Hej

2008-11-27 ♥ 21:44:43

Jag o lilla Ellie har nu sovit hos mamma i nättraby sen i tisdags :) mycket trevligt!
Önskar verkligen jag kunde bo här ist tills jag har råd me egen lägenhet, men magnus e ju allergisk o då går det ju inte! men synd är det!
Denna vecka höll allt på att gå rent åt helvete.. men det lede faktiskt till att jag tog tag i en hel del grejer och nu ser allt ut att ha möjlighet att ordna upp sig..

Plugget har kommit upp i tankarna igen, blev ju inte färdig i vår o tänker inte återgå till dom skit ämnena, får inte ta csn igen fören det är fixat o det görs på detta sätt:  till våren ska jag plugga nåt kul o lätt ist på distans utan csn.. sen så är allt löst :D hääärligt

ja menar att läsa en kurs¨på högskolan som handlar om hur man läser på högskolan.. att lära sig skriva uppsatser o pm kan säkert va nyttigt, men när man ska skriva om det tråkigaste som läraren kunde hitta.. o hela kursen är något man överhuvudtaget inte är intresserad av.. låter kul va!

hejdå


...

2008-11-24 ♥ 02:21:30

Communication. Its the first thing we learn in life.
Funny thing is, once we grow up, learn our words and really start talking,
the harder it becomes to know what to say.
Or how to ask for what we really need.♥


(Greys Anatomy)

...

2008-11-22 ♥ 14:35:47

"Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future,
 stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want,
and just see what happens."


(sex and the city)


Olagligt me miniloppis på ronnebygatan?

2008-11-21 ♥ 02:23:53

Nu kommer ett tråkigt inlägg för jag har gjort slut på så mycket lyckosubstanser o skratt ikväll så jag orkar inte skriva nåt som är läsvärt.. :p

p6 hade ikväll fixat hit olle från fråga olle till kåren.. kul som fan, särklilt frågan från publiken, jag citerar "Kan en tjej få svamp mellan pattarna" och "Hur kommer det sig att könshåret inte växer ända ner till knäna"

Tjejen som satt bakom mej hade antagligen rökt på elle så hade hon någon sjukdom, hon asgarvade när ingen annan gjorde det OCH när alla andra oxå gorde det.. alla störde sig som satan på henne o vände sig om o kollade m.m Jag hade lika kul åt henne som åt olle

Jag o linn som är dom ända utan en kille att umgås me 24timmar om dygnet (pik)  har spenderat 4 timmar i min bil ikväll.. man kan ha fruktansvärt kul i en bil.. det gäller bara att heta Cissi eller Linn

nu ska jag sova, massa viktiga grejer för mej imån, ringa lite samtal m.m, den andra viktiga grejen är att jag  hoppas på blått o gult i skyn så man kan bli sugen på att gå en sån där extra mega lång runda med Ellie..




Om man behöver pengar fort o inte har några är det tillåtet att göra som när man va liten? litet bord några grejer o sen ställa sig på gatan, typ inne i stan o ha en miniloppis.. man skulle säkert kunna få ihop ett par hundra menar jag..


Kan ha något med Ellie att göra

2008-11-20 ♥ 03:04:52

Som vanligt.. när jag egentligen borde sova och är jätte trött så hittar jag på något för att komma undan..
sen kände jag att jag behövde muntra upp mej själv o har funderat på detta så länge, så klockan 1 en onsdags natt när jag ska upp sådär klockan SJU imånbitti.. då.. då passar jag på..

vad är det då jag har passat på med.. haha jo detta  (till becca: denna får du inte missa) :)

Det är lite töntvarning men vetni vad.. DET SKITER JAG I :p

god natt nu ska jag sova.. så där, 4 timmar senare än planerat

drömmen.. framtiden...

2008-11-19 ♥ 01:52:00

Jag saknar min lägenhet.. elle jag saknar liksom att ha en egen.. bo här.. jag tänke inte ens gå in på hur hårt det suger!!
men min ekonomi.. den är inte den bästa.. men nu jävlar.. måste ringa hemtjänsten nu så jag kan få mer timmar i månaden än vad jag får inom socialtjänsten.. måste fixa allt.. min vision.. mars april.. senast maj.. jag längtar sååååå..

Jag ser en 1.a framför mej, en litet etta, vill inte ha så stor som den förra.. mycket färger o ett personligt hem, inte detta stilrena jag haft innan.. o ska va centralt inne i stan

som sagt senast maj.. deadline för o fixa min ekonomi oxå..

det borde gå o fixa kan jag tycka..

få rysningar i kroppen o ett leende på läpparna :)

2008-11-19 ♥ 01:27:49

Vad jag älskar hela tanken med bloggandet.. dagbok som man gömmer under kudden, ett par dar sen tröttnar man (bara för det ska jag ge me på ett försök, finns ju mycket man ej kan skriva här) men iaf, älskar att gå tillbaka i min blogg o läsa om saker man tänkt o haft för sig, man liksom förflyttas på ett underbart sätt tillbaks till alla roliga minnen..

Detta skrev jag i juli efter en lång dag på stranden å vi byggt sandslott o låtsats att vi va 10.. :p

underbart att läsa igen, få rysningar i kroppen o ett leende på läpparna :)

Jag saknar barbidockor, lego, skattkartor, trädkojor, jägarleken, dunkgömma.. jag saknar att springa runt i skogen.. Jag saknar att palla äppel, smyga på folk o ställa till bus, klättra i träd, leka i grottor och leta efter skatter o hemliga gångar ner i underjorden, jag saknar planerna man gjorde upp för att osedd kunna ta sig in till frysen utan att mamma såg o tjuvta 10 glasspinnar för att sen gömma sig ute bakom en stor sten o dela dem me en kompis, trotts att det va precis innan maten, jag saknar när en stor sten på en gräsplätt kunde förvandlas till en flotte o man va tvungen att kämpa för o hålla sig kvar annars ramlade man ner o dog av det farliga vattnet o alla monster.. Jag saknar när man skolkade från skolan för att kunna stanna hemma o göra negerbollar o kolla på tv, PÅ DAGTID och mer än bara en timme! Jag saknar utkällningarna man fick när man kom 20min försent till skolan för att man på vägen stannade för att ha snöbollskrig, jag saknar termosbyxo (Trotts att jag hade på mej ett par för bara nåt år sen :p) Jag saknar att bygga en snöigglo som man sen kunde ligga i o bara titta på den vackra snön i flera timmar i för att sen komma in halvt ihjälfrusen o få en stor kopp varm chocklad av mamma o fötterna nerstoppade i en balja varmt vatten.. behöver jag fortsätta?

Jag? understimulerad?

2008-11-19 ♥ 00:55:08

badadabadatatalallaatatalalla
HÖR NI INTE ATT JAG SJUNGER?!?!
ne men skit i det då!


ne jag bara skojar.. lalalala.. skojar igen

dadathata.. lala

nu blev det en sån där jobbig grej att jag inte riktigt viste om jag skulle sluta elle inte o vet fortfarande inte, det dra så i fingrarna att fortsätta.. jag kanske skulle

elle inte.. men varför inte? ja jag vet inte.. usch va det är tråkigt att försöka ha en diskussion med sig själv när den ligger på en sån otroligt hög iqnivå..

lallalalalaaaaalalalaaa

btw, ni vet ibland när man stör sig på en person, kan va om dom tuggar maten högljut elle liksom sitter o trummar me fingrarna, elle den bästa.. rycker me benet om dom samtidigt har sin fot mot den stolen man själv sitter på så det känns som hela stolen skakar.. fattar ni själva störningen?
ja då ska jag berätta om vad jag stör mej på.. min hund löper.. blodet måste väck så hon slickar bort det.. jag hon slickar sig själv mellan benen, hundar GÖR DET.. ;p det låter såhär slurkslaftshcsh.. o läääänge o uppreeeepande.. tror ni det är störigt? nej för störigt är bara förnamnet.. det är något utöver störigt

Undra om hon känner sig kluven.. ingen där som förklarar för henne att det är heeeelt naturligt att löpa.. ingen som förklarar att alla tikar gör det..

och blommor o bin.. ja herregud.. hur ska jag få henne att fatta att man inte bara kan vika undan svansen för vemsomhelst?!  blir till att hålla en extra öga o inga sena nätter inte..


lalalatatatalaladababa.. nej nu räcker det..
nehe, joho, nehe, joho

hmm.. ibland undrar jag vad det är för fel på mej :p


För jag brukar bestämma det heeelt själv.. jorå

2008-11-18 ♥ 02:17:06

Nu ska jag sova.. för jag ska upp om inte mindre än...

(trumvirvel)

4 timmar

(sån där trum grej efter man sagt något roligt)


hmm..

OhOh inatt funderar jag på att drömma om  ...!  haha ja det ska jag..

Idag är det måndag men egentligen tisdag :p

2008-11-18 ♥ 01:47:41

vaknade jag upp till en härlig måndag?
jadå solsken va det.. trevligt va det på jobbet oxå :)


I make mistakes...
That's what I do.
I speak without thinking!
 I act without knowing!
I drink so much that I can barely walk!!
I'm a fantastic lover though, and an amazing friend.
God knows I mean well.

(Sex and the City)


varning för argt innehåll

2008-11-17 ♥ 04:14:12

Vad gör jag vaken nu? ja det kan man ju undra, legat vaken o funderat på detta året typ..
Varför måste man lära sig av misstagen? varför är dom så "bra" o göra?..

Visa hade varit så sköna att bara slippa.. finns så många saker under detta året som bara varit ren jävla skit..  jag kommer ihåg mina tankar inför detta året.. att det skulle bli bättre än dom andra. jorå varit det värsta!!

Gjort mej själv arg och upprörd nu oxå.. alla mina konversationer jag har på msn sparas ju.. och det finns en som skiljer sig från alla andra, den skiljer sig från dom andra på många olika sätt tillomed.. den har jag precis läs igenom.. o inte den delen man minns som tydligast, alltså den dåliga.. nee jag va tvungen o läsa den "bra" o det va den som gjorde mej så här fruktansvärt arg!!

två bra månader detta året.. hmm måste va april och nov!! (dec blir så klart oxå bra o alla andra där efter oxå)

Så nu kan jag fortsätta va mitt glada jag :) nu ska jag somna till någon söt film och vakna upp till en härlig måndag






...

2008-11-13 ♥ 22:08:21

Jag har ofta önskat att du vore någon annan, som alla dom andra du vet.
Du har ingen aning..

fast jag tror nog du vet.. och det gör ont

Ett vist namn tex...

2008-11-13 ♥ 00:15:50

Om ändå alla dagar kunde se ut som denna?! Om man ändå hade möjligheten att kunna ha bara såna här dagar..

Jag har idag hunnit vara ute o jogga i skogen, hälsat på en vän o sett hennes hus som hon o pojkvänen köpt långt uppe i skogen (:p) någonstans, varit på antällningintervju, varit ett par timmar hos linn, varit ett par timmar hos cicci för att sen träna på lokomotion med henne för att sen va där yttligare ett par timmar..

Tänk.
tränat TVÅ gånger idag
Hälsat på tre vänner
Varit på arbetsintervju
Kanske inte låter så mycket ändå.. men fan va jag har flängt runt!!

jag säger självklart inte att jag skulle vilja gå på arbetsintervju varje dag men ändå liksom :p

Om ändå pengarna kunde rulla in lite mer automatiskt :p Jobba 50% o få betalt för 100?! tycker jag låter TOPPEN :)



Den där listan här över på vad jag gjort idag.. jag skulle verkligen tycka om den om den även innehöll vunnit massa pengar på triss o sen lite annat smått o gott.. hehe

tjingelling

En annan femma? (obestämd form singular) ;p

2008-11-11 ♥ 00:12:53

För ett tag sedan la jag in en kommentar i en blogg där det pågick ett litet bråk hurvidare man kan säga tredje hjulet elle inte eftersom det faktiskt heter femte hjulet. Jag la in lite smått ironiskt min tanke om det hela o erkände att jag säger tredje hjulet när man e med ett par o femte hjulet då man är med två par.. jag syftar då oftast på en cykel eller en bil :p känns mer rätt så tycker jag o om det är rätt eller inte.. spelar det någon roll?


men jag la även in en fråga som jag inte fick något svar på.. så där på tal om ordspråk o va nu "femte hjulet" är för något för det går väl inte in under ordspråk.. så mycket kan jag oxå :p elle gör det? ;)
Iaf..
Min fråga handlade om "en annan femma" jag undrar då, menar man talet fem? eller kanske är det en femkrona man pratar om? alltså en annan femkrona.. jag skulle gärna vilja veta..
och me tanke på att jag är medveten om att jag ibland säger saker som man inte brukar säga..
vist fins det ett ?----?(ordspråk) som heter "det va ju oxå en helt annan femma"? ;p


kalori-intag idag.. säkert minus 100 :p

2008-11-10 ♥ 23:02:35

Duktiga jag har varit ute o sprungit idag :D e man bäst elle, ja antagligen! Men nu har jag inte tid o skriva mer har en hund som sitter o kollar på mej :) dags för kvälls promenard

ojoj.. livsförändring, ett helt inlägg om motion :p

Underbart söt? Jag? Det har jag aldrig hört förut ;p

2008-11-10 ♥ 00:24:18


:)


Sov gott.. för det ska vi göra :)
Jag o min matte :p

...5 minuter senare... Och varför har dom inte kommit ännu?

2008-11-09 ♥ 22:54:31

Typiskt mej.. sååå typiskt mej! Lite rök o jag ringer både brandkår och insatsstyrkan..


Cissi vs Cissi

2008-11-06 ♥ 23:48:18

-Har du varit ute o sprungit?
-Nej!!
-Sover du?
-Nej!! 
-Ska du gå upp tidigare för o springa imån på morgonen?
-Jaaa!!

-Ska du lägga dej nu?
-Jaa (iaf innan klockan 12)


-Har du talat om för dej själv att du duger precis som du är?
-Nu har jag det :)

orkar inte, orkar inte, orkar inte, orkar inte!!! jo jo jo jo

2008-11-06 ♥ 21:06:08

Bra dag igår måste jag säga.. :) ute o sprang va jag oxå :D mycket stolt över mej själv faktiskt, hålla löften är ju viktigt :D Jag ska faktiskt ut o springa nu snart eftersom jag inte gjort det idag för jag har varit bakelibakis..

Imån kommer jag inte hinna ut o springa för klockan 9-10 någon gång kommer en bil o hämtar mej (bilen innehåller: Min mamma, Min Syster och Mammas sambo och en jävla massa packning om jag känner dom rätt) för då ska vi till stockholm.. ska upp över helgen o fira min morbror som fyller 50.. ska bli kul o komma upp till storstaden lite iaf :)

på tal om ingenting, ähs det va inget.. :p


Party... jorå :p

2008-11-06 ♥ 00:22:20

ikväll e det fest.. askul som bara den :p nu har vi tydligen brått.. varför e värlen så stressad?

Eller? :p hehe jodå.. :)

2008-11-05 ♥ 01:04:37

Today's the day, people.
Today's the day when dark and twisty Cissi disappears forever,

and bright and shiny Cissi takes her place.

You probably won't want to be my friend anymore,

because the sheer intensity of my happiness will make your teeth hurt,

but I'm okay with that, because...Life.Is.Good.



(Greys Anatomy)


Eller? :p hehe jodå.. :)

2008-11-05 ♥ 01:04:37

Today's the day, people.
Today's the day when dark and twisty Cissi disappears forever,

and bright and shiny Cissi takes her place.

You probably won't want to be my friend anymore,

because the sheer intensity of my happiness will make your teeth hurt,

but I'm okay with that, because...Life.Is.Good.



(Greys Anatomy)


Dom kallar mej Cissi.. underbara Cissi :p haha

2008-11-05 ♥ 00:53:39

Idag har varit en grymt mycket bättre dag än igår då jag milt uttryckt faktiskt hade lust att slå på allt o alla.. :p

Jag fick sån super motivation idag oxå :) Träna träna träna vill jag göra :) skulle vilja ha sån motivation till att göra det varje dag, iaf springa en runda varje dag.. det tråkiga är att jag känner mej själv.. men någon gång ska det väl va på tiden att visa lilla cissi att hon faktiskt kan bestämma sig för något som har me träning o göra o sen hålla det i mer än en dag.. tur att jag bestämmer mej för o tränna flitigt iaf någon gång i veckan så man får lite motion, men en dag i veckan räcker inte.. det är inte okey att va nämre 100 än 50, inte ens om det handlar om 2 kg :p det är bara inte okey.. haha

vilken kvinna jag är föresten.. har precis avslöjat min vikt på min blogg :p men alla har en så det är väl inget o skämmas över.. eller?

När jag väger 65 ska jag ha en t-shirt me min vikt på..

Fast när jag väger 65 så ska jag ljuga o säga att jag väger 70.. o då undrar folk -Va, hur kan du väga så mycket?! då ska jag säga att det är muskler :p


Just Say Yes

2008-11-03 ♥ 00:05:43

Say this is it
Don't say maybe
Don't say no
Say this is it
Don't say hold on
Don't say slow
Say this is it
Don't say next time
Don't say when
Say this is it
Don't say later
No don't say then

Yeah this is it
Don't be cautious
Don't think twice
This is it
Don't play it safe
Don't put it on ice
Yeah this is it
Don't chew it over
No don't kick it around
This is it
Don't wait and see
Don't try to work it out


So don't tell us
It could all go wrong
No don't tell us
It could all be a mess
Oh don't tell us
It could all be a waste of time
Just say oui. si, sim, da. ja. yow, igen, kylla.
Just say yes!

RSS 2.0