Ang innebandyn idag

2010-02-28 ♥ 20:48:43

Idag va jag och kollade på väldigt dålig innebandy!!

Tänkte försöka måla upp hur dåligt det va.. jo jag säger så här, jag hade allvarliga funderingar på att börja heja på motståndar laget!! Kan ha råkat klappa en gång när dom gjorde mål tillomed.. oj :p

hehe...

Underbart härligt väder men snart kommer vintern igen

2010-02-28 ♥ 12:03:34

njaaaa... alltså det är en sak att spela free fallin på gitarren, men att sjunga samtidigt? njaaa..

Blir mer öva i veckan!! Dessutom ska jag köpa en gitarr (när jag har råd) och så ska jag bli sjukt grym på att spela gitarr!


Det kanske inte är så svårt ändå :D

2010-02-28 ♥ 02:33:18

När jag kom hem till josefin ikväll vid närmare halv elva så sitter hon och blir undervisad i hur man spelar gitarr!

Och här finns många gittarer så även jag fick en :D och nu kan jag accord D, G, A Så ikväll lärde vi oss att spela idas sommar visa och free falling, men hinna flytta fingrar vid 2 takt som free falling spelas med? lite knivigt, jag fixar det, men blir liksom liiiite långsamt tempo när jag ska byta från G till A (säger nog er jäääätte mycket) men även att A är lättaste så är det de accordet jag har svårt för att hitta med fingrarna.. byttet från D till G går som på räls men A.. måste öva!!

öva lite nu kanske? gitarren står precis breve sängen..

Sen spelade vi ett spel som heter "hur fan viste du det" nu vet vi allt!! jag vet att en liter ris består av 40 000 riskorn och jag vet att man för att dö i en flygplanskrach statistiskt sätt måste åka flygplan varje dag i 29 000 år..

puls vid orgasm? jo 140..
kalorier man förbränner vid sex? 150..
en kille har stånd 5-9 gånger per natt och en analstav kan faktiskt försvinna in så pass att man måste operera ut den!

En gris rullar sig i vattenpölar för att den vill svalka sig, det är inte olagligt att bära rånarluva på banken, bara olämpligt och själv klart beror det på tyngdkraften att vi blir krymper när vi blir gamla..

som om inte jag redan viste allt det dära ;) jaja nu somnar jag nog gott, lite vin gör alltid susen!


ne fy fan

2010-02-26 ♥ 09:49:50

Min snögubbe blir just nu torterad.. och så även alla andra snögubbar runt om i våran halva av sverige!! Tänk på det då ni njuter av plusgraderna!!

Nu ska jag snart iväg och tvinga ut Cicci och Emma på en tidig promenad ist för mitt på dagen som vi pratade om...

Och så kommer det bli minusgrader snart igen, vadå inge falsk förhoppning till stackarna ;)

Jag som aldrig brukar lämna något outforskat...

2010-02-25 ♥ 23:37:21

Skulle in till josefin i stan för en lång härlig promenad, jag tänkte inte på det först, reagerade liksom inte. Men vet att det fanns där, liksom som om undermedvetet reagerade (hehe) men när jag stannade bilen så kopplade jag.. det regnade?! Mycket lägligt.. men det blev en härlig och lång promenad ändå!

Jag har länge lite då och då haft fruktansvärt ont i hälen, (kan gå dagar,veckor emellan åt utan besvär) känns liksom som ett blåmärke, ibland på morgonen när jag reser mej och ska gå mina första steg så kan jag fan knappt gå ordentligt.. man kan ju verkligen inte kalla mej hypokondriker, det är en sak som är säkert! Haft det så här hur länge som hellst då och då och aldrig har jag ens tänkt att det skulle va något fel, inte sagt det till någon, aldrig klagat!

Men ikväll, inte för att jag har ondare än vanligt men från det blå frågade jag mammas sambo vad det kan va som gör så ont i min häl? Hälsporre kallas det tydligen, låter jobbigt...

Frågan är vad jag gör åt det.. får nog ta reda på det!

Det va ta mej fan länge sen det regnade

2010-02-25 ♥ 13:16:58

lalala..

Kände mej lite lat idag så istället för och bara gå en kort morgon promenad tänkte jag att jag släpper ut ellie en liten stund på tomten, stod och kollade på henne sen försvann hon..

Hon kom inte när jag ropade, och inte heller när jag hotade om att lämna henne ensam och stängde dörren..

fem minuter senare kom hon springandes i full galopp...

bor mitt i ett bostadsområde och jag undrar vad folk tänker när dom ser en hund springa över, förbi eller runt på deras tomt :p


Jaha då va hockeyn som jag inte såg idag tydligen över för vår del, jag bryr mej inte så mycket men det är ju synd för dom som gör det ;)

Mitt konstiga kylskåpsbeteende

2010-02-24 ♥ 20:29:44

Jag undrar hur många gånger jag varit i kylskåpet idag och vänt?! 

Känns som om jag skyltfönstershoppar..

Alltså jag snackar om hela dagen, är ute och svansar i köket hela tiden utan anledning och öppnar den där jävla dörren och står där och glor, kollar igenom hela kylen för att upptäcka att det inte finns något där inne jag är sugen på eller behöver äta eftersom jag inte är hungrig eller precis ätit..

Man kan ju tycka att jag borde veta vad som finns i kylen femte gången jag är där men ändå står jag bara med kylskåpsdörren öppen och glor..

Nu har jag precis varit där 3 gånger på 10 minuter

Jag är inte hungrig, jag är inte sugen på något.. men det är något jag vill ha!!

Och alltid när jag har såna här skyltfönsterdagar så lyckas jag aldrig komma på vad det är jag letar efter i kylen eller skafferiet, ibland åkt till affären och inte ens där hittar jag det jag är sugen på som jag inte vet vad det är..

Ni fattar inte hur sjukt frustrerande det är, det spelar liksom ingen roll om jag precis ätit middag eller om det va länge sen jag åt

Det är alltid likadant, jag går till köket utan anledning, öppnar dörren till kylskåpet, står där 30 sekunder och glor sen stänger jag dörren och återgår till det jag höll på med

Min syster

2010-02-24 ♥ 00:53:53

Jag o min syster har i stort sätt aldrig träffats utan att ryka ihop över något, alltid av någon anledning har vi haft något att bråka om eller bara ibland varit otrevliga mot varann. Det har nästan alltid varit så, vi älskar så klart varann och har sjukt kul ihop oftast när vi träffas men har alltid slutat i bråk ändå, syskonkärlek ;)
MEN
En grej som betyder väldigt mycket för mej är att jag har bott hemma säkert en månad nu och hör och häpna vi har inte bråkat en ända gång!! Inte ens varit otrevliga i ton mot varann? och då har vi inte bara gått om varann utan faktiskt gjort saker på tumanhand...

Som idag då hon satt på den andra bilen med min kamera och lekte med den och ellie medans jag skottade fram min bil och vi sedan efter det byggde en snögubbe ihop =) och tillomed då höll vi 100% sams?

Eller för några helger sen då vi va på ett mission i karlshamn och körde dit och hem ihop och hade sjukt kul hela dagen?

Ja något har förändrats... Jag vet inte vad!! Eller vet jag??

Vi kanske bara har insett att det är roligare att bara ha roligt, jag kanske har lärt mej att inte säga allt jag tänker, hon kanske har växt upp lite (hehe)

Det spelar ingen roll varför, det är bara så det är...


Känner mej härligt trött i kroppen ;)

2010-02-23 ♥ 15:45:57

Idag har jag äntligen tagit tag i att skotta fram bilen!! Anledningen till att jag inte direkt sett fram emot det jätte mycket va för att bilen är avställd och har stått där sen oktober.

Då tänker ju ni oj då va den täckt med mycket snö, men sen har ju mamma och mammas sambo varit tvungna och skotta uppfarten, och var tror ni den snön hamnade, runt bilen!! Man såg inte bilen, kunde knappt ana att det överhuvud taget fanns en bil där.. 

Jag va sjukt tacksam över att det räckte med att skotta framför, vid sidan och på bilen.. Ja man kan i stort sätt säga att jag flyttade den enorma högen som va breve bilen en halv meter åt sidan



Tog bara 1½ timme! Träningspass och ingen vila! ojoj! Orkade pga, kan det varit styrka? uthållighet? Aldrig i livet att det va, va ren envishet.. men satan va snö väger och inte gör det saken bättre när snön är så kompakt att man får hacka sönder den med en spade innan man skottar bort den

Jag är så nöjd med mig själv just nu och har kommit på att jag ska börja skotta mycket mer ;) Flera gånger i veckan! Har inget att göra på dagarna, har gått ner en hel del i vikt och lite muskler på det plus tappa några kilo till skulle göra susen och det är gratis :D

tata

 


Det är bara nu, det går över senare eller imorgon

2010-02-22 ♥ 16:15:55

Jag hatar när det händer, det händer ibland.. jag börjar tänka och då bara allt känns så tugnt och jobbigt. Börjar tänka på pengar, jobb, framtid, var? alldeles för-långt-fram-framtid och dåtid, det som varit och det som inte varit.

Tänker på jobbiga saker, roliga saker jag skulle vilja göra om och göra ännu roligare. Dum är jag när jag tänker för det är här och nu som gäller.. jag vet att alla erfarenheter är bra erfarenheter och jag vet att man ska tänka framåt men inte längre än till morgondagen, men vad gör man när man har problem med att sluta tänka för mycket?

Sen blir det ju extra jobbigt när man tänker för andra oxå.. oroar mej för andra, alldels för många när jag tänker efter.. jag mår dåligt å andras vägnar, bryr mej för mycket! Ni vet inte det, jag det i tystnad. Jag kanske inte alltid frågar hur ni har det, kanske inte är den bästa på att ringa.. men alltid tänker jag på er.

Jag saknar den tiden då jag mer var en sån man pratar med än en sån som pratar. Då slapp man undra så mycket för då viste man mer...

skrivet med iPhone, slå det ;) och vadå nu funkar små bokstäver?

2010-02-22 ♥ 08:15:42

JAHA, DÅ SKA MAN FÖRSÖKA SIG PÅ ATT SKRIVA ETT INLÄGG MED MANGES IPHONE, JAG VET HUTHUR MAN SKRIVER MED SMÅ BOKSTÄVER MEN DET GÅR FAKTISKT INTE HÄR AV NÅGON ANLEDNING... JAG BÖRJAR FAN FÅ UPP TEMPOT LITE HÄR I SKRIVANDET NU, UTAN ATT TRÄFFA FEL BOKSTÄVER HELA TIDEN :P HMM MEN NÅGON RADBYTS KNAPP HITTAT JAG EJ? SPÄNNANDE INLÄGG DET HÄR, MEN KAN DET BLI ANNAT NÄR MAN sUTTIT VAKEN SEN KLOCKAN sEX OCH KOLLAR PÅ HOCKEY? NEJ NU SKA JAG INTE VA SÅN, MÅsTE ERKÄNNA ATT VI HAR DET RIKTIGT MYSIGT ;) SOVIT I KÄLLAREN HOS MANGES KOMPIS JIM, EFTERSOM VI VA HÄR OIGÅR KVÄLL OCH ÄVEN DÅ KOLLADE PÅ HOCKEY.. INTE ENS SVERIGE SOM SPELADE.. jAG sOMNADE NÄR DET VA TYP 10 MIN KVAR, VÄÄÄÄLDIGT KONSTIGT!! JAG MÅSTE UT MED ELLIE NU SNART.. DET ÄR 20 MINUS HÄR!!! JA 20 JAG SKREV INTE FEL, DET ÄR IS PÅ FÖNSTRENA :( NU SKA JaG SLUTA SNACKA MAsSA SKIT OCH PLÅGA MEJ  SJÄLV MED ATT GÅ UT I HELVETET.. OCH JUST DET, KUL ATT SVERIGE VANN ;P

Hockey.. Inneband och mer jävla hockey!! Hatar OS.. :p inte innebandy!! ;)

2010-02-21 ♥ 13:52:26

Satan va kul vi hade det i fredags.. :) Riktigt lyckad fest! Kul hade vi ute oxå, va på harrys! Mycket folk, det är ju nästan alltid det här i karlshamn, till skillnad från karlskrona! Igår låg jag och mange i sängen till, hehe åtta tiden på kvällen något sånt ;)

Nu låååång promenix med Ellie Sen innebandy ikväll och tyvärr sen hockey senare ikväll :p inatt...... och imån på morgonen klockan 6 hemma hos jim, men mysigt egentligen, vet inte har alltid gillat att stiga upp så  tidigt när man inte ska iväg, äta god frukost, dricka kaffe kolla på hockey då kan ju bli riktigt mys :) Sen sova igen! Aaa ser fan fram emot det!


Ne så farligt e det faktiskt inte :)


En brandman drar alltid ut i tid ;)

2010-02-19 ♥ 19:15:36

oj oj oj oj oj.. nu e det länge sen jag skrev :p

Gissa vad jag gjort, färgat håret mörkbrunt :D hehe gissa om mange min blev överraskad, väldigt glad blev han iaf!!

Ikväll är det fest, för ikväll fyller Sofias lillebror 18, hur kul som hellst :p haha! Sen e det ju tydligen hockey, men den ska jag inte se! Nopp

Kom tillbaka från malmö igår kväll.. va ett lyckat besök, trodde det skulle bli sjukt jobbigt men det visade sig att det ist bara blev roligt då man fick goda nyheter!!

jaha.. annars så måste jag bara bidra med den bästa låten jag hört ;)haha....


Bloood... bLooOOooOOd

2010-02-18 ♥ 13:37:48

Då ska man lägga sitt första blodspår idag. Ska bli så kul/spännande för både mej och Ellie! Måste bara få tag i någon jägare på hemma plan i karlskrona sen så man kan få tag på rådjurs eller älgblod och sen en liten tass från rådjuret elle älgen oxå :) Mamma kommer älska att jag kommer vilja förvaran blod och fötter från rådjur i hennes frys HAHA

Annars så har man inget internet till tåg resan på 2½ timme hem idag eftersom jag glömt betala min mobila bredbands helvetes räkningsfan!! perfekt att dom stängde av den just idag.. JUST IDAG???

Du är inte så rolig du heller

2010-02-17 ♥ 22:07:01

Min pojkvän tycker att jag har dålig humor?! hur kul tror ni att det känns?

Alla hjärtans dag inlägget tyckte han va kul... undra varför? Kanske för att det handlade om honom? Men jag vet inte...


Vi drar till malmö (återkommande rubrik)

2010-02-17 ♥ 15:25:38

Becca: Cissi, skulle du kunna köra om jag köper en cesarsallad på donken?
Cissi: Äsch det klarar du...


söt haha

Gick hur bra som hellst.. kan hon prata telefon, dricka kaffe och röka (ja alla tre samtidigt) när hon kör bil så borde hon ju kunna äta kan man tycka :p Hon fick styra med låret.. heheheh

Den andra bilden (den till vänster) är på beccas hund Indra, som gärna vill va en i gänget.. ;)

Nej faktiskt inte..

2010-02-17 ♥ 14:33:11

Jag vet att det va ett jävla tjat på mej i mitt tidigare inlägg om att jag nu skulle börja planera saker och sluta va så överdrivet spontan hela tiden ...

Men eeeh neeej tänker jag icke sluta med..

Jag är extremt spontan och det tänker jag fortsätta med.. Men ska bli bättre på att planera iaf :)



Så när becca skulle släppa av mej i nättraby för o köra hem till malmö kom jag på att jag skulle hänga med henne till malmö ist för att hoppa av..

Så nu e man på väg till malmö.. kommer hem, hmm.. när jag känner för det :p

fast jag har mina misstankar.. hehe!

2010-02-17 ♥ 12:24:55

Jag bara måste påpeka en sak

Tycker det är kul/intressant att mitt dagliga besöksantal först steg ganska mycket nu i mitten av förra veckan för att sen sjunka med ca 5 unika besökare efter alla hjärtans dag.. Undra vilka det va som bara va intresserade av att läsa min blogg onsdag-söndag pga dom omständigheterna som rådde just då.. haha

Min löjliga rädsla över att planera saker

2010-02-16 ♥ 17:20:47

Jag har kommit på en sak.. man kan inte bara sitta och vänta på att saker ska hända, man kan inte försöka en gång och ge upp för att det inte gick första gången, eller kanske inte andra gången heller. Man måste ibland anstränga sig lite extra.

Man måste kanske inse fakta att det inte längre funkar att bestämma allt i sista sekund. Jag gillar att betämma mej för att göra saker när jag väl känner för o göra dom. Gammalt mönster som är dags att bryta? Har aldrig tyckt om förut att planera saker i förväg, aldrig velat lova att något ska hända då jag aldrig vetat om jag imån, i övermån eller dagen efter det skulle ha lust med det jag hade bestämt med någon. 

Planera är A och O som dom brukar säga.. För bara för att Cissi känner för att göra något just nu i detta ögonblick betyder inte det att den utvalda bara kan släppa allt hon håller på med, eller redan har planerat.. för folk gör tydligen sånt.. planerar!


En annan anledning till att jag inte heller tycker om att planera är rädslan för att det ska bli ändringar i den planeringen, framför allt att något jag verkligen sett fram emot ska bli inställt.. ofta påverkas hela min dag av att jag senare har något planerat för jag känner mej stressad, om jag ska vara någonstans klockan sex så känner jag mej på något sätt stressad över det redan mitt på dagen, för jag liksom känner att det är så mycket (egentligen inget) som jag inte kommer hinna med, och då måste jag planera hela min dag. Så det + att jag alltid ser fram så mycket emot saker jag har planerat in innebär typ jordens undergång om det blir inställt

Alltså ingen press eller så ;) 

Sen att typ det har rört sig om endast ett ytterst få tal gånger att något jag verkligen sett fram emot blivit inställt påverkar inte min oro för att det alltid ska hända..


Skräckis och bråk på alla hjärtans dag

2010-02-15 ♥ 00:24:18

Detta är verkligen rätta sättet att spendera alla hjärtans dag.. 

Frukost och godis till film i sängen, sova lite och bara ta det lugnt..

Sen passade vi på att bråka lite oxå... vi spelade supermario på wii (vilket som automatiskt alltid leder till att vi bråkar som satan eftersom vi har sammarbets problem och man e två på samma bana) ;p

Sen lagade vi mat ihop, vilket vi klarade utan större diskussioner ;p ne inga faktiskt vid närmare eftertanke ;)

Sen att testa saker som man inte testat förut, typ att lägga över film på usb-minne för o sätta i ps3 så man slipper flytta datorn är kanske inte det minst tidskrävande och när vi inte lyckades fick vi koppla datorn till tvn ändå :p

Ja den fina maten hann bli iskall.. Så den fick vi micra (Mycket gott ändå)

FY FAN för den skräckfilmen vi såg till maten.. orka ligga helspänd en hel film! The collector.. fy fan! Så grymt bra skräckis då jag sällan blir rädd :D

Nu är det mario igen, fast just nu e det Mange o Roger som bråkar ;)

Nu ska jag ut på stan me plakat där det står: NEJ till melodifestivalen

2010-02-13 ♥ 18:19:31

Som vanligt har man ännu inte den blekaste om vad man kan tänkas vara sugen på att göra ikväll.. största problemet är ju helt klart... melodifestivalen, huanamaj!!

Så hur man nu gör för o komma undan den är ju ett mysterium.. frågan är alltså vem ringer man? Kollade precis min telefon bok, känner mej rätt körd faktiskt! Skulle ju isåfall kunna vara Karin, inte kan väl hon bry sig om sånt.. ååå nej det är ju hon som är den mest besatta, tror hon tjatade om linda bensing elle va hon heter i 3 jävla år.. ;)

hmm.. nja jag har några ess kvar i fickan tror jag allt :p

haha.. eller så använder man sig av den berömda........ tyck-synd-om-mej taktiken.

Instruktion

1. Börja med att ringa en lättövertalad vän 

2. Berätta att du känner dig ensam och lite nere pga omständigheterna (har du inga får du hitta på några)

3. Har du följt steg 1 & 2 som du ska så bjuder vännen över dej och då slår man till.. 

4. Säg helt enkelt med ynklig röst -men jag vill verkligen verkligen inte kolla på melodifestivalen, kan vi inte göra något rooooligt ikväll? Jag behöver tänka på annat.. Det skulle varit valp ögon där men lite svårt över telefon

Resultat
Du får en rolig lördagskväll utan melodifestivalen med en underbar vän (dock lite lättövertalad, vilket som kan va en negativt egenskap) men ändå..


Det va allt för mej för stunden.. våga vägra melodifestivalen

Inne i någon slags vägra-rubrik-fas

2010-02-13 ♥ 11:03:55

Om man skulle börja med att ta sig en härlig tur i det vita, kanske bygga en snögubbe? -3 ute, kramsnö?
Bygga en liten snögubbe.. en mini ;)

Sen kanske spela lite sims.. Så jävla kul är det! Hehe! Tror jag sagt eller tänkt att jag ska spela det varje dag nu i två veckor, men fortfarande inte gjort det!

Men sen får jag nog va lite social, jag trivs ju väldigt bra i mitt eget sällskap, men ikväll tror jag nog jag trivs bäst i någon annans :)


Tänker på dej


Ibland kommer jag bara inte på någon passande rubrik, så då får det va!

2010-02-13 ♥ 00:24:37

Trevlig kväll må jag säga.. tack josefin!!!

Jag lärde mej en sak ikväll av mej själv, men josefin lärde mej det viktigaste..
Det är bara jag som kan styra och påverka mina tankar i rätt riktning!

Det går bra när man har saker att göra o ta tag i..
svårare när man är ensam och inte gör något......

Det är sverige pussas och kramas på kanal5 det är sjukt roligt! Ska försöka fokusera på de nu, sen sova om jag inte kommer på något annat stimulerande att göra. Redigerade tex bilder i photoshop idag i 4 h :p då kändes saker oxå lite lättare


Jag älskar citat (och snö)

2010-02-12 ♥ 12:34:57

Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is going to come from. The next smile, the next wish come true.

But if you believe that it's right around the corner, and you open up your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it, you just might get the thing you're wishing for.

The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it, with all of your heart.
(One tree hill)


Älskling

2010-02-11 ♥ 23:36:10

Jag har sårat den som betyder mest! Den jag tycker om mest!

Jag har sett fel saker, tänkt fel saker,
fokuserat på fel saker och sagt fruktansvärda saker

Man kan inte ta tillbaka en handling, det vet vi båda två...
Men vad betyder ord när vi verkligen vet var vi står?

Nu tror du fel saker, för det jag sagt är långt ifrån ens i närheten av att vara okey.
Man måste inse vad problemet är innan man kan göra något åt det

Jag insåg vad jag höll på med, det är inte du som gjort fel
Men vist fanns det en poäng, men vad fan betydde den?



Du vet att det inte va jag...




trött? kanske.. vet inte..

2010-02-11 ♥ 05:10:18

Lyssnade lite på The perishers och dom kan verkligen skriva dom, inte lyssnat på denna låt innan, helt klart en miss! Jag längtar dock till sommaren och jag älskar verkligen snön... men ändå, deras texter är underbara.

I no longer long for the summer
And I no longer care 'bout the snow


Det är verkligen känslor som aldrig är välkomna...

Cissi kan efter 23 år äntligen tagit tag i vad hon vill göra på sin fritid :D

2010-02-10 ♥ 23:13:42

Innan ni läser vill jag säga att detta är inte något infall, eller en grej som jag kommit på just nu, nej!

Alla mina vänner (särskilt Karin) vet ju redan att jag alltid tyckte orienteringen i skolan va jätte kul.. gymnasiet när vi hade den obligatoriska orienteringen så va jag ändå en av dom få som såg fram emot den och tyckte det skulle bli kul!! Jag skojar inte, säg att vi va 60 st.. 50 av dom klagade!!

Tyckte även det va dåligt att orientering inte va något man gjorde oftare på idrottslektionerna i skolan, fast orientering verkar vara något nästan varenda människa verkligen hatar, så har det iaf alltid varit när jag gått i skolan!

Lokalsinet man besitter är vasst ;) Men motionen.. ja det är ju den jag ska träna upp och få så klart och vad är då bättre än att göra något man verkligen tycker är kul samtidigt! Dessutom har lagsport aldrig varit något för mej, detta är ju i grupp men ändå individuellt kan man säga!

Så många år tanken slagit mej, men ne aldrig tagit tag i det och nu när jag in på hemsidan har dom redan börjat för våren?! i denna snön?? Jaja om det är så dom ska ha det.. jag ska va med iaf!!

Jag struntar i ekonomin

2010-02-10 ♥ 11:18:43

Ligger fortfarande i sängen...

Sjukt tråkigt att inte ha något jobb faktiskt! Det konstiga är att jag är ledig varje dag och har varit det i nu 2 veckor, men ändå känns det som om jag inte hinner med något. Känns som om 1000 projekt hänger i luften och jag inte vet var jag ska börja...

Jag har klarat alla 3 teoriproven för taxilegitimation, jag har tillomed klarat uppkörningen. Men har jag någon taxilegitimation för det? Nej...

Blanketten för hälsoundersökningen ligger i min gamla lägenhet pga att jag adressändrade för sent och kvinnan på vägverkat sa att man va tvungen att beställa den, nu när jag gick in efter att fixat min adress ja då ser jag att man kan fan vist skriva ut den själv.

Jag har fortfarande inte flyttat mina saker från huset i rödeby. Har väl ungefär flyttat till 30% kan man säga. Flyttat på min katt som nu bor hos Mange, min hund som självklart bor med mej, min tv fick även den bo hos Mange då han behöver en i sitt sovrum, flyttat 1/3 av mina kläder oxå. Sen självklart mej själv.. när orka resten? Elda upp skiten?

UNCHARTED Drake´s fortune

2010-02-09 ♥ 16:37:31

PS3.. underbart kul!!

Jag har klarat 88% av drake´s fortune som spelet heter, men kan inte fortsätta spela, alla vet att Cissi inte är den lättskrämda typen, men dom mostrena (helt oväntade i det spelet) jag klarar inte av dom.. ja seriöst jätte läskiga!!

Så jag började på ett nytt spel.. Prince of Persia! Här om något, detta gillar jag, vist drake va underbart (innan montrena) men detta ska jag nog klara av. Ålersgränsen är bara 12 år på drake är det 16 år ;p

Självklart ger jag inte upp drake mn behöver sällskap och suport för att ta mig förbi otäckingarna (vi snackar sjukt lskiga skräckfilms monster)

Ta er en titt.. aldrig i livet att jag tänker spela den scenen igen själv, försökt 5 gånger redan vid ett annat tillfälle :( jag menar jag har redan blivit jagad och överfallen av dom jävlarna en gång och klarat det (med hjärtat i halsgropen) Och nu kommer dom igen?

 

Underbart spel annars ;)

 

 


Tack för förutsättningarna

2010-02-09 ♥ 11:26:57

Är det inte lite otäckt när ett horoskop stämmer så jävla bra att du undrar om det va du eller ännu värre, kanske din pojkvän som skrev det? alltså inte bara ganska bra, ordagrant!!



Vi kan börja med mina negativa sidor..
Lynnig, oförmögen att släppa taget, ombytlig, snarstucken. Jaha

wii jag har några positiva oxå..
Beskyddande, fantasifull, försiktig, intuitiv, känslosam, kärleksfull, medkännande, slug.

Man kan tycka att en del av detta borde räknas som negativa sidor
Kräftan är zodiakens mest mångskiftande personlighet, alltifrån blyg och tillbakadragen till ganska utåtriktad.
Du är inte osocial, men du har ett stort behov av att vara ensam ibland. Utåt kan du verka tjockhudad, okänslig, kompromisslös, orubblig, målmedveten, energisk, slug, intuitiv, vis och filosofisk. Men på insidan kan du vara ganska annorlunda - snäll och medkännande, särskilt mot dina närmaste. Du är känslosam och fantasifull och har lätt för att läsa av andra människors känslor. Ofta har du allt för livlig fantasi och du har en stor romantisk fantasi om livet som du försöker leva upp till

Inte heller detta står som negativa sidor utan som ovan som personlighet?
Du kan vara ovårdad, tjurig, slingrig och lynnig. Ofta är du självömkande och du kan känna dig förolämpad även när det egentligen inte finns någon anledning till det. Ibland kan du få våldsamma raseriutbrott, till synes utan anledning. Men samtidigt känner du dig lätt smickrad. Du är ambitiös, men ibland taktlös och svår

Hmm.. passa bäst med då, vist kul att jag passa bäst med bland annat oxen men anledningen?
Oftast en mycket lyckad kombination. Ni är båda tämligen lugna och omtänksamma till naturen, och ni älskar båda hemmet och familjen.
Javist stämmer det sista men tämligen lugna?

Det är inte bara kul att ha hund

2010-02-08 ♥ 13:51:25

Idag blev man påmind om varför det ibland kan va drygt att ha hund,
dom ska ha uppmärksamhet vid helt fel tillfälle..

pucko (drycken alltså)

2010-02-07 ♥ 21:47:23

Det roligaste i ett förhållande är helt klart när man är fruktansvärt oense om saker o ting! Som tex att jag viste att manges gamla dvd spelare INTE skulle ta en data skiva!! Dessutom så vet jag att vi inte kommer lyckas bränna en dvd film på rätt sätt för o kunna se den på en dvd spelare!

Enkel lösning, vi ger upp förhoppningarna om att kunna se filmen i sovrummet på min gamla tv och lägger oss i stora rummet vid den nya tv som datorn går att koppla in i!!

Nu verkar det som om han ger upp det jag viste för länge sen inte skulle gå..

hahahaha

Plus grader gillas ej

2010-02-04 ♥ 14:15:12

Vist oroar jag mej för framtiden, tänker på den, man skulle till och me kunna säga att jag grubblar över den ibland. Men det är bara för en kort stund, kanske någon gång om dagen sådär! Man tänker tydligen mindre på jobbiga saker när man är lycklig.. Och jag är faktiskt det, lycklig! Oftast.. dvs när allt är som det ska vara och det är det ju oftast.

Jag älskar snö

2010-02-03 ♥ 15:21:08

Jag har tappat det lite.. det där med att komma ihåg att gå in här varje dag och skriva om något som faktiskt är intressant.. 

Intressanta saken nr 1: 

Tata, Japp, Cissi har ännu en gång flyttat gott folk.. va det oväntat? nej jag tänkte väl det!
Har jag ens berättat för mina nära och kära? Tata, Nopp.. ni får ännu en gång informationen genom min blogg

Mamma vet så klart, det är ju här jag numera snart bor (usch känns fruktansvärt att ännu en gång erkänna sig själv besegrad av sig själv)

Nu en gång för alla ska Cissi ta sig upp på fötter och sedan fortsätta att stå upp! Och ni precis som jag vet att det gör jag bäst hemmifrån.

Intressanta saken nr 2:
Hur jag än formulerar det, eller försöker skriva det låter det bara fel och aldelses för avslöjande så vi skiter i den intressanta saken nr 2 och skriver bara att jag har lärt mej min läxa.. (tillägg, den läxan har inget med någon flytt överhuvudtaget att göra)

RSS 2.0