En promenad till kanske

2010-03-31 ♥ 15:03:05

Nu ska jag tänka på mitt eget bästa och inte bry mej så mycket om vad alla andra tycker.. 

Båda mina tatueringar har en mening och varför tatuera in dom om jag inte själv följer dom?


Som ringar på vattenytan

2010-03-31 ♥ 02:37:25




Jag har hört något om att folk sover på nätterna, jag lär mej iaf nya saker på nätterna jag. Det gäller att priotera, kanske väljer jag fel.. men detta är då bra mycket roligare! Hmm en jävla trotsig skitunge är jag!! Men hon tycker ju inte om att sova..

För jag har väl lyckats med att få det att se ut som ett gamalt fotografi?
(Och nej det är inget filter i photoshop jag använt)


Det kunde varit värre!

2010-03-30 ♥ 21:02:45

Det slog mej precis...

precis som det gör alldeles för ofta

Jag är fast, jag är fången för alltid

Det finns ingenting jag kan göra

Jag är körd, det är bara till att vänta

Det går aldrig över



Men det kunde ju varit värre, som för alla..


Håll andan

2010-03-30 ♥ 20:27:29

Om vi hade hanterat allt rätt från allra allra första början så hade kanske ingenting av det som finns funnits..


Hur lyckas man med något ingen annan lyckats med?
Det borde ju funka när man tänker på det som även varit..


Man får ju ställa upp...

2010-03-30 ♥ 15:36:47

Min hund tycker helt seriöst att matte måste röra på sig mera..

Varit ute och lekt ett jävla tag på vår gräsmatta, som belöning för att hon är så sjukt duktig på lydnad lekte vi hennes favorit lek i hela världen. Matte jagar Ellie för att försöka få tag på pinnen hon har i munnen, hur spännande kan va? Jag har lyckat 3 gånger under hennes livstid...

Iaf.. vi har en liten, ganska brant kulle på vår för övrigt heeelt platta gräsmatta med en buske mitt i uppförsbacken, där runt den ska vi springa, ingen annan stans bara runt där utan undantag, hur jag än försöker jaga henne åt andra håll, nej bara där.. och inte runt, utan nästan ända upp på ena sidan, sen nästan ända upp på andra och jag kan inte ta genvägen snett över för o slipa springa ner igen för där e massa blommor, nu e inte uppförsbacken lång.. alls.. men det är tillräckligt jobbigt ändå ska jag meddela..

Men fan så bra ändå :D

(Lydnad va det ja.. jorå på nästan allt ;) att hon inte lyssnar för fem öre när hon ser en katt eller något annat som rör sig, det är en helt annan sak) 

En annan sak, jag har loggat ut mej ur msn, men likt förbannat kommer det där ljudet som kommer när någon loggar in lite då och då, ingen info om vem... bara ljudet..


Ett direkt flyg, tack!!!

2010-03-30 ♥ 14:14:05

Vem bryr sig egentligen? Alltså om morgondagen.. Kanske borde man bara ta varje dag precis som den kommer. Meeen neeeej, vägskäl.. alla dessa jävla val man ska göra hela tiden.

Två stigar. Pest eller kolera, marabou nonstop eller marabou digestive? Bästa exemplen någonsin, nu förstår ju alla exakt vad jag menar ;D 

Men om man inte vill välja då, jag vägrar alltid välja i pest eller kolera frågan iaf, jag bara vägrar! Men hade man haft råd hade man kanske köpt både nonstop och digestive? Fan jag kan stå i affären hur länge som helst när det kommer till det valet, nu äter jag iof inte choklad längre.. Fan va sugen jag blev på choklad nu bara för det!!!

Sen undrar jag om det spelar någon roll över huvud taget, alla vägar leder ju ändå till Rom..


En sak är iaf säker, det är sjukt tråkigt att vara arbetslös.. Så får se hur vi gör med den saken helt enkelt!!


Det regnar jävligt mycket idag..

2010-03-27 ♥ 16:33:36

Ikväll ska vi leka "Halv åtta hos mej" Det är Johanna som är värd ikväll!! Jag kommer va en väldigt kritisk domare, det känner jag på mej! Jag är ofta väldigt kritisk i smyg, kommer säga -Mmmmm vad gott!!! Underbart! Sen hoppas jag vi ger betyg anonymt!

Kommer ihåg när hon lagat mat en gång för länge sen, vilka va vi? Linus, nettan och hennes pappa? Haha hon va inte riktigt 100 på såsen och när alla ätit upp sa johanna ifrån -Nu får ni fan sluta överdriva med hur underbart gott det va, vilket jävla tjat!! Vi sa det verkligen många gånger, så där för bra liksom!

Fast, det va faktiskt himla gott.. Va bara det att det är såå kul att driva me henne när hon lagat mat för hon är så jävla överkritiskt mot sig själv, hon kan säga saker som "Jag kommer ihåg förra året, runt jul någon gång.. nee så bra smakar inte denna såsen" Och så blir hon besviken! Haha


Och igår va det nästan lite för bra väder.. hehe neee det va underbart :)


Orka gå vilse i Kalmar

2010-03-26 ♥ 21:10:21

Ojoj! Nu är man helt nöjd för idag och trött som fan. Underbart att bara få lägga sig i sängen, kolla på en film och va för sig själv! Hade verkligen en sjukt lyckad shopping tur till kalmar idag med Mange, hade nog inte kunnat va mysigare..

Va till och med ganska kul att leta efter bilen när vi skulle gå och hämta min jacka för jag frös. Parkerade en bit utanför staden, palla p-avgift?! Hmm.. jag, Cissi blev sjukt sviken av mitt lokalsinne!! Vi hade fan ingen aning om var vi va.. Men fick ju oss en extra promenad, det är bra det!! 

Vi flyttade in bilen till centrum efter det...


Hahahaa! Just det, kul människor det finns i kalmar. Gick förbi två alkisar som satt och söp, en kvinna och en man. Varpå precis när vi går förbi skriker hon till honom -Du är för fan dum i huvudet, din dumma alkolist jävel...!!!!

Sen när vi skulle på toaletten och stod och väntade på vår tur kom det efter lång stund ut en risig, ful kvinna i 40-50 års åldern.. Skulle va snäll o hålla upp dörren hon hängde emot men nej då skulle hon gå längs dörren så hon kunde gå längs väggen bakom dörren, (prata kunde hon knappt, såg ut som en sån som inte har tänder, ni vet) så jag fick flytta på mej. Sjukt drogpåverkad eller full så hon ut, varpå hon säger med ganska otydlig röst -Bara så ni vet så va det en alkis här inne före mej... sen vinglade hon iväg längs väggen...




Blåbärs cheesecake? Jag vet inte.. sådär gumman ;)

2010-03-25 ♥ 22:25:32

Den nya designen lär inte bli snyggare än den jag har idag.. ja ja inte mycket att ha kansek ni kan tycka.. Men försök själva då!! Har ju bara ändrat hela alltet från hur bloggar brukar se ut!! ;) Men jag gillar enkelheten.. Får se hur den nya blir!!

Sitta någon timme åt stöten typ :) För pallar fan inte sitta så länge som jag kunde göra förut!

Vad skulle man gjort utan photoshop?? Hur gjorde dom för i tiden??

Fast finns iof inget charmigare än helt vanliga analoga svartvita bilder :)



Fy fan vilken vacker dag!! Varför inte blå himmel alltid??

2010-03-25 ♥ 19:02:13

Nej detta är inte okey!! VIst jag äter ganska många mål om dagen, frukost, mellanmål, middag och kvällsmat) Men när man tar världens minsta lasagnbit.. så liten att man tror man skulle behöva en macka till och sen ställer ifrån sig tallriken och är mätt sen ser man att man lämnat mat?!

Får faktiskt särpa mej lite.. kan inte va nyttigt det heller för vikten.. har liksom ingen aptit! Sen om aptiten kommer tillbaka så går man ju upp igen..

Lösning: ut och springa några gånger i veckan och ioch med att man rör sig på det sättet brukar man ju bli mer hungrig :)

Nu ska jag sätta mej med photoshop och html och ändra utseende på min blogg.. html.. jag älskar html.. nja jo det är ganska kul ibland faktiskt :) liiiite tidskrävande bara :p


Vill ni veta en kul sak ;) Någon kanske märkt att jag inte stavar fel lika ofta nu, hehe! Jo varje gång jag är osäker skriver jag ordet i det lilla google fältet i min internetmeny (haha) och stavar jag fel så kommer rätt alternativ fram. Hehe!! Himmel stavas tydligen med två M.. vem kunde tro det :p

Ja det är Lars Winnerbäck

2010-03-24 ♥ 15:04:33

Jag vet vad ni kommer tänka.. Cissi? Vad har hänt? Mår du bra?

haha jorå :D Vet inte varför men fan hans texter är nog ganska bra ändå..

Solen står högt över taken och vinden har vänt
isen har smält och det luktar som vår
Du går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
Jag måste sova på saken
Våren har vaknat, men drivor i vitt
ligger kvar över taken


Nu ska hon iväg igen, för nu jävlar ska den tvingas fram!! Den måste ju finnas där, kreativitet kan inte bara försvinna...


Det finns ingenting jag saknar mer

2010-03-24 ♥ 12:05:38

Jag har tappat min kreativitet

Den fanns där förut, även om det va ganska länge sen 

Nu syns den inte till, knappt ibland

Jag vet var den befinner sig, men dit kan jag inte gå

Jag måste få fram den på något annat sätt..



Jag antar att en del av mej försvann trots allt

Jag bara frågar mej själv varför? hahaha

2010-03-23 ♥ 18:53:17

Förra året i juni fick jag ett infall.. Jag ville va 100% anonym!! Jag har ingen aning om varför jag fick detta infall.. hehe

Steg 1: Tog bort all info om att jag hade en blogg, slutade skriva!

Steg 2: Tog bort all synlig info om mej själv, fanns en grej jag lämnade kvar och det va intressen.. skrev: Leva :D

Steg 3: Hade en hel del album på den tiden, tog bort allihopa

Steg 4: Va tagad på några hundra foton, tagade av varende en! (hade bara kvar profilbilder)

Steg 5: Raderade alla gamla händelser i min logg, och fortsatte me det så fanns inte någon händelse i den som va äldre än en dag

Finns inget jag ångrar så mycket som att jag slutade skriva blogg dock, skulle gärna vilja läsa om vad jag hade för mig i somras.. antar att jag inte hade tid att sitta vid datorn..

Saken är den att jag funderar på att göra detsamma nu, inte av samma anledningar som i somras, utan nu bara för att jag känner för det, totalt jävla onödigt med facebook, använder bara den för att snoka ändå ju :p Skriver inte ens me mina vänner där längre, finns andra sätt att hålla kontakten på.. mer meningsfulla sätt... tänker fortsätta snoka dock.. mohaha!

Sen bloggen då, tänker aldig sluta skriva!! Men lösenords skydda? Så jag kan välja vilka som får lösenordet? Så jag kan skriva precis vad jag tänker och känner? Tål att tänkas på...

haha ja just det, va inte många som ens va intresserade av att ta kort på mej i sommras, för det första vägrade jag oftast vara med, men olyckor kan ju hända :p Sen förbjöd jag även folk att lägga in kort på mej på facebook :p HAHA

haha, när jag tänker efter, jag vägrade verkligen låta folk ta kort på mej.. sjuk eller vad ;)



Igår märkte jag till min förvåning att snön är ju nästan borta...

2010-03-23 ♥ 17:06:19

Jag gillar antalet kronor jag får tillbaka på skatten, det är ganska många kronor..
Inte sjukt många kronor, men många!! Känns jätte bra!

Borde jag låta mer entusiastisk? Jag ler på insidan, det räcker för idag ;)


Nu ska jag kolla på en väldigt spännande dokumentär!! :) Undra om det någonsin har gjorts en dokumentär om dokumentärer?? Isf hade jag velat se den, finns inga dokumentärer som är tråkiga. (i stort sätt)


Blogg design..

2010-03-23 ♥ 12:38:36

Varje gång jag går in på min blogg, får jag sån himla lust att göra om min bloggdesign! Kan ju inte påstå att det va guld och gröna skogar att fixa min menyrad här ovan, eller att lyckas att placera allt rätt..
Jao det tog sin lilla tid.. hehe!

Sen har jag ju lovat lilla Ciiis att jag ska göra något åt henne oxå..

Kan ju tyvärr inte skylla på tidsbrist :p



Svinbank

2010-03-23 ♥ 12:15:06

Man brukar råna banker, inte tvärtom!!

Väntar fortfarande på mina 850:-

Har man inte bröd får man ta limpa..

2010-03-22 ♥ 22:50:33

Jag har aldrig gillat sköldpaddor,
tycker dom är tråkiga, passiva och luktar illa..

Denna sköldpadda är inte passiv någonstans, antagligen bara jävligt kåt...


Lyssnar på den underbara tystnaden...

2010-03-22 ♥ 22:38:28

Kristallklart.. jag vill att livet ska va kristallklart!!

För mycket begärt? Klart inte allt på alla områden i ens liv kan va bara super bra..

Men ge mej någon klarhet för i helvete!!


Nu blir det ett glas

2010-03-21 ♥ 21:27:49

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vad laktonsfri mjölk är det godaste som finns!!


22kr/liter är ganska dyrt dock!!


Rubrik

2010-03-21 ♥ 16:33:22

Vad lärde vi oss i fredags? Det är inte Manges starkaste sida att välja film!!

Vad borde vi förstått i lördags? Att det inte va någon bra ide att glömma vinöppnaren...
Varför va det bra? Jo för nu behöver jag inte köpa ny alkohol till nästa helg!

Vad upptäckte jag i natt? Jo med lite självförtroende och brist på samvete kan man lätt få en kille att bjuda på alkohol på krogen.. Välj ut ett offer, gå fram och fråga om han kan bjuda dej på en cider... tata!
Men han köpte ingen cider till mej, för jag ångrade mej och sa att han inte behövde det.. Jag kom på att jag hade vist lite samvete! 

Vad insåg jag idag, söndag? Batman på ps3.. ascoolt!!


Tror jag lärt mej, förstått, upptäckt och insett en hel del denna helgen.. Men det är klart, det är ju lätt att sitta här nu och säga så...

Jag vet, det är inte lätt

2010-03-20 ♥ 19:18:00

Hej gott folk.. jag hade bara ett erkännande att komma med!

Jag är ledsen att behöva säga detta till er, vill ju inte såra er..

Men jag är faktiskt bäst.. sorry

Firma fest med mange.. been there done that ;)

2010-03-20 ♥ 15:50:20

Det känns fan både kul och konstigt.. Ska med Mange på firmafest i kväll.. på deras jobb!!

Call4u.... Jobbade där när jag va 18-20 och det är ju anledningen till att vi känner varann från första början, träffades ju där.. fast då va det helt professionellt.. haha.. ja alltså på riktigt! Sen dök jag upp från det blå i höstas igen ;p

Kul kväll med min älskling..

Johanna min lilla vän

2010-03-19 ♥ 22:27:09

Johanna skrev något så fint i sin blogg.. va något hon läst i en bok!  :)

"Att leta lycka är ibland som att söka efter en nål i en höstack och om man slutar leta så kommer man en dag trampa på den och sticka sig om man ger upp. Livet rinner lätt förbi, när man är nöjd och belåten så vet man om det, då tvekar man inte."


silvereyes.blogg.se ;) Söt vän är vad du är gumman!!



Blind och döv av och till

2010-03-19 ♥ 18:37:41

Nu är det helg för er som inte vet.. även om man är ledig i veckorna så känns det på något sätt som om man är extra ledig när det är helg :p

sitter på bussen till karlshamn, och jaag vet klockan är halv sju, men det känns konstigt att det är så mörkt.. för va inte länge sen jag stod och väntade på bussen och då va det typ ljust?! Brukar det gå så fort?

Som idag, stod i rummet och packade ihop lite grejer och plötsligt hörde jag något jag inte hört på evigheter, ett främmande ljud, måste komma från tvn elle någon, för inte kan det va.. fågelkvitter? Jorå!! Första gången jag hör det i år, trodde jag! Nej dom började tydligen kvittra för ett tag sedan..

Det är som fenomenet "hemmablind" kan man nästan säga. Ett annat exempel är när jag varje vår alltid helt plötsligt ser och kommer på att -fan det är ju helt grönt på träden?! Det är typ som o jag går runt med blinda ögon.. aa och nu även öron då.. döva alltså..

Nu får gärna våren komma, och allt som hör till!!

Tror jag har något emot telefoner..

2010-03-19 ♥ 11:31:15

Den jävla hemtelefon gör mej galen!! Vet att det inte är till mej så inte tänker jag resa mej upp från soffan för att svara och säga -nej tyärr är han/hon inte hemma eller nej jag är inte intresserad..

Men idioterna som sitter på andra sidan? Herregud?! Efter 20 signalen kan man ju tycka dom borde fatta att ingen tänker svara?!

Nu till problemet, jag ligger alltså i soffan och kollar på telefonen, varje signal som går fram gör mej lika irriterrad samtidigt som jag vet att reser jag mej upp nu så slutar det ändå ringa.. Så tänker jag varje signal och det bara fortsätter ringa..

Vem har sagt att livet är lätt.. ;p


Slår till med ett intellektuellt inlägg

2010-03-18 ♥ 22:42:22

Jag känner mej så himla ambivalent nu för tiden. 
Det är så himla mycket runt om mej som behöver rangeras, jag blir helt vimmelkantig.

Skulle inte förvåna mej om jag får gastrit nu pga denna inre stressen!


Orka.. ;p



Here’s what I've decided: There's no such thing as a grown-up...

2010-03-18 ♥ 10:34:55

Everyone thinks it's so romantic, Romeo and Juliet, true love,

how sad..

If Juliet was stupid enough to fall for the enemy, drink the bottle of poison, and go to sleep in a mausoleum..

she deserved whatever she got!



-Greys Anatomy

Ska man följa trenden eller?

2010-03-17 ♥ 23:32:09

Aaaa.. kom på en sak, tyvärr inte det viktiga! Men folk alltså?!

Jag blir så arg!! Ja menar när jag parkerar trångt så ser jag med yttersta försiktighet till att inte komma åt den andra bilen med min bildörr. För så gör man, eller hur? A precis!!

Men dom senaste två gånger när jag suttit kvar i bilen på en stormarknadsparkering så har jag blivit förvånad, kärring jävlarna (40-50 år) öppnar bildörrarna som om ingenting, TILLS DET TAR STOPP?!? som om dom alltid gör så?! Vet ni vad det värsta av allt är, det är att jag tror att dom skulle va försiktig om det va en ny bil som stod där..

Eller är det bara så att dom faktiskt tröttnat?

Tröttnat på att visa hänsyn mot andra när ingen gör det tillbaka, alltså att dom gång på gång kommit tillbaka till sin halvnya bil och fått se ännu en repa i lacken!?
Så dom slutar oxå helt enkelt bry sig om andras bilar eftersom så få bryr sig om deras.. Vad är vitsen för dom att va försiktiga med deras bildörr när andra bilister slänger upp sin i deras??


Köttfärs?

2010-03-17 ♥ 23:00:53

Det va något viktigt jag tänkte på tidigare idag.. inte för att inte alla mina tankar är viktiga, men något extra viktigt. Om jag ändå bara kunde komma på vad det va.. Jag kanske kommer på det imån!

jaja, en annan rolig grej är en låt jag går runt och trallar på, ni vet så som man gjorde med "icas egna varar" & "Nu e det fredagsmys" Detta dock, kan va de roligaste jag hört..



Jag säger alltid så, det roligaste jag hört el det roligaste jag sett osv.. jag vet det!! Men nu är det så att jag är en person som tycker att allt är så fruktansvärt roligt!!

Batong

2010-03-17 ♥ 22:38:43

Min flickvän utbildade sig till polis utan att berätta
något för mej. Jag förstod det inte förrän två år
senare när jag upptäckte en batong i tidningsstället.
När jag konfronterade henne rodnade hon, stammade
och såg så söt ut att jag förlät henne. Hon satte på
sig uniformen och det va som att förälska sig på nytt.
Jag kysste henne och hon kysste mej.
Vi gick in i sovrummet. Jag klädde av mig.
I samma ögonblick som jag drog ned kalsongerna
arresterade hon mig för blottning.
Hon vittnade mot mig vid rättegången, jag dömdes
till sex månader. Hon besökte mig inte.


Från boken: skeppsbrott


Lite tankar jag haft en dagen som gått...

2010-03-15 ♥ 20:44:26

åkte med min fd favvo busschaufför idag, kände för att säga -Jag saknar den personen du va innan för några år sedan. Den som fick en att gå vidare in i bussen med ett stort leende på läpparna! Man blev alltid lika glad när man såg de va du som körde! Alltid super trevlig och rolig mot alla!

Någon gång säger jag det kanske för den halvrunda gubben gör mej numera depprimerad.. sorgligt.. tror han behöver lite uppskattning!!

---

Skriver just nu på en "uppsats" som för hoppningsvis kommer göra min närmasta framtid på det privata planet bättre :D Allt kan alltid bli bättre.. :)

----

Folkpartiet? Idioter!! Palla ge pengar till folk som köper "miljöbilar" för dom skulle va bättre för miljön?! skillnaden på koldioxid är minimal så fan ge dom pengarna till folk som cyklar ist!!! kanske skulle bli halv politiskt intresserad igen :D man lär sig grejer av att lyssna på P3

Jag älskar jämförelsen hon drog på radion "Ska man ge pengar till barn som mobbar lite mindre än andra, och till dom som slår lite lösare?!"

Och ja självklart ska man kunna drogtesta barn under 15 år utan föräldrars tillstånd.. om jag ändå kom på vilket parti som stod för den idén... måste kollas upp! Och på tal om det, det är ett jävla tjat om intrigitet!! Bättre att stoppa missbruket tidigt för i helvete!!

---





Det finns två olika sorters korkade saker man kan göra på fyllan... roliga fast korkade eller bara korkade.. Nu tar vi ett ROLIGT

2010-03-14 ♥ 22:51:01

Pratade i telefon med en vis person jag gillar nyss ;) tror hans namn börjar på M.. :p

Pratade först om vad visa idioter gör på fyllan (jag är inte oskyldig, men nu pratade vi inte om mej)

Men iaf, sen blev det lite roligare, vi började prata om roliga (korkade) saker folk gör på fyllan..

Jag berättade om när min kompis (vi utelämnar hennes namn) gjorde en väldigt rolig tabbe.. såå kul!! 
iaf

Ni vet dom där festerna där man är 2-3 tjejer, super sig skitfulla, pratar om massa jätte hemliga saker, och sen går ut och äger stan.. bland mina favvo fester faktiskt.. ofta med en speciell person till ära... 

Snart dags för utgång, inte nyktra någonstans trängs vi inne på den lilla toaletten, fixar smink och sånt ni vet! Man vill ju inte lukta illa i munnen såå mun vatten tycktes va den ultimata lösningen. När både jag o kompis1 tagit häller jag upp i kapsylen till kompis2 och säger -Öj ... här har du oxå!!

Synd att hon inte sa skål innan, hade gjort det hela så jävla mycket roligare!!!! Jag sa då iaf inte botten upp!!

satan, va dålig hon blev.. och fan va vi skrattade!!

sorry gumman.. ;) du, fan va kul det hade varit och sumera en lista på knäppa saker du, jag och resten gjort genom tiderna, kan nog komma på en hel del ;)

Söndag, och det är kväll

2010-03-14 ♥ 19:18:06

Jag är helt seriöst fortfarande sjukt bakis.. Med ont i huvudet ligger jag i sängen och kollar på One Tree Hill..


Om något fattas.. kan man då fylla det hålet med något annat?

Erfarenheter

2010-03-14 ♥ 12:36:34

Ännu en berättelse ur bästa boken någonsin, boken heter fortfarande 
"Skeppsbrott och hundra andra berättelser om kärlek" skriven av Dan Rhodes..
lika bra att skriva det så inte någon missförstår och tror jag varit så författaraktig!

Som en del av lära-känna-mig-processen berättade
Moa allt om sina gamla pojkvänner för mig. 
Hon gick igenom sin skolåda som var full med
fotografier. "Hans penis var mycket större än din"
 kunde hon säga, "men han hade dålig andedräkt."
Eller: "Han va ganska gammal men han kunde
fortfarande hålla igång hela natten." När hon till
sist va klar frågade hon om mina amorösa erfarenheter.
Jag berättade att jag hade väntat hela livet på
den rätta och hur glad jag var nu när jag till slut
hade hittat henne "åh, jag förstår." Hon himlade
med ögonen "Du är en av de där."


Like it a lot!!

2010-03-14 ♥ 04:16:57

precis (nästan, för en stund sen) kommit hem...

Sjukt kul ikväll!! Riiktigt trevligt ute oxå!! Harrys? satans roligt...

jaja, sluta tänka nu då och börja sova kanske ;)


ja så är det

2010-03-13 ♥ 18:16:38

En kalkon kan drunkna om den tittar uppåt med öppen mun när det regnar


mycket mycket trevligt blir det ikväll

2010-03-13 ♥ 18:05:54

Väldigt tråkigt inlägg om absolut inget spännande som inte någon borde bry sig om att läsa..

Ja mina kära vänner det va jag som skrev innan.. jag är så tråkig, kunde blivit spännande.. men icke!!

Nu har man bränt den bästa cd skivan i världshistorien.. har nog inte missat en enda av dom heta innelåtarna just nu (även här, jag som skriver) får se om man kan göra folk nöjda med den, är så van vid att folk hatar min musik.. men detta kan dom omöjligt ogilla.. jag ska säga att det va någon annan som brände den.. typ Karin.. tror dom gillar hennes musiksmak ;)

Jag lägger hellre tid på att bränna en skiva än att komma i tid till festen.. men jag ska verkligen försöka, tror jag redan vet vad jag ska ha på mej.. jag sa ju det, tråkigt inlägg....?!



Hotel room service

2010-03-13 ♥ 14:11:13

hahaha.. igår va det fredag! Det betyder att det är lördag idag! De ni!

Lyssnar på någon jävla skit låt på spotify... fuego med pitbull?! haha men hoppas på att få höra hotel room service ikväll med pitbull.. vadå man blir dans sugen.. daaansa!!


Detta låter inte som ett Cissi inlägg.. är det verkligen jag som skriver? Missa inte den spännande fortsättningen ikväll vid 18.00, samma adress!

kyss

Vad har vi här? En dildo...

2010-03-12 ♥ 13:55:16

Jag blir så sur bara jag tänker på det!! Alla ord bara kommer från fel håll, både dom dåliga & dom bra!

Tränade inte igår.. ångrar mej aldrig när jag har tränat men alltid när jag inte gjort det.. men igår? nej det gick inte!!

Dessutom vet jag precis var skon klämmer, jag ska berätta vad jag drömde om inatt.. en dildo, hade en i väskan när jag skulle gå igenom en sån där kontrol på flygplatser, den låg i resväskan men ville inte den skulle synas på skärmen så la den i min handväska...

Vilket misstag, dom kollade i den! Och så tyckte alla (inkl jag) att det va jätte kul att jag försökt gömma den, vilket som bara gjorde det värre! Hade ju varit bättre om den syntes på en skärm än att hon stod och höll upp den så alla kunde se.. det va iaf inte pinsamt bara roligt :D

Nu dusch, sen en jävligt rolig helg...


...

2010-03-11 ♥ 15:08:34

Många bäckar små...

Det har varit mycket nu senaste 5 dagarna

Många bäckar små...


Det känns så bra efter

2010-03-10 ♥ 23:54:41

Jag måste faktsikt säga att jag är stolt över mej själv! Tränat styrka 30 minuter mån, ons, tors och lördagar nu i 2½ vecka... Det är personligt (vuxet) rekord, utan att hoppa över en enda dag alltså :D

Den enda extra ansträngningen är att det tar 30 minuter längre att göra sig iordning bara eftersom jag alltid passar på att träna innan dagens dusch. Vilken tur att man duschar varje dag... nästan :p lättare nu när man bor med en dusch oxå :D haha!

Jag vet att man ska börja lätt för och inte tappa suget, men egentligen 30 minuter av dygnets 24 timmar 4 dagar i veckan? (Ja jag vet har alltid sagt det till alla andra att man inte ska göra så) Men jag kan bara inte göra något halvdant, jag kan påbörja något och avsluta det innan det är färdigt, men jag kan inte göra något utan att göra det fullt ut..

Som om det inte va nog...

2010-03-10 ♥ 13:21:18

Men herregud.. nu ploppade två drömmar till upp i huvudet på mej, en del nätter är värre än andra, tänker dock verkligen inte gå in på några detaljer om dessa två drömmar..

Hmm, heter det sparkcykel? dom som är som en skateboard med styre typ, som man har en fot på och sparkar tar fart med den andra..? hehe om jag fick ett par mils motion i natt eller?! haha JA!!  



Mitt händelerika liv

2010-03-10 ♥ 12:38:26

Och just det.. korta delar av mina olika drömmar i natt...

1. Blev osynlig och målade händerna synliga med svart kajal..

2. Skulle köpa sex av en manlig prostituerad på ett köpcentrum, kunde inte välja, valde två (man beställde tid vid en disk) lång spännande dröm, vi skippar detaljerna.. ;) 

3. kollade på jätte stora och fina lägenheter i barcelona som va sjukt billiga.. stort högt våningshus med en lägenhet per plan, varpå en såg ut som en trädkoja... 10 000 i utgångs pris! helt otroligt, kollade igen 20 miljoner... 

4. Bodde ihop med någon, vet inte vem.. idioten tyckte vi skulle ha ett stort köksbord så javist, sagt och gjort, vi hade ju inte plats egentligen så vi flyttade en annan möbel och satte köksbordet där, den andra möblen satte vi på soffan.. jag va inte helt nöjd..

5. Denna hänger nog ihop med osynlig drömmen tror jag.. stor fest som jag va på, , tog lite kort på folk som anlände, och på några hundar seeeen tog jag ett kort på en kille som kom med världens största öltunna, då hände något konstigt, han gjorde en snabb rörelse så det blev en ljusreva i fotografiet där en blandning av alla andra kort jag hade tagit syntes.. spooky
Kalaset va jätte tråkigt enlingt mej för va massa ungar (kusiner till den som fyllde år) där.. men dom hade ett sånt där city-tåg vi har här i stan på räls som man kunde åka, så det gjorde barnen och när dom mådde illa och la sig på golvet så vägrade jag släppa av dom.. haha


6. aa nu dök en till upp.. spelade ett spel IRL som hette.... world of warcraft :P med ett gäng och även min bästa killkompis från lågstadiet, vi va i ett slott/borg och hade fått ett a4 med regler.. men fattade inget jag bad honom googla med idioten satt bara och kollade på bilder på drakar så fick göra det själv.. 


Detta är extremt korta sammanfattningar av drömmarna! Det är mer eller mindre så här varje natt... ni tror man vaknar utvilad?  


Städa mitt sjukt onormalt stökiga rum nu kanske..

2010-03-10 ♥ 12:05:47

Detta funkar inte!! Det gör bara inte den! Som den gången jag försökte öppna ett låst sparkonto och bankkvinnan gav mej ett e-sparkonto och sa...
-lite självkontroll får man ju faktiskt ha!!

Kommer aldrig glömma det.. många år sedan nu. Kan ju tillägga att mitt e-sparkonto är tomt. Jävla häxa...

Jaja det jag skulle komma till är att nu har jag sovit 10½ timmar denna natten, hade väldigt allvarligt bestämt mej för att klockan 10 ska jag gå upp. Joru stängde av väckaklockan första gången den ringde!

Det är inte bra för mej att sova mer än 8 timmar :(

Jag skiter i självkontroll!! Från och med nu får han som börjar jobba 08.30 varje morgon faktiskt ringa mej när han går till jobbet!!

Hemligheten hur man väcker mej? Få mej att prata.. ett ord som -god morgon! räcker och jag är uppe, ja det va två ord...

Ang telefoner & mobiler

2010-03-09 ♥ 21:39:37

Fan va det är sjukt irriterande på att lyssna på andra människors telefonsamtal.. först och främst fattar man inte det roliga, sen är det oxå väldigt drygt att lyssna på -aa, -ja -aha, -aa, -aa -precis -aa...... osv

Och folk som pratar i mobil när dom sitter med andra folk i en bil? Vadå sjukt störande, håll det kort i bilen, övriga medpassagerare har inte valt att behöva sitta tysta och lyssna på någon annans telefonsamtal. Självklart är det en helt annan grej om man som taxiförare har en mobilpratande kund i bilen.

Folk borde lära sig mobiltelefon-vett (gäller inte det övre jag skrev, prata i telefon måste man) utan gäller folk som pratar i mobil vid helt fel tillfällen och på helt fel platser platser!

Jag tillhör en av dom som inte skyndar mej till en laddare om mobilen dör och som mer än gärna glömmer mobilen hemma. Två veckor utan mobiltelefon? been there done that.. underbart! Skönt att inte alltid finnas ett telefon samtal bort!

Om man skulle ta och strunta i att betala mobil-räkningen denna månaden så dom stänger av skiten ;p haha! JAG SKOJAR...

Jag är fruktansvärt duktig i köket!! :D

2010-03-09 ♥ 18:17:26

Lagade mat gjorde jag.. jag är så duktig!! Stekt potatis, med skivad smal korv och sen stekt ägg..

Resultatet är ju dock inte så viktigt.. alldeles för kryddad potatis och fråga mej inte hur men även ägget blev för starkt!! :p 

Men det va jätte gott iaf, jag är nämligen inte så kräsen/känslig som min pojkvän som vägrade äta min mat en gång.. ja verkligen vägrade!! Han tyckte den va äcklig sa han.. ;)

Kanke får bli en rökfri dag idag :D

2010-03-09 ♥ 16:24:55

Blev inte jätte många timmars sömn inatt, särskilt med tanke på att jag skulle upp vid sex.

Så nu har man legat i sängen precis hela dagen... och det behöver väl inte va något dåligt med det? Ibland så får man väl spendera en hel dag i sängen? :)

Men nu ska jag lyssna på en mycket vis man ;p försöka äta lite sen en promenad, hmm undra vad elin har för sig ikväll..?! :)


Där ser man...

2010-03-09 ♥ 13:53:24

Det är 26 hål i en innebandyboll... Det kunde man inte tro!

Arbetslös

2010-03-09 ♥ 13:30:54

Nehe om man skulle ta och öva på sin moonwalk...

eller kanske lära sig att jonglera...

Tufft val...

Distraherande

2010-03-09 ♥ 11:59:46

Jag har saknat one tree hill.. det låter löjligt men finns ingen serie som kan väcka så mycket känslor. Jagg har sett varenda avsnitt säsong 1-7 Det är många avsnitt..


Jag hade världens mysigaste kväll igår.. Sjukt mysigt!!

Bländad av solen..

2010-03-08 ♥ 18:17:24

Jaha, letar efter en termos.. hittar fem! detta leder givetvis till beslutångest men till slut va den i sånt här silvrig "stål" de uppenbara valet! Mums mackor och varm oboy med sig att frossa i efter den långa promenaden jag och Emma skulle gå. Vi gick två kilometer då det va halt som fan, liksom den töade snön hade frusit på nytt!! Sen när vi skulle fika så va oboyen nästan kall, efter knappt två timmar? varpå 1 timme då va i en varm bil.. skulle tagit en av dom i plast, än en gång så bedrog utseendet!

Nu ska jag va lite aktiv, färga håret (samma färg, behöver förnyas bara) och under verkningstiden träna lite styrka, så kanske jag hinner se ett avsnitt one tree hill innan det bär av mot karlshamn..


Jag är lite nervös, elle inte nervös liksom, men jooo.. hoppas han inte hade föööör stora förväntningar!


Hur öppnar man dörrar som är låsta?

2010-03-07 ♥ 23:51:40

Jag undrar när det hände.. när tappade jag dom? Va det i höstas eller kanske långt innan det...


Berättelser om kärlek

2010-03-07 ♥ 19:48:53

"Min flickvän och jag har bott tillsammans i flera 
månader. De flesta morgonar frågar hon mig om jag 
vill ha något. "Vi har te och kaffe", säger hon.
"Inget för mig tack", säger jag "Hedersord."
"Men det är inget besvär. Jag ska koka lite till
mig själv. Vad föredrar du?" Jag säger att jag
föredrar kaffe, men att jag verkligen inte är törstig.
"Du måste få i dig något innan du åker till jobbet",
insisterar hon och tittar intensivt på kaffepannan.
"Okej, kaffe då" säger jag motvilligt med kroppen
skrikandes efter koffein. "Men bara om det inte
är för mycket besvär."


Det är kul att gå på date!!

2010-03-06 ♥ 18:16:34

Vi tror alltid att vår första kärlek är den sista, och att den sista är vår första.. kan va det citat som är mest sant enligt mej, för vist är det alltid så? Ja menar stäng för fan inte boken, vänd bara sida!!

Jag va på date igår, en riktig date och vist fan kändes det bra!! Vi sparade inte kyssen till i slutet av vår date, vi kan ha pratat om roliga saker men som kaaaanske inte direkt passar på en första date, det va inte pinsamt att äta inför honom (man ska tydligen tycka det i början), och när vi kom tillbaka kan vi ha gått lite för fort fram, herregud det va ju bara vår första date!? ;) (hehe, vadå som om det är någon hemlighet?!)

Nu till det viktiga.. det kändes ju faktiskt lite som en första date, jag va ju inte precis ensam om att snubbla i trappan!! HAHA!!

Man kan fortfarande hoppas, och man kan vända sida tillsammans... Tack för igår älskling!!


Jag hatar att spela gitarr!!!!!

2010-03-05 ♥ 20:04:35

hehe.. särskilt på manges brors gitarr som har stålstränger så mina fingrar typ blöder nu :(

Jag har så sjukt för höga krav på mej själv, första gången (förra lördagen) som jag spelade gitarr, spelade jag i 2 timmar. Nu andra gången så blir jag sur på mej själv för att jag omöjligt kommer kunna lära mej spela wake me up when september ends på ett par timmar trots att de är enkla accord på den!!

Jag vill ju att det ska låta proffsigt *gråter*

Kan man inte va bäst på det man håller på med så kan det ju lika gärna va!! I min värld så skulle det låtit ungefär så här.. "Aaahaa.. eurekka Cissi kan spela gitarr som om hon va född till att redan efter andra tredje gången"

Men de hände inte nu, och garanterat inte tredje gången heller.. Jag vill ha resultat!!! Och jag vill ha dom snabbt!!
som förr i tiden när jag börjar träna och äta nyttigt och efter en vecka inte gått ner mer än ett kilo, gissa om jag blev sur!?

Jag måste sänka mina krav på mej själv,  läst något i stil med: Tänk efter, är dina krav orimliga? Förväntar du dej något för att det är berittigat eller för att det passar din världsbild...?

jaha ja.. jo men sista alternativet stämmer nog in här, och i väldigt många andra situationer oxå för den delen ;)


Typiskt..

2010-03-05 ♥ 10:35:33

Om jag fortsätter gå ner i vikt, säg att jag väger 65 om 1-1½ månad... jaja 2 månader :p

Då kommer inte mina kläder sitta snyggt längre?! Och då måste köpa nya.. hur fan ska jag ha råd med det?!

Fan allt går emot mej!!! ;)

Jag är världens sämsta kompis.. Med smarta lösningar

2010-03-04 ♥ 23:47:24

Klassiskt exempel på hur en sak leder till en annan:

Problem 1:
Min barndoms-kompis fick barn i sommras! Varpå hon då döptes i okt/nov, Cissi hade verkligen inte några pengar. Ville ju inte köpa något fnuttigt liksom, man döps ju bara en gång!! 
Va bara lagom pinsamt, hon förstod ju men liksom hallå?!

Men: Sen köpte jag iaf en som jag lovat :D

Problem 2: Bara det att vi inte träffats sen dess så nu är ju hon liksom för stor för den?!

Men: Så kom jag på, hon ska ju ha något hon kan ha kvar!! Hittade en perfekt grej idag.. jätte glada blev dom båda två, både Linda & bebis Thea..

Problem 3: Nu e det ju även så att Linda fyllde år igår, och nu när jag köpte dop-presenten så hade jag ju inte råd och köpa något till henne..

Men: Jag köpte världens snyggaste (ganska stor) ram med plats för 12 foton, månad 1-12 Med tjock text liksom själva på ramen där det står "MITT FÖRSTA ÅR" och den kan ju Linda ha på väggen i vardagsrummet nu, så lite va den ju till henne oxå.. ;)

Problem 4: Sen när thea blir lite större så kommer hon vilja ha den på sitt rum och då e det ju som om jag inte gav något till Linda..

Men: Nu brukar ju faktiskt inte hon och jag ge varann födelsedagspresenter....

Problem 5: Nu kommer inte jag få någon present av henne när jag fyller år.

Men: Lite innan jag fyller år så är det ju bara att föreslå att vi från och med då ska köpa till varann.. ;)

Jag hoppas att ni vet att jag skulle kunna fortsätta hur långt som hellst, men jag väljer att inte göra det.. hehe

Egentligen..

2010-03-04 ♥ 09:40:42

Det är ett jävla tjat om hur romantiskt det är att kolla på en solnedgång med någon man tycker om?!
 
Var ligger romantiken? Det måste va i dom vackra färgerna, för inte är det romantiskt att se något lämna vår sida, slockna och försvinna!!

Men en soluppgång..

Stiga upp tillsammans tidigt i mörkret, ta med sig några filtar och gå till den där klippan där man tillsammans istället kan sitta och kolla på när solen går upp. Lika vackra färger, se något återvända och lysa sig allt starkare!

Att man ska behöva informera folk om sånt här!


Fritidssysselsättningar

2010-03-04 ♥ 09:28:35


Min flickvän hade varit arbetslös i evigheter, så jag
var glad när hon äntligen sökte jobb. Hon fyllde i
formuläret med sin snyggaste handstil, men hon
fastnade när de bad henne att räkna upp alla sina
fritidssysselsättningar. "Jag skrev rökning", sa hon,
"men jag kan inte komma på något annat" Jag råd-
bråkade min hjärna, men kunde inte heller komma
på något
     "Tja", sa jag till slut, "du skulle kunna skriva
sex. Du tycker väl om att älska med mig?"
     "Nej", sa hon och gnagde på pennan. "Inte nu
längre. Jag skriver vandra i bergen. De kommer inte
direkt att kontrollera saken."

Från världens bästa bok:
Skeppsbrott och hundra andra berättelser om kärlek!! Haha!!


Det blir en bra dag idag :)

2010-03-04 ♥ 06:21:37

Genom en hel natt av drömmar
har jag nu rest,
jag kommer aldrig glömma
vad jag fått se,
och solen där uppe
och jag ligger kvar,
och allt jag tänker är att det blir en bra dag i dag...


För solen stiger upp även idag,
och flera tusen mil kan jag gå idag,
tänker på vad min far alltid sa,
- Det blir en bra dag idag...


Jag somnar och vaknar
i mitt täckes famn,
där hela staden startar
till klockornas larm,
och solen där uppe
och jag ligger kvar,
och allt jag tänker är att det blir en bra dag i dag...


RSS 2.0