...

2008-09-30 ♥ 05:44:22

The shoe fit Cinderella,
The frog turns into a prince ,
Sleeping Beauty is awakened with a kiss,
once upon a time and then they lived happily ever after.
Fairy Tales the stuff of dreams...

The problem is fairy tales don't come true.
Its the other stories, the ones that start in stormy nights and end in the unspeakable,
its the nightmares that always seem to become reality.

(Greys Anatomy)

Bajs (härligt me återkommande rubriker)

2008-09-30 ♥ 00:28:38

Satan vilket dåligt humör jag varit på idag.. funderade ett tag på att tillverka en sån där rolg skylt man hade på dörren när man va yngre, nåt i stil med "tillträde förbjudet" elle kort o gott "Stick" haha..

Nu är jag iaf på jobbet, längtar redan tills klockan blir 8 imån då jag kommit hem o gått ut me Ellie o sen får gå o lägga me o soooova..

har inte så mycket mer på tankarna just nu, har ju inte mycket till liv längre :p

Eleanor Roosevelt

2008-09-26 ♥ 01:33:23

Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway.
You'll be damned if you do, and damned if you don't.

Några vita pepparkaks träd me grön glasyr blev det inte :(

2008-09-25 ♥ 01:18:41

Blev lite besviken nyss.. jobbar vaken natt och vill fördriva tiden me lite bakning, ville baka något som tar tid, som är kul, kräver konentration och som jag inte kommer gå o äta av resten av natten.. vad kan passa bättre nu mot hösten än vita pepparkakor me glasyr i olika färger och formade som djur, träd o löv m.m.. ;p

hade plockat fram allt, gjort degen o stält in den i kylen, tänkte att jag skulle sätta på ugnen.. jovist, inte viste jag att den va avstängd under nätterna.. kan ju inte väcka min sovande arbetskollega för o fråga om ugnen liksom..

så degen åkte i soporna o här sitter jag nu o funderar på vad annars man kan hitta på för kul i natt.. blir väl leka me bilder i photoshop antar jag :)

btw.. nu efter söndag har jag jobbat 160-170 timmar denna månaden.. det e ganska goa pengar me tanke på alla ob arbetstider men när jag slutar 7.30 imån på morgonen då ska jag fan va ledig hela dagen imån och heeeela dagen på fredag sen jobbar jag ju liksom från 9 på lördag morgon till 22 på söndag kväll, ska ha beredskap i hemmet hela lördag natten så kommer tackolov inte va här hela tiden :)


Hur dum får man bli?

2008-09-24 ♥ 01:28:08

Jag gör många korkade saker, men detta.. När jag kom på mej själv o började fundera på vad det egentligen va jag höll på med så blev jag lätt chockad.. det va som att vakna upp ur någon sorts lustig dröm! Ikväll elle dvs inatt har jag bokstavligen jagat månen :S Jagat månen?!

slutade jobbet vid 12 fick på vägen hem syn på månen. Den är i natt så otroligt vacker, formad precis som en sagomåne, mååååste fotas! Någonstans i lyckeby efter besök på bla maxis, willys o öbs parkering o runt i bostadsområden kom jag på mej själv.. jag försökte komma närmre månen, frågade mej själv vad fan jag höll på med o körde hemåt!

Gav jag upp?
Nej..
 
Jag kom närmre.. på bron över till halvön där jag bor, där stannade jag bilen o gick ut..

Blev det något kort?
Nej...

Man kan ju tycka att har man gått media så borde man veta att man inte kan ta kort på en natthimmel me en värdelös digitalkamera..

Pinsamt? kan man tycka..

-hoohoo -hooohooo

2008-09-23 ♥ 01:36:03

Det ekar lite här inne just nu, det beror på att det ekar i mitt huvud och för att jag i stort sätt bara jobbat o sovit på senaste och tills jag har något vettigt att skriva, dvs säkert imån förmiddag så kommer jag hålla käften! Nu ska jag fortsätta göra ingenting.. helt underbart!

...

2008-09-20 ♥ 16:08:43

I'm looking for love. Real love.
Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love


(Sex and the city)


...

2008-09-17 ♥ 22:10:25

We're socially retarded.
I mean, look at me. I'm in love with a guy who won't say he loves me back...
and here I am in his kitchen cooking, hoping he comes home and notices me.
I'm a total freak. I'm the girl in the back of the class who eats her hair.


(Grey´s Anatomy)


-kan du jobba hela helgen? -ja! Vill du inte ha lite fritid? -nej usch trött på det!

2008-09-17 ♥ 17:40:04

Dt är verkligen underbart att ha ett jobb man trivs med!! Jobbat ganska mycket nu, tors, fre, sön, mån och ídag! Ska även jobba tors, fre, lör och söndag.. Sen kväll, ända till mellan 22-24 fre-sön.. Och trots att jag hade festplaner både fre o lör så tackade jag ja utan att tveka, inte för att jag inte älskar att festa me mina vänner utan för att jag för första gången i mitt liv har ett jobb som jag inte spyr galla över.. utan till o med tycker är kul! :)

dess utom så e ju stan öppet till 3 så det finns ju inget som hindrar mej till att ha lite kul iaf, för hoppningsvis blir det lugn fre o lör så jag kan gå vid 22 :)

Är det tragiskt när man ska ha skit kul ikväll, vet att man kommer va smått bakis imån o ändå längtar tills man ska börja jobba imån?! (okey börjar kl 3, men ett annat jobb hade varit döden att gå till om det så vore så sent som 6) hehe.. okey ska inte överdriva men fatta hur trött man faktiskt kan bli på fritid.. hade man haft pengar hade man kanske kunnat ha mer kul, men inget jobb betyder ju för oss mindre tursamma tråkig fritid! Annars hade jag nog kunnat roa me själv ganska bra :p

Det är insidan som räknas elle hur va det man brukade säga?

2008-09-17 ♥ 00:30:39

Imån (som vanligt) så ska jag börja mitt nya liv.. det hälsosamma livet tror jag det kallas :p

Jag är ju som alla vet en sån där typ som älskar att göra upp planer o aldrig fullfölja dom, fruktansvärt bra merit, nåt att skriva i arbetsansökningarna breve dåligt immunförsvar..

Ne men hade tänkt mej en rivstart me måltidsersättning o ut o springa varannan dag i 2 veckor och sen trappa ner till att bara ersätta lunch med måltidersätting o springa var tredje dag.. och sen utöver det äta så bra jag kan! Mitt störta problem med mat är inte att jag äter förmycket, tvärtom, jag äter typ inget o sen när jag väl äter så äter jag mej jätte mät, och sen aldeles för ofta trillar det ner dumma saker som inte har i min mage att göra, inte allt för sällan snubblar jag över tex cocacola.. hgrm elle alkohol

Det är ju faktiskt utsidan man ser först.. och nej jag är inte en yttlig person


Crush...

2008-09-16 ♥ 12:17:26

It's funny how the same word for the feeling of disappointment,
can be used for the feeling of attraction.
The Oxford English Dictionary states one of the meanings for the word crushed as
"a strong and unreasoning, but transitory attachment."

Bild

2008-09-16 ♥ 01:33:02

Cool bild :)

Foto: Jag såklart

Satan va tragiskt.. men heeey thats me :p

2008-09-15 ♥ 12:41:41


How many guys do we ever hit it off with? Very few, and even if we do, those relationships don't last,
and even if they did, men die first, so we're right back where we started.


(Sex And The City)


Möt mej på samma sida om grått

2008-09-14 ♥ 14:58:35

Ibland när allt är helt upponer och inget är som det ska så undrar man om och tänker, varför kan inte allt bara va enkelt.. svart o vitt ni vet, grått.. det är en lustig färg.. en färg jag inte tycker om, har skrivit om det förut och jag undrar varför man inte bara kan ta bort den färgen.. varför måste det finnas ett mellanting mellan svart o vitt? Vitt.. är det de som är kärlek o lycka? Svart, är det de som är hat o sorg? Jag vill ha vitt, bara vitt.. inte grått!

men det är inte jag som är grå..

jag e vit..

bara vit..

önskar du va det oxå..


...

2008-09-14 ♥ 14:36:38

I wanted to freeze time. I wanted to savor that moment, to live in that moment for a week.
But I couldn't stop it, only slow it. And before I knew it, he was gone.


(Cashback)

rubrik

2008-09-11 ♥ 20:26:02

ajaj.. jag har så ont!! så fruktansvärt ont!! tycker extremt synd om mej själv just nu!! det är synd om meej!! åå önskar att dom kunde dra ut helveteskapet

palla tandvärk o film när man kan ha såå mycket roligare

2008-09-09 ♥ 21:14:05

Det blev ingen film.. e hemma hos cai o det blv lite paaaarty ist.. oplannerat party, bästa som finns :) supertrevligt har vi redan :) uppdatering kommer säkert ;p

Jag dreglar när jag pratar.. det är väldigt charmigt, jag lovar..

2008-09-09 ♥ 17:40:16

Vad gör man när en visdomstand pressar på så satans mycket att man inte kan bita ihop tänderna, knappt kan öppna munnen, inte kan prata utan att dregla för att man inte kan sväla sitt eget saliv?! jo man ringer tandläkaren, det sa dom iaf när jag ringde sjukhusrådgivningen inatt för att jag inte kunde sova pga smärtan.. så nu så här på eftermiddaren när  jag fått ännu en extrem akut smärtattak så ångrar man sig lite att man inte ringde den där satans tandläkaren..

Ikväll blir det film o alkohol me en vän.. det borde hjälpa kalasbra.. iaf tills imån när man vaknar me inte bara extrem tandverk utan även en baksmälla.. det är imån det, nu lever jag för dagen!

...

2008-09-09 ♥ 12:02:23

But the things is, it's hard to let go of that fairy tale entirely, because almost everyone has the smallest bit of faith and hope that one day they would open their eyes and it would all come true. At the end of the day, faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. It's like one day you realize that the fairy tale is slightly different than your dream. The castle, well it may not be a castle. And it's not so important that it's happily ever after--just that it's happy right now. See, once in a while, once in a blue moon, people will surprise you. And once in a while,
people may even take your breath away.

-Greys anatomy


Story Of The Year - Sidewalks

2008-09-08 ♥ 18:34:14







...

2008-09-08 ♥ 15:32:38

You always dissapoint me
it`s kinda like our inside joke
except it`s not funny

klockan tickar och den har inga planer på att sluta

2008-09-08 ♥ 15:28:04

hmm.. jag känner mej helt avtrubbad idag, tyst e här oxå, man kanske skulle ta o sätta på tvn elle musik, hör bara klockan ticka.. det låter ungefär såhär, tick tack tick tack.. tick tack... och inne i mitt huvud låter det.. shhcakakglichsasaiiiii.. det är måndag och thats it.. måndagen den.. den.. hmm 9:e?

Idag e en jävligt tråkig dag, nu ska jag göra den lite tråkigare så att den sen kan kännas lite lättare, jag SKA fixa ordning i mitt rum


Man kan inte va nog försiktig, inte ens inne i (F:)

2008-09-08 ♥ 12:22:38

Jag känner mej lite borta, efter att ha sovit 1½ timme i lördags natt pga att jag skulle upp o jobba så somnade jag i min säng igår kväll tittandes på Friends.. det obbiga e att jag vet inte när jag somnade, kan ha varit allt mellan åtta o elva o det känns märkligt nu när man vaknar så där 13-15 timmar senare.. haha känner mej helt borta..

När man för andra gången ser sin externa hdd falla i golvet känns det rätt tungt.. första gången va hemsk, då jag inte viste om den skulle överleva, det gjorde den, andra gången e hemsk på ett annat sätt, man vet att den kan klarar fallet, men man vet oxå att andra gången kan vara vad man kan kalla när en droppe får glaset att svämma över.. :p
Jag har räddat min musik o mina bilder från en ev datakrach.. så nu måste jag ta det steget längre o rädda dom från mej själv oxå, kul jag ska ha när jag ska bränna över allt till dataskivor.. innan jag känner mej helt säker måste jag nog även rädda iaf alla bilder ifrån teknologins undergång genom att framkalla alla bilder oxå...

Mozella - Light Years Away

2008-09-07 ♥ 18:31:06

Alla låtar o lyrics jag lägger upp beskriver (oftast) vad jag tänker o känner, men det är inte ofta allt stämmer, ibland långt ifrån allt.. Så när man hittar en lyrics som stämmer på pricken varje ord så känns det ganska mäktigt..

It's almost like you had it planned
It's like you smiled and shook my hand and said
"Hey, I'm about to screw you over big time"
And what was I supposed to do?
I was stuck in between you and hard place
We won't talk about the hard place

But I don't blame you anymore
That's too much pain to store
It left me half dead
Inside my head
And boy, looking back I see
I'm not the girl I used to be
When I lost my mind
It saved my life

It's how you wanted it to be
It's like you played a joke on me
And I lost a friend
In the end
And I think that I cried for days
But now that seems light years away
And I'm never going back
To who I was

That life seems like light years away
Light years away
And that life seems like light years away
Light years away


If I Don't Write This Song, Someone I love Will Die

2008-09-06 ♥ 18:59:10




-Hello Saferide


Bild på mej

2008-09-06 ♥ 14:32:49

Detta kortet är taget på midsommar i år (08) då jag va tärna på min morbrors bröllop :)På tal om bröllop o allt så kan jag ju passa på o slänga in en bild som visar mej som brunhårig, här blir jag fotad innan vi ska gå in i kyrkan, jag, min syster, bruden syster, min mamma o hennes syster va brudtärnor på min morbrors bröllop på midsommar i år :)
jag trivs dock mycket bättre som blondin o jag kan med erfarenhet säga att blondiner har faktiskt roligare..














Mamma Mia, lyckopiller och bröllop :p

2008-09-06 ♥ 13:38:32

Vet ni vilka dagar jag älskar.. jo såna som igår, hela dagen kändes så lätt.. det fanns inget som tyngde ner mej.. Och så va jag o såg Mamma Mia, aaaah vilken otroligt underbar film, hela filmen rakt igenom känns som o proppa sig full med lyckopiller, dock så får den en att sakna kärlek nåt otroligt och filmhelvetet fick mej o längta tills jag gifter mej.. hehe, grejen är att när jag va lite yngre, typ för 2-3 år sedan kanske så spelade allt detta me att gifta sig inte så stor roll för mej, va inte ens säker på att jag någonsin ville gifta mej.. men nu vill jag typ inget hellre :p Om jag inte gift mej innan jag blir 25 (jaja, man kanske måste skaffa pojkvän först) men iaf om jag inte gift mej då, jag lovar.. jag kommer bli en sån där patetisk tjej som köper bröllopstidningar, och har dom liggandes framme, så killar jag dejtar ska se dem och fatta vad jag vill.. HAHA.. jag kommer bli en.. en..  En Charlotte :p

En liiiiiten hemlighet tänkte jag dela med mej av. Jag har redan en.. en sån där tidning, hehe.. meeeen till mitt försvar så köptes den för 3 kr på en loppmarknad och det va jag o min mamma som busade runt lite ;p


Finns det GULD?! jaha vad bra..... då tar jag brons

2008-09-04 ♥ 22:53:44

Jag har lärt mej något.. oooh.. något jag är bergsäker på att alla utom jag redan viste, känns bra! Att jobba me något man tycker är kul, spännande och givande på ett mer förfyllande sätt.. det är guld värt! Det är ju kul o gå till jobbet :) Inget släppa sig upp ur sängen, tickande sekunder, inget tänkande att -står jag ut 10 minuter till så är det hela 10 kr mer i lön.. Aldrig mer "oviktiga" jobb för mej, TACK

Härlig dag :p upp kl 5, ut o gå lång runda me lilla Ellie o sen iväg till jobbet..

Idag har jag oxå äntligen träffat min systers pojkvän, inte träffat han på 2 år.. alltså inte sen min familj va på semester i grekland o min 17åriga syster träffade en ursöt albansk kille, (!?) hehe.. Syster min har bott nere i albanien me honom i ett år och för några veckor sen fick han äntligen reda på att han får komma till sverige, så dom kom tillsammans igår :)

Så idag va det sightsing i karlskrona.. inte ofta man gör sånt här, ja menar det finns ju så mycket att se?!
-och här till höger ser du en kyrka och om du snabbt kollar till vänster nu ser du en till!
-Jaha, här har vi marinmuseet, där har dom... båtar!
-Här nere vid kajen ser du en stolpe me avståndsskyltar till närmsta storstäder.. fågelvägen.. inte alla som har det :p
-Här är centrum, och oj du missade det.. här slutar det iaf..
-hmm va folktomt det är, i vanliga fall brukar det va jätte mycket folk här, elle ja mycket iaf.. typ.. ibland

Neee.. nu är jag orättvis.. Karlskrona är faktiskt en jätte fin stad :)

Nu ska jag sova, blir en lång dag imån, massa ärenden och sen jobba 15-24

lalalala

2008-09-03 ♥ 21:13:25

Hade så satans bra motivation nyss, o fick en hel del gjort i rummet,
men sen försvann den o jag satte mej här, typiskt!!

Snart ska jag o ellie ut o gå en långrunda :) ska bli sköööönt! 
Blir sängen tidigt för mej ikväll för imån ska jag jobba 7.30-16.00
Ska bli jätte kul :)

-Sex and the City

2008-09-03 ♥ 18:32:48

"Sometimes we need to stop analyzing the past,
stop planning the future,
stop figuring out precisely how we feel,
stop deciding exactly what we want..

and just see what happens."


Bron mellan Öland & Kalmar, även kallad Ölandsbron :p

2008-09-03 ♥ 12:44:13

Från min o beccas trip till öland o kalmar en dag för ganska länge sen :p

Foto: Jag så klart

Rubrik

2008-09-03 ♥ 12:27:14

Två säsongspremiärer avklarade.. One tree hill och Gossip Girl, riktigt bra!! Dock så märks det att man är inne på sjätte säsongen av One tree hill nu, Det börjar bli alldeles för överdrivet! Det är synd, jag menar när x stalkernannys börjar kidnappa folk för o komma åt andras barn, då tycker jag det börja kännas lite väl days of our lifes..
Vist va det ju självklart helt underbart annars.. särskilt första 20 minuterna då det avslöjas vem Lucas friade till..

Gossip girl va underbart som vanligt.. en serie brukar ju va som bäst första o andra säsongen somliga lyckas in i den tredje, får se hur länge gossip girl klarar sig, va ju trotts allt böcker från början så kanske ligger en bättre grund bakom :p
för övrigt så funderar jag faktiskt på att börja läsa böckerna.

Nu ska jag ta o försöka få någon ordning i mitt rum.. 

ps. igår vann jag 75 kr på triss, det va kul

...

2008-09-02 ♥ 23:19:59

Orginaltexten är: But I thought you said summer is going to take the pain away - Hello Saferide

Finally, the sky is blue
Last night, my friend dragged me to some place
We drove there real late, we went too fast
We are laughing and listening to our favorite songs
But I thought she said summer was going to take the pain away

January brought a headache
In February, it got even worse
And when I thought it couldn't get more awful
Say hello to april
Gained some pounds in May
But I thought you said summer was going to take the pain away

Have you ever had the feeling that no one really knows what you're all about?
And when you try to show them they have other things to do

Up on a roof, looking over the city all by myself thinking:
There is nowhere I would rather be than here, so why am I not
Like the others, and why are you not here with me doing crossword puzzles
Saying: it's going to be okay, summer did take the pain away



 


Även kottar har ett liv

2008-09-02 ♥ 17:54:21

Idag när jag o Ellie va ute o gick i skogen så kände jag hur jag fick något i huvudet,
det va en kotte!!
När jag surt kollade upp på trädet så fick jag en till i ansiktet..
mycket roande


Jag tänkte att jag borde kastat tillbaka, men det hade väl varit onödigt?!

;p

Nu, egentligen på tok för sent så ska jag sova.. godnatt

2008-09-02 ♥ 01:22:49

aaah, glömt skriva om mitt otroliga fynd på loppisen i söndags (otäckt o passande att det kallas just loppmarknad)

Har ju en polaridkamera, men som är sönder.. den va inte så värst snygg heller, grå o såg inte sådär snyggt gamal ut alls! Hittade en fullt fungerande svart nu.. o fick den för 50 kronor :) Jag tycker dom är så coola! Synd bara att filmen till dem är så otäckt dyr!! Sen så köpte jag litye tidningar oxå, gamla illvet 6st för 15 kr och såna där trädjur me runda klosar som ben som man ska ha för o massera ryggen med, 2 kr för två st!

Jag älskar loppisar! Det är så kul o se vad folk har på sina vindar o i sina källare och man kan hitta så fruktansvärt snygga billiga gamla grejer!! Tror jag ska dit nästa söndag oxå..

Kräftskiva 08

2008-09-01 ♥ 20:28:36

Här har vi fina värden för kvällen, samma tjej som tidigare försökt döda oss.. jag lovar hon försökte verkligen :p Jag o Linn va två av ett flertal deltagare som inte tyckte att stämmningen me en kräftskiva sitter i hatten.. här ser vi linn som nyligen fått på sig sin hatt.. haha

Gott som tusan med Kräftor.. det va inte många som va frivilliga till sång så länge det fanns kräftor kvar :p Sen kom den.. den oifrånkommliga sången.. Och jag hade fortfarande lika kul om inte tillomed roligare! Melodi? det är tydligen något jag saknar.. haha Här har vi andra bordet :)

Riktigt sött kort måste jag säga :) haha.. så här såg jag ut större delen av kvällen! Jag hade typ kramp i kinderna dagen efter Efter varje sång kunde man höra karins ropa -Vad ska vi sjunga nu? eller  -En gång till..    Jag tyckte dock att lite fin måste man ju va när det är kräftskiva o allt, hatt är obekvämt.. om man kollar riktigt noga kan man se dom små kräftorna :p


Cicci och Becca, ni skulle vart me! ni va saknade iaf :)


Tyler Hilton - You´ll ask for me

2008-09-01 ♥ 17:34:54




Kan en revy bara nästan passera? Jaså inte? JoOrå!

2008-09-01 ♥ 14:18:53

Lördagens kräftskiva va bland den roligaste festen i år faktiskt.. Av någon anledning va alla på sånt jävla roligt humör..

För mej o Linn började det redan i bilen dit då Elin försökte döda oss allihop TVÅ gånger!! Hon sa att det va för att vi va så sena o att hon o Karin fick vänta på oss i 15-20 minuter o att hon nu skulle bli sen till sin egen fest :(
illa o försöka döda folk för det, men tack vare dom fruktansvärt farliga ömkörningarna hon gjorde så stängdes motorn av på uppfarten till husen exakt klockan 18.00 och jag o linn va glada för att vi fortfarande levde.
Så här i efterhand har jag kommit på att det va nog antagligen tackvare bilfärden då våra liv nästan paserade i revy som vi hade så roligt!

Det va länge sen jag skrattade så som vi gjorde i lördags.. det va länge sen jag hade så fruktansvärt helt igenom roligt som då! Och jag tror alla (Vid vårt bord) kan hålla med om det..


Det ända jag inte förstår är, varför ska man alltid straffas för att man har roligt? Sen i lördags har jag säkert minst 25 myggbett och dom kliar.. dom kliar något så jävlulskt, dom kliar så mycket att jag vaknar av att på natten!!

Det kommer att läggas upp lite bilder här senare idag.. Roliga bilder kan ej utlovas då det kan innebära att andra av mina kompisar följer Elins exempel och då är det inga revyer som bara nästan passerar.. (Men vi får se) ;)

RSS 2.0