Bara ordet ger mej rysningar..

2009-02-15 ♥ 17:25:18

Igår kväll fick Emma för sig att jag i hemlighet faktiskt gillar schlager?!
pff man kan väl sjunga med i en låt utan att gilla den?

Eller betyder det faktiskt att man gillar en låt för att man sjunger med i den?
Noteras ska att detta ägde rum på piratens (haha) dansgolv och att jag va lite rund under fossingarna..
för jag tycker faktiskt inte om schlager (är inte ens säker på stavningen)

Söndag...

2009-02-15 ♥ 15:31:32

Söndag, söndag, söndag.. denna omtalade dag jag normalt hatar :) Men inte idag.. vet inte varför men den känns som en härlig lördagsförmiddag och solen lyser och ja den e bra helt enkelt.

I fredags skickade jag inte bara iväg ett cv skickade faktiskt iväg tre stycken så målet me 5 sökta jobb va inte helt tokigt då jag på sätt och vis kan säga att jag sökt fyra :) Hoppas verkligen, verkligen jag får svar och ett jobb snart.. nästa vecka ska jag söka yttligare några fler..

Nä nu ska jag och mitt underbara humör fortsätta umgås med denna härliga söndagen..



När leva livet sattes på och två fulla 50åringar me alldeles för mycket smink ställde sig där framme för o börja sjunga, då åkte jag hem..

2009-02-13 ♥ 01:12:00

Det är nu torsdag kväll (jaja natt) och har Cissi sökt några jobb? nej det har hon inte och hon brukar inte heller prata om sig själv i tredje person.

Men, imån ska jag skicka iväg ett cv och min kompis hade tydligen ringt till hemtjänsten och dom hade sagt att dom inte behövde folk som inte skulle jobba där i sommar eller folk som inte läste till sjuksköterska.
Så det innebär ju faktiskt att det lika gärna kunde varit jag som ringt.. och även att det va jag som inte fick jobbet, för vad jag vet så läser jag inte till sjuksköterska!

Följde me Emma till fox ikväll.. hon skulle dit me sina klasskompisar o sjunga kareoke (yeah right) så jag gav dom lite nyktert sällskap o körde dom till stan! Det va mycket tråkigt där och fullt me massa fulla 50åringar så jag körde hem igen :) så trevlig va jag.. fast jag stannade iaf 1 timme och åt lite av deras natchos.. vad skulle dom göra utan mej..

Måndagar är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på!!

2009-02-09 ♥ 20:24:44

Måndag... när man är som jag halvt arbetslös så känns bara måndagar som en extra söndag.. o alla vet ju va jag tycker om söndagar.. (jag sänker inte alla söndagar nu bara dom flesta) onödig dag..

nu i veckan va händer då.. JO Cissi SKA söka minst (tänker ut något lagom) 5 jobb :D ja det ska nog gå.. ringa till hemtjänsten, äldrevården o handikapsomsorgen och skicka cv till den där j*vla ketchup fabriken i jämjö (wohoo) och.. får nog ta o spana lite mer på platsbanken för nu kom jag inte fler på :p

Ja menar ska man behöva sätta sig på en stol igen me en lur i örat?!
Allas dröm.. teLEfOnFöRsÄLjAre.. bara ordet ger mej rysningar!

Näää nu ska jag ladda (till otäcka människor: jag ska självklart inte ladda ner olagligt) en film o kolla på den med bara mej själv och sen gå ut o gå en runda me Ellie pelli :)

tjao


Livets bergodalbana

2009-02-06 ♥ 14:29:28

När jag va liten sa jag varje gång jag gick i en uppförsbacke att -Jag hatar uppförsbackar!!
Om det va för att jag va lat (antagligen) eller bara inte tyckte om dom (det oxå) det spelar ingen roll..

Nu vet jag iaf att det finns uppförsbackar som e grymt mycket jobbigare än dom du bara behöver gå upp för.. Uppförsbackar som inte är över på några sekunder.. uppförsbackar som kan vara i mer än månader.. mer än år..
och det ända du kan hoppas på är plan mark och att någon gång.. någon gång ska även du få en nerförbacke.

RSS 2.0