Fy fan

2008-10-26 ♥ 16:02:00

Har inge mer o säga


Nyktra tankar

2008-10-25 ♥ 04:01:52


Va ute nykter idag :) inte sugen på alkohol o inte sugen på o ligga hemma och det är lika med nykter utgång :) men usch visa saker är lättare att se men fulla ögon.. The toughest part, letting go. That's the part of grace that really sucks.


neeeemen

2008-10-24 ♥ 00:01:56

Ja jag va ganska onykter igår.. kul va det iallafall..

Det flyger runt fjädrar i hela mitt rum, min dunkudde gick "mysteriskt sönder" för ett tag sedan, önskar att Ellie kunde tänka ett steg längre när hon gör sitt val om vad hon ska bita sönder..

ne nu ska jag ringa ett samtal sen blir det nya avsnittet av greys o sen sovelisova :)

stinalee, kenza o blondinbella

2008-10-22 ♥ 22:46:02

men seriöst.. vad har dom som inte jag har.. dagens outfit? hahaha.. jag kan fixa det, jag borde bli lika känd eftersom jag till skillnad från dom e (ENLIGT MINA VÄNNER) ROLIG :p HAHAHA men det handlar om teknik har jag hört.. så nu skriver jag en rubrik som e dragande.. elle va man ska säga, jag skulle även kunna fixa massa tävlingar, men fan när jag knappt har råd o köpa mitt eget smink så fattar ni väl att jag intye tänker ge bort massa till er.. kanske när min blogg blir så stor att jag tjänar pengar på den..

Måste tillägga att den enda blopggaren jag tycker om som är stor är blondinbella.. hon har till skillnad från er andra alla hästar hemma.. hon har självförtroende o en jävlingt bra självbild.. hon tar ingen skit o ger ingen.. vist muf e väl inget o skyta om, men vill hon va höger så får hon det.. o jag tycker hon e ascool

ha det så jävla bra nu ska jag ut på krogen


o btw.. ofta man heter stinaLEE.. haha jag kanske skulle döpa om mej till Cissilee.. cool hade jag varit då.. :D haha

Men jag väljer ändå att ta det som en komplimang och bara säga TACK o inge mer :)

2008-10-22 ♥ 13:54:06

Kollade på två nya avsnitt av One Tree Hill igår.. va seriöst orolig för serien innan dess, ja seriöst orolig va jag :p varit mycket skuma grejer på gång, lite våra bästa år varning som sagt! Men nu känns serien som den ska igen, underbart hur den serien alltid kan göra mej så ledsen o otroligta glad på samma gång :)

Måste bara slänga in en kommentar ang komentaren jag fick från min kära vän becca :p Jag ville verkligen ta det som en komplimang, men när någon FÖRUNDRAS över att man är rolig är inte det ganska illa egentligen? :p haha

Att jag inte får ut denna "rolighet" i tal.. jadu, jag vet inte vad det kan bero på.. kanske jag inte riktigt till 100% är mej själv.. inte som förr iaf, men tro mej sötnos jag jobbar på det :D

Nu som vanligt har jag mega brått, mamma kommer om 40 o jag ska hinna göra massa grejer innan dess, ska in te stan o köpa en svin snygg jacka (nog den dyraste jacka jag köpt) men jag föll.. jag föll hårt! Hoppas det är en kärlek som varar för evigt, mja det är förvisso en skinjacka. men för evigt? njee.. haha

Jag är en tönt.. en känslostörd tönt.. haha

2008-10-22 ♥ 03:06:33

Vaken som vanligt, trots 3 kvällen i rad jag lovade me själv att komma i säng innan ett, när klockan blev två så bestämde jag mej, nu ska jag sova, jorå.. ne då sänds ett avsnitt av min gamla favvo serie, förhäxad, o inte vilket avsnitt som helst..

En av tjejerna faller för en vålnad hon hjälper att komma undan någon man från helvetet som samlar in vålnader innan deras kroppar hunnit bli begravda vilket som innebär att dom då får brinna i helvetet i evighet :p a det är storyn i ett av de bästa avsniten av förhäxad.. det är inte det som gör detta avsnittet till ett av de bästa..

Det är den fina kärlekshistorien (den extremt sorliga vill säga) under dom få dagarna hon umås me denna killen (den döda, vi kallar honom spöket, haha) uppstår en sort kärlek vid första ögonkastet, inte den där fysiska man får när man ser varann för första gången utan den där som uppstår när man för fösta gången börjar prata med varann o hittar ett stort gemensamt intresse..
Fint.. ja! Men nu till twisten, han e ju ett spöke o som alla vet kan spöken gå igenom dörrar m.m vilket som leder till att dom inte en kan krama varann..

Kan ni fatta att överkänsliga jag grät varma tårar då när man ser dessa två personer me en sån djup själslig kontakt stå mitt emot varann o önska så inneligt att dom kunde röra vid varann att dom båda får tårfyllda ögon..

Ömsesidig kärlek är det finnaste som finns oavsätt hur ny elle gammal den är, det finns inget finnare..
baaah jag kan då verkligen va så blödig.. ibland kan jag verkligen önska att jag va en kallare person.. (notera kallARE)

ha det ljuvligt, nu ska jag ut o gå me Ellie mitt i natten så jag kan sova ifatt mina förlorade sovtimmar..

aaaa exakt så

2008-10-20 ♥ 20:50:55

I feel like one of those people who is so miserable that they can't be around normal people,
like I'll infect the happy people.


vadå

2008-10-20 ♥ 20:50:13

fy fan vilken hemsk dag.. elle rättare sagt fy fan va jag inte mått bra denna helt vanliga precis som alla andra dagen.. det va inte lätt o ta sig upp ur sängen idag, tur man har ett jobb man inte kan sjukskriva sig ifrån, passar ju den lilla killen på måndagar o torsdagar, o vad jag vet har jag ingen ersättare som kan ta över ifall jag e sjuk, för jag hade god lust o sjukskriva mej idag kan jag ju säga..

usch o fy.. det enda jag har lust med är att (önskar jag kunde trolla) bränna en skiva o glida runt i en bil, meningslöst körande.. meningslöst är vad det är.. men det gör mej alltid glad

ja nu blir det så, snart kommer linn

ha det så jävla bra



När jag har som mest brått då tar jag det som lugnast

2008-10-18 ♥ 20:31:46

Mitt besöksantal går stadigt utför, så för att man inte skriver på ett par dagar så är man alltså inte värd att läsas?!
det va de värsta :p

jaja, som vanligt sitter jag är då jag har som minst tid att sitta här, har försovit mej, o inte till jobb elle skola utan till partyt.. aaaaaaaaaaa (drar efter andan) och vet ni vad.. d.e.t ä.r i.n.t.e o.k.e.y

Jag trodde dessutom att jag va väääldigt irreterad på telenor, då kan jag ju meddela att det va innan jag va väääääldigt irreterad på swebank.. o allt är bara mitt eget fel..  BARA så om ni nu tror jag är irreterad på telenor och väldigt irreterad på swedbank så e det fel.. ag är vääääääldigt irreterad på mej o dom kommer snäppet efter..

(nu har jag jävligt brått)

Om du inte vill ha smuts under naglarna så har jag ett tips, gräv inte en grop åt någon annan, låt dom gräva sig egen!!

Ikväll umgås jag med ingen mindre än.. badadtatadaaaa... mina tankar

2008-10-14 ♥ 02:23:36

Jag har kommit på mej själv men en grej.. ja jag vet som vanligt! På bara ett dygn har jag kommenterat tre olika inlägg i kända bloggar.. haha.. pinsamt men fan va kul det är.. det är nästan roligare än att.. hmm ja nu kom jag inte på något.. men så här mitt i natten tycker jag allt är roligt

Hittade ett roligt bråk i någon känd blogg o jag va ju bara tvungen att lägga mej i :) Lite udda som jag kan va ibland tycker jag ju självklart att min egen kommentar va skit rolig :p haha

fan va dryg jag är när jag är på det här humöret.. tankarna o orden bara springer runt i huvudet på mej, så där ni vet när man är så aktiv i tänkandet att man skulle kunna få ner en novell på nolltid utan att behöva anstränga sig, när orden, toma o meningslösa som dom dock oftast är i mitt fall bara ramlar ut på tangentbordet o in i datan o sen vips syns på skärmen o sen oj så hela världen kan läsa dom.. ojoj, det är coola grejer det..

läste en kul grej i metron idag, men det spara jag tills jag orkar skriva om det för nu tog det stop.. det kallar jag skifta i stämmningslägen.. ojoj.. haha :p


(Greys anatomy)

2008-10-13 ♥ 14:20:39

There's a point in your life when you get tired of fixing everything
& trying to make everyone happy.
When you finally decide to quit, it's NOT giving up.
its realizing you don´t need certain people and
the bullshit they bring in to your life.


Ex Marks The Spot

2008-10-09 ♥ 00:09:04

love is just another word for pain
it's a broken record repeating the same thing
when you want it it's not there
when you have it you don't care
when i lose it in the end...
the heartbreak, the heartache is more than i wanted
we gave up, we made up
it's not like you cared
deception, depression is all that i've got
am i losing what's there
and i've made up my mind
i'd be better off alone
love is just a waste of time
and all the lonely nights
and all the crushing scenes
and all the pointless fights
someone tell me what it means
someone tell me why hearts break
'cuz sometimes i think this thing called love is another word for pain


Bra låt av Matchbox Romance..

När det kommer fort så försvinner det ungefär lika fort igen

2008-10-08 ♥ 23:08:13

Ikväll när jag satt på bussen hem hände något märkligt, jag kände något jag inte känt på evigheter, motivation.. motivation till att sätta igång me plugget (skulle va skönt o ha det ur världen, mina axlar e inte såå starka just nu)

men det varade i ungefär 3-5 minuter o nu e jag tillbaka på stadiet som kallas -låtsas att det inte existerar..


tjao

Underbart rolig film jag redan vill se igen

2008-10-05 ♥ 23:58:13

What Happens In Vegas.. underbar film

Det är ju så det ska va, man ska ta fram det bästa hos varann.. tänk va man kan lära sig genom att se på film :p

Minnesluckor från igår? Nej tyvärr

2008-10-04 ♥ 12:25:18

Varför inträffar aldrig minnesluckor när det faktiskt är något man gärna vill glömma?

Någon som kan svara mej på det?

Fast om dom nu inträffar när det är något man vill glömma så skulle man ju inte veta det eftersom man inte minns det man vill glömma o då vet man ju inte att det finns något man inte vill minnas som man glömt ;p inte ens jag hängde me där.. hmm haha


... plus lite alkohol

2008-10-04 ♥ 04:38:59

ibland går det fort... krash bom bang typ...när krash va illa o bom va värre.. föreställ er vad bang va!? men iaf det jag kände, helt borta...skönt elle tragiskt?

RSS 2.0