ME vs ME

2008-02-06 ♥ 01:21:00

Det är jätte kul att blogga.. ja det kan säkert alla som gör det hålla med om, vi hålle ju inte på med det för att vi tycker det e tråkigt, det e ju inget vi gör för att vi inte har något bättre för oss eller för att vi har såå jävla gott om fritid och inget liv, jag har alltid mycket "bättre" saker på min så kallade "att-göra-lista" varje gång jag bestämmer mej för att sätta mej här o skriva. Dom sakerna brukar bestå av att jag behöve lägga mej o sova, har brått någon stans eller helt enkel har något viktigt jag måste göra.. då, då tycker jag det e skönt att sätta mej vid min blogg o skriva några rader, och som vanligt när jag börjar skriva så vill jag aldrig sluta, jag skulle säkert kunna sitta här o bara skriva o skriva om allt som dyker upp i mina tankar.. jag skulle kunna fortsätta i all evighet, precis som om det inte fanns något annat jag egentligen måste göra..

För vem tycker om o göra saker dom måste göra! Tänk om livet inte bestod av några måsten, då skulle jag för det första aldrig betala mina räkningar, jag skulle träna, eftersom det inte va något jag va tvunget att göra så skulle det helt plötsligt bli väldigt lockande.. ja för tillfället kommer jag inte på mer eftersom jag måste gå och lägga mej, hade det inte varit så att jag va tvungen o gå o lägga mej skulle jag säkert komma på en massa mer saker.. jo jag skulle aldrig slänga saker precis där jag står och jag skulle alltid hänga upp mina kläder i min gaderob efter att jag använt dom och jag skulle alltid ha det fint o städat i min lägenhet.

god natt och ett löfte till mej själv nu.. imorgon e din att-göra-dag, efter imån ska du inte ha en enda jävla sak kvar på din att-göra-lista.. du ska besegra den.. om du så ska sätta eld på den!!! så imån 23.50 ska du skriva ett inlägg i din blogg och det ska va det sista du gör imån för du ska lägga dej o sova innan kl 00.00 imorgon. kan du klara av det nu Cissi?! Ja det kan jag (mamma e bortrest) :p


Har ingen rubrik att komma med

2008-02-02 ♥ 18:26:03

Haha finns det en bättre sida när man inte har (eller har) nåt o göra elle? Tjuvlyssnat.se

Posten City, Västerås

Klockan är runt 7 på morgonen och Man 1 ~45 står och sorterar upp posten när Man 2 ~50 kommer fram.
Man 2: Godmorgon! Hur mår du idag då?
Man 1: Varför pratar du med mig?
Man 2: Det är en bra morgon och jag försöker bara att vara lite trevlig.
Man 1: Det var trevligare när du var tyst...


Buss 474 mot Slussen, Stockholm

Ett par ~18 sitter och myser på bussen. Tjejen lutar huvudet mot killens axel och han leker lite med hennes hår.
Killen: Vad tänker du på?
Tjejen: Har du sett Schindlers list? Jag såg den igår, så jag sitter och tänker på Förintelsen hela tiden nu. Jag får så ont i magen bara av tanken på att något sådant kan hända.
Ett ögonblicks tystnad.
Killen: ...Va?
Tjejen (suckar): Jag sa att jag tänker på dig, älskling.

Killen ser nöjd ut och lägger armen om tjejen.


Får pappa bjuda på lite HIV?

2008-02-02 ♥ 00:15:21

2000-talets raggninsreplik..

Så mitt råd till dagens ungdommar nu inför helgen är... -Använd kondom

;p


Äkta lycka och nyår på riktigt!

2008-02-01 ♥ 02:00:35

Äkta lycka är att ha kul och njuta av livet under jobbiga stunder..
Som tex om man en sommardag planerar att dra till stranden, och det börjar regna.. Då går man dit ändå!!
I´m singing in the rain.. elle e det.. I´m dancing in the rain? äh spela roll, man kan göra båda..

Det mina vänner.. det är att vara lycklig! Så den som e det kan ju meddela mej för prisutdelning!
Annars kommer jag till sommaren iaf bevisa att jag är värd första pris..

Man har faktiskt hela januari på sig att komma fram till sina nyårslöften.. det e ju ändå inte förens i februari det riktigt nya året börjar för er som inte viste det!

Så mitt löfte e det bästa löftet jag hört på länge.. o det gäller alla jag hört, det e ju tex såå ute me slutarökalöftet, ingen som håller det ändå!

Mitt får bli.. att så fort den deprimerande hösten (vintern) är över så ska jag göra något riktigt lyckligt VARJE dag, det kan va nåt galet, nåt flumigt, nåt oväntat, nåt jag inte gör så ofta eller helt enkelt bara något jag älskar att göra.. vad som egentligen, bara det är nåt speciellt varje dag...

Jävligt synd att klockan är efter tolv o det tekniskt sätt är feb nu.. men haha det skiter jag i!! vi säger så här i stället.. den 31 va innan tolv-slaget så nu e det dags för löfterna.. Jan är bara en provmånad som inte äger rum på riktigt! Måste meddela becca detta så hon kan börja med att sluta röka igen ;p (sorry)

Jag säger inte detta för att impa på någon, men det är faktiskt jag som är Batman


RSS 2.0