Been Here Once Before

2010-08-25 ♥ 11:29:49

Jag skulle ringt ett samtal i Fredags (egentligen två) Men jag gjorde inte det... Ringde inte i Måndags eller igår heller för den delen. Så här går det när det är upp till mig och jag som bestämmer tempot! Men nu har jag ringt, inte dåligt för att vara mej.. inte så många dagar för sent ju!
*
8 september 14.00.. Så nu är det bara att avvakta till dess!
*
*
Mammas Magnus frågade precis mej om hur jag skulle rösta i valet! Jag sa att jag ska rösta vänster för att ge tillbaka till samhället det jag tog förra gången då jag röstade på moderaterna...
*
*
Det viner i knutarna och blundar jag nu så väntar jag bara på någon som skriker Alfred, Alfred.. Vakna Alfred!

What A Feeling

2010-08-19 ♥ 12:33:48

Ja men då så!! Nu är det upp till mig, dvs hur snabbt jag tar tag i saker. Nu finns det inget som kan stoppa mig och imorgon tar vi första två stegen! Två telefonsamtal, på tisdag tar vi ett tredje steg och sen väntar vi! Hur länge får jag reda på imorgon..
*
Jag vet att jag skriver i gåtor men jag vet precis vad jag menar!
*
*
Jag känner mig plötsligt som en i mängden. Fast unik på mitt eget lilla vis.

Ain't Such A Bad Place To Be

2010-08-18 ♥ 14:13:41

Igår snackade jag o Mange lite om livets gång.. Rätt trist att bara tänka på det ibland, vi jobbar 8 timmar, är lediga 8 timmar och sover 8 timmar om dygnet.. helgerna går åt till att göra alla måsten man inte hinner o orkar under veckorna och att hitta på nå....
*
Nä.. Där tog det stop!!
*
Ångrade mej precis, jag som jobbar varierande tider har ingen rätt att klaga... hur bra har inte jag det egentligen?! Tex denna veckan.. jobb 8h måndag 5h tisdag-torsdag ledig fredag, lördag och söndag!! 80% Jag har det bra och ska inte klaga!! fast nästa vecka är jag ledig 1 dag och jobbar till 24 tis och ons samt lördag till 01.30 Men ändå :)
*
*
Men heltid? dagtid? Hade jag inte pallat och beundrar dom som gör!!

Please, Please, Please, Let Me Get What I Want

2010-08-16 ♥ 22:58:56

i don't really think people can change.
You know, at the end of the day, you
are who you are. And at the end of the
day, it's probably who you've always been.
One Tree Hill
Jag hoppas att gårdagen kommer påverka morgondagen, jag hoppas att det förflutna kommer påverka framtiden jag hoppas på mycket och vet lite! Detta är inte sanningens ögonblick detta är sanningens halvår.. Det är nu jag måste klara av allt och inte misslyckas för har inte längre någon anledning till varför jag skulle kunna misslyckas!
Den 19e kommer jag veta hur min höst kommer se ut och om det blir som jag vill! Allt hänger på den 19e! Blir det inte som jag vill ja då får jag väl börja vilja något annat då! Ett papper.. ett jävla papper!!

We Three (My Echo, My Shadow and Me)

2010-08-14 ♥ 00:01:48

Synonym till: Full
Berusad, onykter, drucken, lullig, lummig, lurvig, mosig, dragen, på örat, på snusen, på lyset, packad, pirum, blaskig, slirig, sned, plakat, knall
*
Motsatsord: Nykter.....
*
Lurvig alltså?
Precis hemkommen från fest.. Skönt att komma hem som vanligt! Va olurvig ikväll... (kul)
*
Sitter och kollar på min klockradio som blinkar 00.51! Inte speciellt roande.. Drygt att man ska behöva ställa om den varje jävla gång man dragit ut sladden!! typ nu när jag skrivit färdigt ska jag dra ut sladden och trycka tre gånger på minut knappen så blir klockan 00.03.. minimal ansträngning.. (Hann inte skriva färdigt till 00.01)
*
Nu till lite seriösare saker... :p

The Games That Play Us

2010-08-12 ♥ 21:36:01

Synonymer till: Labil
ostadigosäkervacklandeobalanseradinstabilobeständig,skrangliglynnig,
emotionellt instabil, skörobehärskad

(motsatsordstabil) Synonymer.se... fruktansvärt bra sida det dära :p
Någon kommer bli väldigt glad när han kommer hem eftersom jag köpt OneTreeHill säsong 4 till oss!! :D Haha! Tvingade honom för länge sen i brist på filmer att vi skulle börja kolla på den serien! Så nu har vi sen min födelsedag kollat på 3 säsonger :D (juni) Han föll för OTH på samma sätt som han föll för mej ;) HAHA

"Always speak Cryptically"

2010-08-11 ♥ 02:37:51

En helt vanlig låt, en sån där som blir super-party-hit.. En text som sätter sig och dom flesta känner igen sig i.. En sån låt menar jag.. Rätt coolt när man nåt år senare hör låten man hört så många gånger förut och det slår en vad den egentligen handlar om, och det är inte i närheten av vad man tog för givet! Man tänker att man kanske har fel men sen kollar man videon, och jag är nu säker!

Hanging By A Moment

2010-08-09 ♥ 23:18:02

Jag måste verkligen säga detta.. tillhör inte huvudämnet i min blogg för behöver inga anteckningar för att komma ihåg dagarna med min pojkvän, fast iof så får jag ju det iaf genom allt annat jag skriver som påminner mej om tankar o händelser en vis dag som innebär att jag kommer ihåg oftast hela dagen..
*
Men det jag skulle komma till.. Jag hade verkligen en underbart mysig kväll igår med min älskling!! :)
*
Kröp precis en tusenfoting på mitt golv.. dödade den med en hundtidning jag fått från min mamma som hon köpt för 3 kr på en loppis :p (inget illa ment, blev jätte glad för tidningen! Mycket läsvärd) Palla tusenfoting på övervåningen.. dryga djur precis som mygg!
*
Den ligger iaf fortfarande kvar död på golvet..
*
Nu viktigast av allt o anledningen till att jag skriver! Idag fick jag mina första höstkänslor för i år! Låg på Manges soffan under världens härligaste färg-gladaste filt (som jag köpt, den underbara filten är alltså min) det va grått o trist ute, jag kollade på extramaterial från One tree hill och i flera timmar hade jag sån mysig höstkänsla i kroppen, det liksom luktade höst eller vad man ska säga! Hur förklarar man en känsla? Känns höst/vår/sommar/vinter-känslan likadant för alla?!

Kaaaalmar

2010-08-05 ♥ 21:23:21

Hur söt är min hund som lägger sig på rygg  och vill bli kliad på magen!! Mitt på gatan i Kalmar medans jag väntar utanför blomsteraffären på Emma!! Med tanke på alla Naaaaw så tyckte nog alla andra oxå det :)
*
Väldigt goda subway i den stan må jag säga, till skillnad från här! Mysig är det, bara åka iväg sådär utan någon anledning, vi kunde ha kollat skyltfönster och ätit någonstans i Karlskrona, men hur kul är det på e skala?!
*
Kom på idag att man kanske inte behöver ha så dåligt samvete för att man nu för tiden inte har tid att träffa sina kompisar lika mycket som innan! Man hade ju en hel del tid som singel och arbetslös/sjukskriven ;p
Varför? Jo för dom har inte heller den tiden! Dom flesta.. Hmm..

Bara så där liksom!!

2010-08-05 ♥ 12:10:59

Nu när piratpartiet vill tillåta innehav av barnpornografi känns lär det bara va en vis skara människor som kommer rösta på dom!!
*
Men siffrorna efter valet kommer garanterat ändå va skrämmande :/
*
Piratpartiet är lika dumma med tanke på detta uttalande som sverigedemokraterna va när dom valde namn till sitt parti!! Tackolov för det!!

Fast jag gillar liksom inte riktigt det där med att vara bakis...

2010-08-04 ♥ 00:38:56

Liseberg blev det inget av, men är ju tydligen liite sommar i september oxå har jag hört! Då ska vi dit! :D
Lördagen va helt underbar, länge sen man hade så mysigt!! Satt på björkholmen drack vin och kollade ut över havet med Linn, från sju till tolv och faktiskt inte ett ända mygbett.. dom fick jag i söndags då jag blev överfallen av en flock myggor! Men fulla blev vi.. haha som fan! Först Playbar sen avslutades kvällen på Harrys!
*
Plus med att gå ut i Karlskrona.. Man träffar massa människor man inte träffat på länge!
*
Det händer ju en massa när man träffar människor!
Så jag ska tydligen böja med MMA,
återuppta kontakten med en gammal kompis
och så försonades med mitt gamla förflutna
*
*
Blir Karlskrona denna helgen oxå, ska på kräftskiva hos Elin.. Den bästa kräftskivan jag någonsin varit på höll hon förra året!! Har bara varit på en men vet med säkerhet att det va det iaf!! :)

RSS 2.0