Ofta? + Sagan om prinsessan

2009-03-26 ♥ 23:04:06

Jag anser ofta att världen är emot mej och att jag alltid har otur osv, men då menar jag ju självklart inte allvar.. bara en kul grej att säga (låter mycket mer dramatiskt än vad min vardag egentligen är)

Men nu.. har jag kanske dragit på mej otur genom att jag sagt så här? har jag på något sätt retat upp någon högre makt genom att så vårdslöst använda detta uttryck? :p

iaf..

Cissi Och Den Elaka Häxan
Det började en dag för inte alltför länge sen en regning dag i jan (önskar jag kunde skriva snöig, men ne regning) då Cissi var på Saltö för att kolla på lägenheten hon länge drömt om att hitta. Kvinnan som i stort sätt redan va på väg att flytta ut befann sig just då långt därifrån så kvinnans kompis hade gått med på att visa en desperat Cissi denna lägenhet. När han frågade när Cissi tänkt sig flytta in blev hon lite fundersam, hon viste att här e det inga förhastade svar som gäller, du får inte lova något samtidigt som du inte får göra kvinnan besviken redan nu. Cissi viste att hon hade rätten på sin sida och behövde egentligen inte svara annat än 1 April.. Men ändå hon hoppades ju så att det skulle bli 1 mars. Hon berättade artigt för mannen att hon hoppades på 1 mars men att det ev skulle bli 1:a april.
------Tre månader senare------
Cissi kunde knappt bärga sig, tänk det är här, datumet hon väntat på så länge. Men att flytta in på en onsdag, just denna dag av alla dagar tänkte hon, så hon ringde bobutiken för hon viste ju att det inte på länge bott någon i lägenheten och nyklarna bara hängde där o väntade på att få bli hämtade. Vad hon inte viste va det grymma öde som väntade då den lilla tanten i receptionen gick för att kolla så nyklarna verkligen va inlämnade. Kvinnan som bodde i slottet hade lämnat en lapp med ett önskemål om att Cissi inte skulle få tillträde till slottet fören tidigast den 1:a april. Som om den elaka häxan ville säga med sitt hånskratt att *men mörk häxaktig röst* MO HA HA HA där fick du törnrosa/ariel/askungen för att du inte flyttade in tidigare i slottet så jag den elaka häxan/stora stygga vargen hade sluppit betala dom där extramånaderna trots att jag hade 3 månaders uppsägningstid.. MO HA HA (fortfarande elaka häxan) hämden är ljuv..

Varför just jag tänkte Cissi men tänkte inte låta detta stoppa henne, någon gång måste ju även en verklig saga få ett lyckligt slut?! Hon ringde upp den elaka häxan men låtsades att hon va helt ovetandes om denna fruktansvärda lapp. (att dom goda i alla sagor alltid e korkade har alltid stört mej så inte i denna saga) Hon ansträngde sig riktigt hårt för att va så trevlig hon bara kunde för hon viste att man bäst dödade elakhet med snällhet och den elaka häxan som då tycktes vända sa att självklart kunde Cissi iaf få flytta in på måndag, men om karlskronahem ville kontrollera att detta stämde fick dom lov att ringa upp henne för hon hade alltför många andra liv att förstöra med sina trollkrafter. Cissi den tydligen blåsta sagofiguren men ack så goda varelse tackade häxan och ringde genast tillbaka i sin iver till karlskrona hem som då förklarade för henne att självklart tänkte dom inte sitta och ringa runt till privatpersoner utan ville häxan ge upp sitt slott fick hon ringa dit o meddela att det va okey. Precis när det inte såg ut att bli mörkare för prinsessan (Cissi) så blev det just det.. mörkare.. ännu en gång hade den elaka häxan vunnit och när prinsessan sedan försökte ringa upp henne svarade hon såklart inte..
Nu hoppas prinsessan på ett tecken att godheten finns kvar där ute i världen och vad vi har hört sitter hon fortfarande i sitt torn och väntar på att den onda häxan ska svara på hennes sms där hon ber häxan att snälla ringa karlskronahem..

Finns det lyckliga slut i verkligheten? Det får vi reda på inom 4 dagar.. Fortsättning följer..


Ps. har det inte hänt något på måndag förvandlar den gråtande rapunsel i sitt torn sig själv till stålmannen och klampar in på karlskronahems kontor, ber dom ge henne telefonen, ringer upp den elaka häxan o o räcker över telefonen till någon på knahem.. (vilken vändning va!!)

att det alltid ska behövas en superhjälte..

mars plus minus noll

2009-03-21 ♥ 21:24:21

Som jag skrev tidigare, vist är det min tur att just mars är 31 dagar när jag vill att det ska va april NU.. Men vad jag inte viste då jag skrev det är att vårdagsutjämningen är ju nu i mars.. det innebär att vi får hoppa över iaf 1 timme i mars månad.. min tur kanske håller på att vända :)

När jag ställer mej själv frågan -Varför?! Då e det kört..

2009-03-12 ♥ 19:02:06

Det finns inte ord för hur mycket jag längtar till den 1 April.. helt otrolig! Den 12 nu.. känns som en evighet till den första =(
Jag försöker att inte räkna dagarna men det är svårt då man tänker på det hela tiden och nu har det ist gått så långt att jag  tänker att så fort denna sekunden, minuten, timmen, dagen är över så är jag yttligare lite nämre...

Sen är ju mars självklar 31 dagar.. typiskt min otur.. :p

Kommit på en kul grej oxå.. jag ska inte köpa färdig textil till min lägenhet jag ska på o sy allt själv, metervara e så mycket billigare! Att mamma fick en symaskin i julklapp av magnus gör allt så mycket lättare :D dom har ju tyg för 19:-/m på ikea NITTON!! Jag ska sy massor :D jag ska sy överdrivet mycket heeela dagarna.. så när någon ringer mej o vill hitta på något ska jag säga "nej, jag kan inte nu.. har en gardin som måste fållas" Hur vuxet är inte det?!
Och när alla blir chockade över hur snygga gardiner jag har och frågar vad jag köpt dom, svarar jag bara -Sytt dom! lite sådär halvt nochalant med ett ryck på axlarna..

Men vi får väl se.. vet ju hur snabbt jag kan få för mej saker som sen kan va helt bortblåsta nästa dag.. Fast denna idé har hållt i sig länge nu, kom på den natten till idag vid 2 tiden så snart ett dygn, det är inte dåligt.. Jag kan konsten att pendla från extremt motiverad till extremt omotiverad på 1sek.. lite jobbigt ibland faktiskt!

RSS 2.0