroende fick sig verkligen en törn idag!! Jag är sjukt bra på att fickparkera, jag vet det, folk säger det och det bara är så! I en ficka som inte är minimal räcker det att vrida ratten 3-5 gånger!
*
Skulle parkera utanför vägverket tidigare idag för att ta foto till mitt körkort, blev av med det i juni så tyckte det va dags nu :p Men iaf.. jag kom inte in i denna normal stora ficka och det kändes ju för jävla pinsamt så jag körde vidare.. fruktansvärt pinsamt! Jag skrattar åt folk som kör vidare! Hittar en ny ficka och den va lite större än en normal men även nu hade jag problem, den blev inte perfekt men det funkade!
*
Nu har jag inte skrivit på massa dagar, en lucka i min blogg då jag inte kommer ha någon aning om vad jag varit med om och vad som hänt under den perioden!

Sen En Tid Tillbaka

2010-10-05 ♥ 13:19:38

Jag o Mange är nog världens sämsta på att ta tag i saker..

Tv-kanalerna vi levde utan i en månad för vi inte ringde det där samtalet till hyresvärden.. Fjärkontrollen vi levde utan i 3 månade för att vi inte ringde en gång till! Dörren till en av garderoberna jag tog ner för att fixa med hyllorna som jag fortfarande inte satt upp igen.. bredbandet som inte funkat som det ska på en månad för vi inte ringt tele2...

Halvåret det tog för Mange att boka tid på vårdcentralen för prover (misstänkt gluten) Dom tre månaderna jag sagt en gång i veckan att jag ska tvätta fönsterna. Jag tycker tydligen enligt mej själv att det är roligt att göra det och ser fram emot det.. har fortfarande inte gjort det!

Lamporna som ska upp i badrummet och dom till köket?
Krukan vi fortfarande inte köpt till den jätte stora växten i vardagsrummet jag köpte till Mange i inflyttningspesent.. Var är den??

Gardiner, tavlor? Rullgardinena satt på fel håll när vi flyttade in, svart utåt och silver inåt.. pucko, det är mörklägnings-rullgardiner i upplysning!! Vände två av dom för någon vecka sen, Inte dom andra två.. inbillar mej att med det svarta utåt så kanske dom drar till sig solen och värmer upp lite :p Eller så har jag bara inte tagit tag i dom andra två ännu..

Antensladden som legat rakt över golvet i två månader åkte upp längs listerna för ett par veckor sen.

Fyllde iaf dom där snygga burkarna igår, en med pasta och en med musli och ställde dom i fönstret! Rekomenderas.. Sån glasburk med Pastaskruvar i olika färger.. höstigt :)

När en person träffar en annan så är det meningen att man ska kompensera varandras brister..
Min är att ta tag i saker, typ räkningar, telefonsamtal och smågrejer.. Synd att det även är Manges!!

A Rush Of Blood To The Head

2010-10-05 ♥ 10:37:02


Det där med att vara spontana...

Fönsterfilm, insynsskydd

 

Fönsterfilm, insynsskydd Fönsterfilm, insynsskydd

 

Jag har ett problem, ett problem med min pojkväns fönster. Jag känner mej som en guldfisk! Vi lever som guldfiskar! Och här ser vi lösningen! Jag försökte lösa det med stora blommor från början men det va ju ett onödigt försök! Fönsterna (Som jag tror jag ska tvätta idag) är utrustade med väldigt bra rullgardiner så det underlättar ju lite, om det inte vore för köksfönstret...

 

Så vi kan alltså rulla ner gardinerna i vardagsrummet. Men till ingen nytta för från köksfönstret ser man rakt in till soffan!! Som förbi gående människa utanför vill man ju inte vrida på huvudet för att avslöja att man glor in, ne och det behöver man inte göra om man väljer att spana genom köksfönstret!

Räcker me att rikta blicken lite snett bara!

 

Dessa finner man på en hemsida här på internet men annars säljs det ju fönsterfilm i nästan alla affärer som säljer färg, kakel och sånt. För dessa kostar typ 150-180:-/m och här behövs typ 4-5 meter! Ganska dyrt! Men dessa tre är bra snygga alltså!! Tror dock den övervägande rösten gällande denna lägenheten vill ha något enklare, men man kan ju alltid försöka ;)



No Hablo Inglés

2010-10-04 ♥ 10:52:33

Eftersom klockan nu är snart elva betyder det att jag ska gå ut i tvättstugan och lägga över tvätt i torktumlaren! Så det innebär att jag ist sitter här! Fortfarande inga element på, håller värmen i sovrummet till 19 grader och 20-22 i övriga lägenheten! Ganska lagom! Men problemet med ved återstår! Hur i HELVETE ska vi få hit skiten?!

Jag fryser om fötterna..

Kollar på cheaters.. PINSAMT jävla programm! Jävla nötter! Fula är dom allihopa oxå!

Tror jag börjar bli sugen på att städa lite.. kanske...


RSS 2.0