Heeeeello ya

2009-01-30 ♥ 23:40:34

Nu sitter jag efter en händelserik dag men häldelsefattig på samma gång i vardagsrummet hemma hos mammi..

Är nyklippt o nyslingad o det känns underbart. Va på bästa salongen ever, C&E´s frisörsalong heter den! Dom tar hela 85 kr för både klippning o slingning!!  tycker det känns som ett rimligt pris.. varför lägga 500-1000 kr när man kan få det nästan lika bra gjort själv?!

Dagens ord måste jag säga är: BESVIKEN... inget mer, inget mindre, men det räcker gott o väl!

Jag har inget mer att skriva.. ville bara få ner ordet besviken..

see ya

Jag befinner me i ett chocktillstånd just nu

2009-01-28 ♥ 00:10:03

Det va alltså så länge sen jag köpte en dvdskiva att tekniken hunnit före mej (jag som vet allt om teknik liksom)
Köpt 7:e säsongen av vänner idag, sitter o ska se 5 avsnittet på första disken.. MEN VAR FAN ÄR FEMTE AVSNITTET??!!
Spolar igenom fjärde o hoppas på att femte ska dyka upp (hehe) men inte.. hmm
Inne på Episodes står det något om att resten av avsnitten finns på sida B VADÅ SIDA B?!?!?

Tankarna som går i mitt huvud när jag tar ut skivan o lägger den upponer i dvdläsaren är -Detta kommer jag aldrig berätta för NÅGON!!

Det är här chocktillståndet kommer in.. DET FUNKADE..

Vändbar dvdskiva?! Jag komer ihåg när dvd spelaren lät som den skulle explodera när man råkade lägga i en skiva på fel håll..

Ser verkligen fram emot detta.. ni vet när man spelade in låtar på kasset o hade ett helvete att hitta låten man ville ha för man inte viste vilken sida den låg på.. ja det är just detta som vändbara cd och dvd skivor har tagit oss tillbaka till!!

Precis vad jag behövde ;p

Om att fatta beslut...

2009-01-25 ♥ 19:40:06

Hur ska man veta vilken väg man ska gå? Alla dessa val man måste göra. Gör jag si så blir det inte så, gör jag så då blir det inte si! Aaaagggh

Om man ändå hade lite mer fakta att gå på.

bläää för val, vill ju inte välja fel!!


Jag som kan stå framför hyllan med choklad i 10 minuter för att jag inte kan välja mellan två olika smaker, 10 minuter!! Helt seriöst! Så svårt har jag för att fatta beslut, och det är ju ändå bara choklad det gäller då!

Februari är iaf kort.. Januari borde tas bort

2009-01-24 ♥ 13:45:39

Jag längtar bara sådär lagom till 1 mars.. ev i värsta fall 1 april.. men aa 1 mars..

Vill ni veta vad som händer dååå.. då bor Cissi på en ö.. närmare bestämt.. saltö :)

Jag har inte kunnat skriva i min blogg för min hund åt upp min dator..

2009-01-20 ♥ 14:28:25

Ojdå..

Ni vet när man e på väg från hallen till köket för att fixa eller hämta något o när man väl kommer till köket så har man ingen aning om varför man gick dit eller vad det va man skulle göra..
Eller när man lägger en sak på ett speciellt ställe så att man inte ska tappa bort saken o sen när man väl ska ha saken kan man inte hitta det smarta stället man la den på..
Eller när man placerar soporna, påsen man ska ha med sig eller annat precis innanför dörren men ändå glömer det på vägen ut..

ja ni vet hur det är.. så har jag o min blogg haft det nu detta året, datorn står precis vid sängen så jag inte ska glömma o starta den innan jag ska sova, men ändå missar jag den och när jag väl sätter mej vid datorn och loggar in mej på facebook o så tänker jag -men vad var det jag egentligen skulle göra?! Dom gångerna jag väl kom på att jag skanske skulle skriva i min blogg så hittade jag inte hit så där har ni anledningen!

 

nyår

2009-01-04 ♥ 14:48:25

Nu va det länge sen jag skrev.. inte haft tid att sitta vid datorn o när jag väl gör det så är inte bloggen det första jag tänker på.. Nyår blev galet lyckat.. va lite väl mycket jobb, tyckte jag o cicci.. särkilt när man fick lägga flera heldagar både innan o efter på förberedelser o städning! Men vi har lärt oss hur man håller en riktigt fest för runt 20 st och hur mycket planering o förberedelser det krävs för att buda på välkommsdrink mat, efterrätt lekar (vi hade två hemliga uppdrag och en frågelek om varann) låter kanske inte så avancerat.. joo för 17 st va det mycket att fixa o i en liten tvåa.. Bordet vi lånade kan ha varit den tyngsta möbel jag burit i mitt liv.. o sen att få det därifrån va inte jätte kul det heller..
men fan va vi har skrattat

Och eftersom alla uppdrag va särskilt skrivna för alla så blev det mycket kul för oss o se hur dom genomfördes
Vi kunde verkligen inte hålla oss för skratt när en filip mitt emot oss i tar lite mat från beccas tallrik o hon argt säger till honom att han har väl egen mat!!! o sen massa annat!

Och bordsplacering.. inte lätt att fixa så att alla blir nöjda och så att det blir så blandat o bra som möjligt..

Men vi har lärt oss en hel del o jag håller gärna i nyårsfesten nästa år oxå.. för det va ändå mega kul :D men nästa gång vet vi hur fruktansvärt dyrt allt är och tar lite mer per person så vi slipper gå minus på vår egen ekonomi... dessutom har jag hört att man ska ta lite extra för allt jobb oxå..

2009.. det låter bra.. det gör det! det kommer bli det!!


RSS 2.0