Jag säljer telenor-abonnemang till företag (Telefonförsäljare låter så illa)

2009-12-07 ♥ 23:44:29

BTW.. jobbet går bra ;) Står som förra veckans bästa säljare på tavlan och då jobbade jag bara 3 dagar.. inte för o skryta eller så men än så länge är jag fan bra!

Vem hade trott det egentligen, ja säkert alla utom jag för det är ju bara jag som vet hur jävla dålig jag va då jag jobbade på c4u när jag va 18-20.. haha (nästan bara jag)


är det bara tid att vänja sig jag behöver kanske?

2009-12-07 ♥ 23:39:11

För det första, man stiger upp innan klockan 7, sen skynda skynda, hinna med bussen...

25 underbara minuter av lugn och musik!

jobba jobba jobba..

hinna med bussen..

25 underbara minuter av lugn och musik!

va hemma klockan fem

Äta? japp, först ska maten lagas ibland har man som jag hade idag en snäll johanna som man bor med

Hund behöver promenad

diska?

Städa?

Fixa?

Och så ska man duscha..

21.30 va alla mina måste klara..

Är det så här livet ser ut?

och så är det meningen man ska sova 8h om dygnet? aldrig i livet!!!

Jag skulle alltså haft en halvtimme över av min dag att gör det jag känner för? haha joru

Tidigare än så här kommer jag nog aldrig komma i säng..

Julmarknad avklarad..

2009-12-06 ♥ 20:37:14

Hmm jag förstår det verkligen inte, bara för att jag inte skrivit något på typ 2-3 dagar så tappar jag 3/4 delar av mina läsare? Hur fan vet folk vilka dagar dom ska besöka min blogg och inte? fattar nada..

Helgen har varit.. spännande! Ja spännande är verkligen rätt ord!

Julmarknad idag, aldrig tyckt det varit mysigt som alla andra och idag va ingen skillnad, mannen som höll tal efter lucian och tärnorna sjungit sa: "Den som inte kom i julstämmning efter detta, den individen är det något allvarligt fel på"

Jaha tänkte jag..

sen gick jag runt o funderade ett tag på vad fan det är för fel på mej då? va det bara jag liksom?


meeeeeh!!

2009-12-03 ♥ 21:03:07

Jag har hunnit jobba två dagar 8-16.30 och redan upptäckt att man har ju fan ingen fritid!! Hur klarar folk jobba så året runt me 6 veckor ledigt?? fan va depprimerande om något!!

Men kul har vi på jobbet och idag gott folk va Cissi näst bäst!! ANDRA DAGEN.. dom andra har jobbat där 1-5 veckor ;) vi är iof bara 7 st.. men ändå :p

Film nu med den underbare karlshamnbon ;p

aaaaaaaaaaah jag döööööör av tröööötthet :p

2009-12-03 ♥ 07:03:26

idag va jag INTE jätte sugen på att gå upp kan jag lova!!!! somnade vid 02 kan varit 02.30!!

Angående julkalenderna.. Den som tycker att man borde klara av att jobba 8-16.30 ha hund, hinna med sitt liv och spela in en jävla film varje dag får gärna hojta till :p

nu frukost, sen buss, sen så jävlar!!! idag ska jag imponera ;)

Första dagen på jobbet!!!

2009-12-02 ♥ 12:45:32

wow jag va vaken när mamma ringde vid halv sju idag.. inte dåligt! Hann precis duscha och sånt men ej äta frukost, så imån blir det 06.15 då antar jag :p

Halva dagen har gått, fått lite genomgång och lyssnat på några samtal, fan känns riktigt bra! Detta kanske är min grej! Och inte som andra kassa säljföretag.. jag vet iof inte hur det är nu för tiden men vi är 7 stycken, har våra egna skrivbord och det är avslappnat, bra stämmning och känns satans motiverande att sitta här och veta att man påverkar sin egen lön så pass mycket som man gör då det är provision baserad lön!!

Just det.. musik har vi i bakgrunden oxå :D kanske inte jätte coolt men jag gillar att :p

Nu är lunchen slut om 5 minuter, kommer få en kort genomgång av hur programmen på datorn funkar sen slängs jag ut i säljvärlden!!

Jag ska fan sätta ett abonnemang idag!! Om det så är det sista jag gör ;)


Jag är hopplös

2009-12-02 ♥ 00:11:28

Innan tolv va det ja.. joru köss mej ;)

Nä nu ska jag faktiskt sova :p

Nervös inför allt!!!

2009-12-01 ♥ 21:50:33

För det första tänk om jag försover mej?!

Tänk om jag missar bussen?!

Stiga upp halv sju varje dag Måndag-Fredag?!

Komma hem runt 17 varje dag?!

Klarar jag av detta?!

Kommer framförallt min hälsa klara av detta?!

Rutiner?

Lägga sig senast klockan tolv varje dag, gärna tidigare? hur gör man det??

Ha mat med sig varje dag? Hur fixar man det i 1½månad utan pengar?

Men, jag vet att jag kommer trivas och jag tror verkligen jag kommer va en bra säljare :)
Jag behöver bara tro på mej själv!!


Kom tillbax med min bil!! Inte för att jag ska köra den till jobbet, för dit tar jag gärna bussen, man får ju tänka på miljön (hehe) dessutom går dom utanför både min o jobbet dörr och köra härifrån + leta perkering i stan? jag skulle tjäna 10 min med bil.. Måste fixa fram 850kr till busskort bara.. tradera kan va en lösning (nej inte köpa busskortet på tradera, sälja grejr och få ihop till pengar) fast skulle ta minst 1 vecka innan jag har några pengar.. pappa?????

Två tjejer i ett hus! Årets julkalender del1

2009-12-01 ♥ 21:37:19


Jag viste att det skulle bli så här..

2009-12-01 ♥ 16:57:17

Jaha, jag hade verkligen hoppats på att få det där jobbet, så när hon ringde för att berätta att jag börjar imån klockan 08.00 tror ni jag blev glad!?!

Ja det kan jag lova :P 

08.00-16.30 varje dag, måndag-fredag.. Jag ska klara det!! Det blir väldigt mycket mindre fritid, inga långa morgonar i sängen på vardagar med någon man tycker om.. får spara det till helgerna helt enkelt :)

Måste stiga upp vid, ja när fan måste jag stiga upp? körförbjud på bilhelvetet och säkert 2 veckor innan den är körklar igen. Buss alltså.. när fan går bussen?

Ja jag kände faktiskt att det gick så pass bra på intervjun att jag trodde att jag skulle få jobbet.. ;)

Hur man (antagligen) fixar ett jobb

2009-12-01 ♥ 14:22:48

I fredags snackade jag med en gamal killkompis jag inte pratar med så ofta, kom in på vanliga samtalsämnet om vad som pågår i varandras liv, han jobbade på något nytt callcenter jag är arbetslös och trött på att..


Johanna flyger in till mej vid tolv idag då jag ligger och sover middag "skynda dej ut Cissi vi har fått dusch!!!" hinner knappt vakna fören telefonen ringer och det är niklas chef som vill ha in mej på arbetsintervju VID HALV TVÅ!!

Bära in duschen, upp till johannas pappa o duscha o göra sig intervju klar, in till stan och va där redan 13.20 gott intryck eller vad ;)

Intervjun satt klockrent och jag är så taggad på att faktiskt börja jobba där.. härligt gäng på sju stycken och vilken lagkänsla. Hon ringer i eftermiddag och är det positivt besked är Cissi heltidsanställd från och med IMORGON (med julledigt 23-3e hehe)


Rutiner och jobb here I come..


Hoppas hopppas hoppas.. besked uppdateras så fort hon ringt mej, är det ett nej så okey jätte tråkigt, men men då är det bara att ta nya tag!

Har ju trotts allt aldrig gått på en intervju utan att bli anställd och kanske inte jätte meriterande så har jag gått på en del såna! Man söker ju alltid efter något bättre.. och ibland har jag gått in för hårt och sedan krachat..


Idag firade jag o johanna 1 advent!!

2009-12-01 ♥ 09:55:57

Va på willys när det öppnade, köpte ljusstake, gameldags kolor med papper på, 2 adventskalendrar och peparkakor :D

Upp med 4 ljus i ljusstaken, i med godiset och tända första ljuset.

Koka risgrynsgröt och duka.. inga problem där inte, trodde inte jag skulle fixa gröten men jorå

Problemet va att få upp johanna ur sängen.. haha men till slut efter att ha tagit hennes täcke och släppt upp alla hundarna i hennes säng fick jag upp henne :p

Glad blev hon när hon kom ut i köket.. och hela vårt bråk från gårdagen va som bort glömt, Johanna blev ju så ledsen igår :p haha

När man för en gång skull lyssnar på radio..

2009-12-01 ♥ 09:44:14

Är Papaya Coconut som sjungs av kikki danielsson & doctor alban verkligen något man vill lyssna på en tisdags morgon? Ja tydligen för va någon idiot som ringde in till p3 och önskade den, antagligen mest för att irritera andra lyssnare och säkert inte alls för att hon ville höra den!


RSS 2.0