Jag skrev en lista och nu bara händer det!

2010-07-31 ♥ 16:11:37

Tillägg till sommarlistan..
*Spela fotboll med ett gäng på en gräsplätt
*
Idag spelade vi fotboll på en gräsplätt!! Straffar och frisparkar :)
Sen igår när vi skulle hämta mat på siesta stöter vi ihop med Manges kusin o hans tjej som oxå skulle hämta mat så ist för att hämta maten äter vi den tillsammans på uteserveringen!
*
Senare efter lite OneTreeHill (som ÄR den bästa serien) blev det ishockey-spel hos Richard!! Och jag vann fan en match över Fredrik!!!! :D Jag har inte ens spelat ishockey spel förut :D Vilken känsla det är att göra mål!!
*
Nu ska jag ta ett break från såna här somriga saker och nörda mej med lite Sims ;) Sen blir det fest med linn men var vi ska? det vet vi inte ännu :D
*
En sak leder till en annan.. Det är så sommaren fungerar!! (Hmm.. det är så allt fungerar) Hade jag o Mange valt att ligga hemma och mysa ist för att åka hem till Richard igår! Då hade planerna om att spela fotboll idag aldrig existerat..

Ang den tråkiga listan

2010-07-30 ♥ 16:02:19

Just det.. Va i rödeby i huset i förmiddags och packade allt jag har kvar där.. bara skjutit upp det i 6 månader nu :p Men nu står allt i bananlådor mitt i rummet (hela 4 st) Så är det bara säng och bokhylla jag behöver släp till.. tror dock jag skulle kunna lösa det med bara en bil! Jag löser ju alltid allt annars..
*
Och jag mår precis som jag ska!! Ville bara förtydliga det!

Jag älskar nog sommaren för mycket..

2010-07-30 ♥ 15:51:48

Jag har redan börjat jobba på listan.. hehe! Va ute och gick med Elin i bastasjö och sen fikade vi i hoglandspark! Dock ej på filt, men bänk är oxå bra :D
*
På söndag blir det ev Liseberg och imån ska jag ut med linn :)
*
3 saker jag velat göra hela sommaren! Knappt träffat några kompisar i sommar.. och nu har jag hunnit med både Elin och snart linn. och vem träffar man inte på stan.. Jo Sofie!
*
Har inte kommit på fler saker att lägga till på Listan! Den jobbiga listan är inte heller kul.. Tråkiga saker!
*
Förklarade för Sofie idag att jag har ångest varje dag för
att sommaren snart är slut och därför längtar jag tills den är det.
*
På sätt och vis älskar jag alla årstider.. Tex förra vintern va underbar :)
*
Texten sätts ihop automatiskt så det inte blir mellanrum mellan några rader o mer lättläst

Dåligt samvete..

2010-07-30 ♥ 01:41:21

Sen undrar jag.. Är det bara jag som hela tiden går runt med dålig samvete för att jag inte träffat alla mina kompisar på länge.. Jag typ känner det är mitt fel trots jag vet att dom oxå är lika upptagna och kanske inte alls hatar mej för att jag inte hör av mej..
Får bli en sån dag.. en följa u pp dag helt enkelt..
Jag behöver en almanacka.. Ofta det stavas almanacka? Jag tycker det borde stavas almernacka..

Att göra innan aug är slut..

2010-07-30 ♥ 01:35:34

Börja med att försöka tänka på att aug oxå är en sommar månad!!
*Ha picknick i brunnsparken
*Liseberg
*Dricka en cider eller ett glas vin på lisas sjökrog samt på nivås uteservering, hitta lämplig vän!
*Ligga på en filt på gräsmattan och läsa en tidning!
*Skit i solen, den bara tar upp tid man kan lägga på roligare saker som inte är skittråkiga!
*ÅK AXEL TILL SAILET EN GÅNG!!
*Fika på en uteservering i Karlskrona
*Kom på fler saker att lägga till på denna lista
I höst ska jag va nöjd och inte gå och vänta på nästa sommar! Lär njuta bättre av höst o vinter om jag är 100% nöjd med sommaren.

Anledningen till min Sommarlista

2010-07-30 ♥ 01:22:10

Märkligt livet är ibland.. längtat till sommaren i evigheter och nu kan jag inte vänta på att det ska bli höst.. Det är så mycket press på sommaren, som typ varar i 5 veckor! Man ska göra si man ska göra så och det är så kort tid så varje dag känner man sig stressad och har ångest över att sommaren snart är slut..
Känns som det är meningen att man ska hinna göra så himla roliga saker.. Jag har inte tältat och grillat på någon ö tex, vilket jag iof inte gjorde förra eller förrförra sommaren heller men det är liksom grejen.. såna grejer man ska göra! Jag har inte druckit ett glas vin med en vän (eller flera) på lisas sjökrog, vilket jag iof aldrig gjort tidigare.. Jag har inte legat på däck på en segelbåt eller åkt motorbåt till en liten ö i vår skärgård.. Har ingen båt och ingen kompis som har det heller (räknas bara om man använder sin båt) Så det kan väl räckas in på aldrig gjort tidigare för kan inte minnas när det skulle vatt..
Jag har varit i tylösand.. på ikea i kalmar o malmö.. På en strand i sölvesborg jag aldrig hört talas om men som lätt är välrdens bästa strand någonsin.. varit där bara en gång! Jag har inte heller suttit på nivås uteservering och druckit en cider med Becca.. inte på någon annan uteservering heller för den delen! Åbron i Karlshamn där satt vi en kväll iof.. det va sjukt kul! Men Becca va inte där.. Hon bor i Malmö..
Så efter varje sommar har jag jätte mycket ångest över allt jag inte hann göra och känner att jag inte gjort något vettigt.. Det är kul att ligga på stranden och vist har det varit mysiga utekvällar, fester, returangbesök m.m Men jag är inte nöjd! Jag börjar fundera på om det är det som är och altid varit mitt problem.. att jag aldrig blir nöjd..
Utnyttjade inte våren och hösten fullt ut heller.. satt inte på en filt i tex hoglans park.. Satt inte på en filt i någon park.. :(
Picknick!! :( Har inte haft det heller.. Räknas att ha med sig frukost till klipporna? Jag vill ha picknick på en filt i en park och det ska va en riktig picknick.. sån med massa grejer förberedda!
Jag ska skriva en lista nu på saker jag ska göra innan sommaren är slut!!

tata

2010-07-28 ♥ 21:17:11

Varför blir det aldrig som jag tänkt mej.. Skulle ju legat hemma men 1 timme efter jag slängde bort den påhittade  nyckeln åkte jag hem till Cai för jag hade tråkigt.. så låst va den dörren! Meningen va att jag skulle ha tråkigt hela kvällen för jag kände för att va ensam och ha tråkigt! Med tråkigt menar jag iof inte tråkigt för jag har aldrig tråkigt när jag är med mej själv för jag är så rolig att umgås med (ej ironi)
Det har varit en mörk dag.. en sån dag då det inte är lika många cm mellan mungiporna när man skrattar och ler men man gör det ändå och en sån dag då man kommer på att även om man känner för att va själv så vet man att man för närvarande egentligen inte känner för det! Mer att man ställt in sig på att va själv för man vill att man ska vilja va det. Men jag har kommit på en grej..
Det är inte när man mår dåligt man ska ha en hemma dag för man mår bara sämre av att ligga hemma och inte ha lust att göra något! En mysig hemma dag har man när man är på myshumör :) Imån ska jag va på myshumör på kvällen och göra nyttiga saker på dagen samt träffa någon för en fika :)
Sitter med mjukisbyxor och tjocktröja (?) Lite varmt kan jag tycka.. Skulle säga att nu har jag haft datorn i knät ett bra tag oxå så nu e jag varm som satan hela jag!
Katta sa precis hon va sugen på ostkrokar.. Jag undrar vad hon menar med det? ;)


Ge mej en låst dörr och en djup sjö...

2010-07-28 ♥ 16:18:35

Blir man förvånad? Nej jag blir aldrig förvånad... Man har ju sina dagar!
Först och främst som vanligt består mina första 30-60 minuter varje dag efter jag vaknat av total förvirring.. Vad har hänt och vad har inte hänt, vilka känslor är riktiga och vilka minnen är fejk.. Tre timmar senare och jag sorterar fortfarande!
Drömt sjukt intensivt i en vecka nu och längtar tills det lugnar ner sig för på den här nivån... nej då är det inte kul att drömma! Ge mej en lugn natt för jag behöver en.. en utan drömmar!
Den låsta dörren så jag får va ifred hela dagen och den djupa sjön så jag kan kasta iväg nyckeln..
Ska inte göra något idag, bara vara för mig själv! :)

Det är för att jag ska tro att jag numera har motivation till att ta tag i saker!

2010-07-21 ♥ 16:26:17

Lagom kul att ha virus på sin dator.. ett elakt virus är det för stör så pass mycket att jag int kan använda datorn!!! Känner mej handikapad som varit utan min dator så länge!! Fått låna Manges o mammas när jag väl haft något viktigt internet ärende, för ha ro att sitta vid någon annas dator har jag inte! Det är inte kul! Jag kansk kommer på att jag behöver någon fil eller bild.. eller så behöver jag komma in på någon av mina 1000 snabblänkar jag inte kan adressen till utantill så någon annans dator? Ne fy fan.. gillar bara min egen!

Saknar min dator.. vill ha tillbaka den :(

Jag önskar jag hade tid och motivation samtidigt :p För när jag väl har tid har jag inte motivation till något! Motivation till sånt som man har på sin att göra lista. Eller motivation till vad som faktiskt! Men när jag inte har tid.. då bara längtar jag tills jag har tid så jag kan ta tag i en del saker. Men när tiden kommer.. då gör jag alltid något annat.. typ ingenting! Ni vet, tv, tvspel, film, dator... och med dator menar jag inget vettigt såsom photoshop eller så, utan bara dator, flera timmar utan att man gjort något ni vet!  

Alltid varit så.. är så.. kommer alltid va så?

Jag tror jag lider av fejk-motivation.. Jag har den bara för att jag vet att jag inte behöver göra det jag har "motivation" att göra...

Snart är du min fina vän (solen) välkommen tillbaka!

2010-07-18 ♥ 17:04:50

Fördelen med att inte behöva va ute i det fina vädret är allt man hinner göra! Förutom att borsta hunden och tvätta ett par maskiner hinner man kolla massa avsnitt av one tree hill, man hinner ta massa stjärnor i super mario galaxy 2 (Wii) Man kan äta massa glass och godis. Man kan ligga och sova hur länge man vill eftersom man inte har brått ut i solen!

Tror det va igår det regnade så mycket hela dagen elle om det va i förrgår? Blandar ihop dagarna.. Men åå va mysigt att ligga inne, spela tvspel med sin pojkvän och lyssna på regnet! Solen är välkommen igen om några dagar, då dessutom kanske jag mår bättre och kan utnyttja den :D

Fast idag hade jag hoppats på bra väder såklart för din skull mamma ;)

Bikini överdel, shorts och jympaskor!!

2010-07-11 ♥ 18:57:18

Igår när jag och becca snackade lite så kom vi in på ämnet, motion! Jag va ju så duktig för ett tag sedan, minns inte hur länge sen det va jag va sådär duktig som jag skrev om, två månader sen kanske? En? Iaf så va jag som vanligt bara duktig 2-3 veckor.. ja det va nog 1 månad sen jag slutade va duktig! Jag blev lite krasslig och sen att komma igån och börja igen är ett evighets projekt för mej.. Va kanske 1½ månad sen jag slutade va duktig :p

Men nu när jag kom hem efter jobbet där jag sprungit runt som en galning och där det är varmare än vad ni någonsin kan tänka er, hängde i frysen ett tag, sjukt kaltlt :D

Jag skulle springa en snabbis med Ellie, för äntligen kom motivationen igen! Nopp, när jg kom ut så bestämde jag mej för att gå hälften av den långa rundan och springa hälften! Tänkt och gjort! Bra som fan gick det, fick inte håll en enda gång! Men kan ni fatta hur varm jag va när jag kom hem.. ne det kan ni nog inte!

Nu ska jag till älskling och kolla på final i HD med hans (lite mina oxå) kompisar! Tjao


Kom-ihåg lapp: Nästa gång du klagar på sverige för det aldrig är varmt så kom ihåg dessa dagar och senaste veckorna..


Fyra (och ett halvt) inlägg i ett typ..

2010-07-10 ♥ 21:01:56

1.
Idag känns det inte så stor mening att ha dörrar och fönster öppna för att det är för varmt inne.. det är ju för fan varmare ute och vindstilla...

2.
Temperaturen har efter tidigare vulkan utbrott världen över sjunkigt! Det snackades om det, folk va säkra, denna sommar skulle bli katastrof dålig.. Restresorna ligger sjukt högt, tur om man kommer utomlands för mindre än fyra-fem tusen! Folk har bokat ihjäl sig och allt är slut! Jag väntar och smider planer inför slutet av juli-början på aug.. räknar med rejäl sänkning på restresorna, jag har nämligen inte då tröttnat på solen.. för det är inte därför jag och Mange åker utomlands åker utomlands! (och nej inte för att supa heller)

Jag vill komma till att jag hade fel (Va nog inte ensam) det blev sommar, och rejält! Tur jag inte hade lika rätt som jag hade om vintren!

3.
Och ikväll är det HEMMAKVÄLL SJÄLV!! ÄNTLIGEN!! Är så slut och trött i kropp och själ så jag skulle kunna lägga mej och sova ett halvår.. tänkte återhämta mej med lite Tom&Jerry kex nu och ett eller några glas loka med flädersmak..

4.
Föresten så tycker jag min pojkvän är väldigt trög ibland, så där gulligt trög dock.. (oftast) Jag därimot är bara sjukt korkad ibland, typ som igår då jag efter mycket kollandes i backspeglen kom fram till att neE det ligger något på vår öppna bagage lucka (öppen pga möbler, hänvisar till tidigare inlägg) och den grejen har konstigt nog inte blåst av efter 2 mil.. körde av och hittade efter ett tag en plats att stanna på.. behövde inte gå ur bilen.. det slog mej efter fem minuters grubblande på E22an att det va vindrutetorkaren...

Det halva:
Jag har ta mej fan hela jävla sommaren inbokad och uppbokad (vad nu skilladen är!!)


Hur är det möjligt och hur är det möjligt?

2010-07-10 ♥ 19:42:17

Hur är det möjligt??

Lovade att åter komma ang ikea i Malmö.. Dom va precis som jag sa jätte trevliga och schaslongen fanns kvar! :D MEN inte för att hon resarverat den (!!!???!!) bara för att den fanns det.. Men sektionen......... den det fanns två kvar av som dom beräknade att ha kvar ända till v 31 för dom säljer så pass lite av den delen... Nu va det den va slut!!

SERIÖST??

Killen och tjejen som hjälpte oss va därimot jätte jätte trevliga och efter ganska mycket tid hade dom fixat så Mange fick den delen levererade till dörren gratis och vi skulle ta resten, tvbänken och schaslongen och fotpallen.. bätte halv soffa än ingen soffa ;p

Mmm iaf.. Hur kan man ha sån otur?! Har någon ni ens vet om någonsin ringt och dubbelkollat samma dag att varan finns i lager.. han ni bett dom lägga undan? Han ni ens kollat saldot på internet? Men har ni någonsin åkt up och ner två gånger utan att få med er möblerna ni ska ha?!

Nu ni.. när vagnen med paket rullade ut från varuutlämningen så blev jag lite halv chockad, hade ingt minne av att paket va SÅ STORA?! hehe räknat lite fel när jag trott vi skull få in båda i bilen.. fick ej tag på bil med dragkrok.. Dom sa att vi skulle ringa dom om det inte funkade så fick dom skicka med den med den andra delen, DETTA VA 30-40 MINUTER EFTER STÄNGNING.. och dom va så hjälpsamma!

Hur är det möjligt??

Efter lite pusslande och kämpande fick vi till att, stack ut en bit därback men det löser man lätt med rep..
Grejen är det att vi hade inte ens fått plats med en ikea kasse i bilen med dom paketen..

Vad hade vi gjort om allt fanns på ikea i Kalmar? Vad hade vi gjort om allt fanns på ikea i Malmö? Nu fick vi delen som inte hade fått plats grati hemlevererad.. den hemleveransen hade kostat mycket mer än bensinen vi lagt ut..

DET ÄR BARA JAG I HELA VÄRLDEN SOM HAR SÅ MYCKET TUR I OTUREN!! ALLTID! TA MEJ FAN ALLTID..

hihi Malmö.. Jag gillar Malmö för mycket.. sådär farligt Jag-skulle-kunna-tänka-mej-att-flytta-dit mycket

2010-07-09 ♥ 12:17:33

Jag känner snart personalen på ikea i Malmö.. Det har gått så långt att när jag ringer nu för tiden säger dom -Men tjena Cissi allt bra idag oxå?

Jag gillar Malmö.. Jag gillar den trevliga personalen på ikea i Malmö! Dom har strikt policy på att inte lägga undan grejer, men eftersom det bara finns en klädsel kvar till höger schaslong så gör dom ett undantag! Sektionen finns det bara två av och beräknad försäljning närmsta veckorna är att dom fortfarande ska ha två stycken kvar v 31..

Vi drar till Malmö, vi drar till Malmööö

Och det där första va lite överdrivet, så säger dom faktiskt inte alls..

Men hallå? Nu händer det grejer.. just nu alltså..

2010-07-08 ♥ 23:24:07

glömde en, 8 stycken är det..

sen kom jag på nu, alltså egentligen skulle jag ju kunna ringe en nu och åka hem till den och hänga lite! Kanske bättre med en enstaka timme än ingen alls.. vist det är lite sent, men vad hindrar mej, det hindrade mej aldrig förut att åka hem till någon så sent och umgås, som jag och linn som bara mötes upp sådär vid midnatt och tog en cigg och snackade lite skit!

sen har vi det.. jag är van vid att ha mycket tid... när man inte jobbar har man det! Jag är van vid att ha mycket tid för mej själv, tid jag kan göra vad jag vill med, leka med min hund, ligga i sängen och glo på film eller följa någon serie.. har slutat kolla på film själv.. minns inte när jag gjorde det senast och serie.. jodå lyckades ta mej tid för ett tag sen att se sista avsnitten på dåvarande säsongen av onetreehill.. som jag förr såd dagen efter att den släppts i usa..

Tid.. Var fan är du!! Jag måste börja ta vara på den.. sova mindre är en lösning.. men sover redan bara 5-7 h på vardagarna..

Som sagt...

Kalender!!

Var tar tiden vägen? Varför är det jag som är sämst på att få den att räcka till?!

2010-07-08 ♥ 23:10:38

Jag som för ett tag sen lovade mej själv att skriva ofta, har inte varit så bra på att hålla det löftet till mej själv :( så nu nästa år när det är en stor lucka med bara ett inlägg sen den 29 juni så kommer jag inte ha en aning om vad jag har haft för mej denna period!

Sammanfattat har det varit en lång väldigt jobbig (men med mest roliga innehåll) va dock inte så kul att jag numera hatar Ikea i kalmar och ännu fått bekräftat ännu en gång att älmhult suger!

Kalmar: ringer dagen innan, soffa och tvmöbel finns! Frågar när vi kommer till varuhuset.. flera stycken av varje, nästan inget folk och grejer dom inte säljer så mycket av.. tre timmar senare står det fortfarande i deras system att grejerna finns men tvbänken är slutsåld och soffan "ska finnas" men dom hittar den ingen stans! Trött och arg på allt, jag började gråta vid kassorna :p

Älmhult: vist det är litet, jag vet dom har dåligt sortiment av varor (tidigare upplevelse då man åkt hem med hälften av prylarna man skulle haft för dom inte ingår i deras sortiment) Denna tvmöbel nu tex och soffan har dom inte på varuhuset den måste beställas i förväg!

Malmö: återkommer i helgen... Vi skulle åkt dit i tisdags men just den dagen va dom slut! Ringde dit och bad henne gå dit och personligen kolla :p

Det har varit för mycket för mej på senaste tiden, jag vill så mycket och dagarna är för korta trots att jag numera går upp väldigt tidigt, 7-7.30 när jag sover hos Mange på vardagarna och annars ganska tidigt oxå.. men jobb och allt tar sån tid, vet inte vad jag gjort alla dagarna, varför jag inte hunnit ligga eller åka till stranden en ända gång, varför jag solat bara två gånger och varför jag knappt umgåtts med mina kompisar!

Så går det när man slutar skriva här, man vet ingenting, jag har inte an aning om vad fan jag haft för mej och varför jag känner mej så stressad och varför jag för varje dag som går tänker och upprepar "snart är sommaren slut, snart är sommaren slut, snart är sommaren slut" i mitt huvud! Varför? snart 10e juli, känner mej stressad!

Saker som måste göras hela jävla tiden, jag tänker konstant på alla mina vänner jag inte hinner umgås med, jag menar hur gör man när man har 7 st vänner man egentligen iaf vill umgås med typ en gång i veckan eller iaf 2-3 gånger i månaden! Och sen liksom inte hinner umgås med någon, för man har ju liksom inte tid, hinner knappt träffa en i veckan.. Så jag går ständigt runt med dåligt samvete för att jag inte hinner (kanske inte tar mej tid) att träffa dom..

Allt är bara jobbigt nu och pga det vill jag med min lediga tid bara spendera den med mig själv hela tiden, men imån på dagen ska jag ta mej tid att träffa någon :)

kalender.. lösningen måste va en kalender! Det kanske inte är så dumt iaf...

latatalala

2010-07-03 ♥ 10:00:09

Jag vill ha en dag med lugn och ro, jag vill ha en dag på stranden i solen för det har jag inte haft ännu.. Jag vill åka till ikea och hjälpa Mange välja möbler och prylar till sin lägenhet för det är bland det roligaste jag vet! Inte att hjälpa Mange välja möbler för det vet jag ju inte något om hur kul det blir! Utan IKEA.. köpa saker på ikea är min favorithobby.. Jag älskar att köpa saker på ikea och nu extra mycket för nu är det inte mina pengar!! HAHA!!



RSS 2.0