TÄNK

2008-01-28 ♥ 21:19:56

Tänk vad många människor det finns i ens omgivning som man har olika relationer till.. tänk hur många olika sätt man kan älska elle hata en människa.. tänk vad mycket det är man vill göra som man aldrig gör, tänk va mycket det är man inte vill göra som man gör! Tänk va ofta man tycker en sak men inte visar det! Tänk va ofta man sårar människor utan att ens veta om det! Tänk va ofta man gör någons dag utan att ens veta om det! Tänk hur höga krav man har på andra människor, tänk va ofta det är vi sänker dom för att den andra människan ska passa in. Tänk va ofta man känner sig som den lykligaste människan på jorden! Tänk va ofta man känner sig som den mest olyckligaste människan på jorden! tänk va ofta vi tänker! Tänk va ofta vi känner! Tänk hur lätt livet känns en sommardag med blå himel! Tänk va tungt det känns en mörk regnig höst elle vinter dag! Tänk va rätt låt på radion kan betyda, tänk vad fel låt kan innebära! Tänk va det kan innebära att va på rätt ställe vid rätt sekund.. eller på fel ställe vid fel sekund! Tänk va lätt allt skulle va om vi inte tänkte alls...

Tänk hur mycket mer jag skulle kunna skriva..


I get this funky high on yellow sun

2008-01-23 ♥ 15:17:15

Jag e en sån där person som ibland blir lite väl stolt över mej själv, ofta uppfattas såna personer som lätt störande, jag brukar uppfattas som lätt störande i många olika sammanhang! Det är för att jag är en lätt störande person! Men om man tänker lite på saken, vem kan bli stoltare över mej, än just mej..
Jag tycker alla människor borde berömma sig själva mycket mer än dom redan gör! Der är så ofta man är allt annat än nöjd med sig själv så när man väl är det.. vad e det för fel med att låta alla veta det?

Jag e just nu mycket stolt över mej själv!! Va inne i stan igår o köpte ett par joggingskor.. haft planer på att börja träna nu i 3 mån.. det tog mej alltså tre månader att först o främst köpa skorna som skulle göra träningen möjlig... Då e det ju lätt att tänka sig att det oxå skulle ta iaf minst 3 månader innan jag skulle få på mej skorna oxå.. men NEJ! Det är här jag är så stolt över mej själv, idag, dagen efter mitt stora inköp va jag ute o sprang en lång runda, och jag längtar redan efter nästa gång jag ska få ta på mej skorna o ge mej ut på ett svettingt äventyr.. lär ju dock inte bli under dom närmsta 3 dagarna för då kommer jag va bakis.. men ut o gå ska jag iaf!

Jaha, om inte mer än två timmar börjar tre dagar av fullständig förnedring! jiiiippppiii.. hahaaha

Tisdag för er, fredag för mej

2008-01-22 ♥ 16:26:05

Nu rent hypotetiskt börjar min helg.. har ingen skola mer denna veckan o nollningen är ons-fre.. palla festa ons tors och fre när alla snackar om hur cool lördagen kommer bli.. jag kan ju inte festa ons-lör.. som om inte tre dagar vore nog.. det finns andra lyckomedel i denna värld som inte har med alkohol o göra!

Ringde telenor idag igen.. hela min hämndauktion har ju gått ut på att dom inte får tillbaka sin telefon, förens jag fått min! Dessutom ska jag inte behöva gå till posten två gånger för deras skull.
Två gånger har jag frågat dom var min telefon är, varje gång har dom sagt att den ska sickas samma dag jag pratat med dom, idag först får jag reda på att dom inte skickar min förens dom fått sin! jävla idioter.. jag hatar dom!! inte nog med att man vaknat upp massa gånger inatt av olika mardrömmar, sen ringer man telenor och inte nog me det så va killen jag pratade me elak elak elak ELAK.. jag sa att jag skulle skita i dom nu o ta någon annan operatör ist.. men telefonhelvetet jag vill ha finns ju bara genom telenor.. BAJS

Men sen blev jag glad igen :) finns ju som sagt andra lyckomedel i denna värld som inte har med alkohol o göra!



Bröst vs Träning

2008-01-21 ♥ 13:38:33

Nu är äntligen den kända myten vetenskapligt motbevisad..
Att för en man, kolla på ett par bröst i 30 minuter, motsvarar inte 30 minuters träning...

Vad skulle vi ta oss till utan grabbarna i brainiac?!

Inget är omöjligt

2008-01-19 ♥ 15:01:42

alltså egentligen.. fan va människan är märklig, vi e så många på ett ställe.. och ingen fungerar likadant, eller gör vi? Jag skulle vilja testa o va någon annan för en dag, tänk att få se hur en annan människa tänker och känner.. på riktigt! Jag e en människa som tänker hela tiden, överanalyserar saker in i minsta detalj.. kan aldrig sluta och bara liksom vara.. en kompis till mej säger att hon inte tänker särskilt mycket.. jag undrar vad hon gör då? och framför allt hur gör hon? jag tror henne inte! 
Tänk om någon kunde höra vad man tänker och fantiserar om..? fyfan.. den människan skulle ju bli störd på riktigt! Ibland när jag tänker på nåt konstigt kan jag tänka, nej men fan sluta tänka någon kanske hör dej!? kollar mej omkring o försöker se ifall någon reagerat konstigt.. har inte hänt ännu.. men liksom, man vet ju aldrig! :p e det bara jag som tänker så? isf skulle jag villa säga till alla som kan höra andras människor tankar att det e ett fruktansvärt elakt intrång på någons privatliv.. haha :p

liksom om man tänker efter lite, vi använder fruktansvärt lite av vår hjärnkapacitet, jag använder tillexempel mycket av den till att tänka för mycket och mycket lite av den till att stava rätt! jag har funderat lite på han rainman elle va han kallas.. det e ju iof fimen men det e ju baserad på den riktiga rainman som vi kallar honom.. han använder bara en mycket liten del av sin hjärn och lägger all kraft på den.. han kommer ihåg ALLT som går via hans ögon o öron! Det räcker för honom att kolla på varje sida i en bok och sen vet han vad som står där, han e ett levande uppslagsverk som aldrig ens ansträngt sig för att lära sig eller ens försökt memorera något.. men sen e det oxå bara det han klarar av, han kan inte föra normala samtal ingenting. Han har alltså fokusetar all sin kraft till ett område, detta e väldigt spännande tycker jag, för det innebär att en människa rent tekniskt skulle kunna fokosera all kraft till en del av hjärnan och på så sätt kunna uppnå omänskliga saker, som tillexempel rainman.. så var finns gränsen, vad skulle vi inte kunna göra? det är här tankeöverföring, medium och att kunna förflytta saker med tankekraft kommer in.. så vad är möjligt vad är inte? foskare tror att vi i framtiden inte kommer föda barn på det naturliga sättet, bara genom kejsarsnitt.. detta skulle enligt foskarna innebära att våra huvuden kraniet elle va det heter, skulle kunna bli mycket större än vad det är nu, det skulle ge våra hjärnor möjlighet att bli större och vi lär oxå med tiden lära oss att utnytja dess fulla kapacitet.. vad händer då? det lär vi aldrig få se.. för då e vi döda.. men att tänka på det e ju någon vi aldrig kommer sluta göra.. människan vill ha svar och lösningar på allt så är det bara! när vi fått det då? kommer vi vara nöjda me svararen eller försöka ändra dom?! det ligger i vår natur att aldrig bli nöjd med vad vi vet, kan eller har..


Här ska det egentligen va en rubrik... men jag kom inte på någon!

2008-01-17 ♥ 23:48:46

+
Ni vet i en av harry potter filmerna, den me den gyllende bägaren, elle va den heter.. iaf, han.. ehh rektorn (vadå jag e dålig på namn då?) använder ju sitt trollspö för o dra ut tankar han inte vill lägga mer tid på för att sen slänga dom i en tunna.. mycket smart uppfinning, ungefär så min blogg fungerar, oxå en mycket smart uppfinning.. men nu e det så att dom tankarna jag haft dom senaste dagarna har jag inte lust o slänga i den här tunnan.. dom behåller jag för mej själv.. typ! :)

-
Imån ska jag ringa konsumentverket elle va dom heter, tror inte att det e lagligt o behandla mej som telenor gjort! fortfarande inte fått fitt telefonen... Blev lovad att den skulle va hos mej i fre.. förra veckan.. det e torsdag nu?! ringde dit, hon sa att den kommer på tisdag, kanske?!?!? hade jag fått rätt telefon från början hade jag varit nöjd.. men att sammanlagt vänta 5 veckor på en telefon när det ska ta 1-2?!  hur lyckas dom gör mej missnöjd till hundra innan jag ens hunnit få min första fraktura?!?!? telenor suger *** så välj för guds skull inte dom i framtiden.. jag funderar tillomed på att ge dom jätte mycket besvär för att sen när jag får hem telefonen skicka tillbaka helveteskapet o använda min ångerätt... mohaha

Jag ska polisanmäla dom...

Ellen-Go crazy! Jag-Ehh like this?

2008-01-15 ♥ 21:36:42

Ellen-Go crazy! Jag-Ehh like this?

Inte vilken kväll som hellst i barcelona, min, karins, ellens o cordelias speciella!

Jag minns denna kväll så tydligt, mest minns jag min entré i en bar, jag va, lägg märke till.. nykter! typ! ibland e det ju trappor precis innanför dörrar, denna bar trodde att en ramp va så smartaste sättet att leda in folk me.. jag bokstavligen halkade in.. det va dörr öppen, cissi swooooph.. hyllad blev jag iaf av alla spanjorer som såg mina trosor i detta snygga stunttrick..

Hur man skapar en kontakt! Lektion 1

2008-01-15 ♥ 21:18:34

jo man börjar me o va riktigt full.. sen två tre månader senare kan ett sms som detta dyka upp.. haha

"Tjaba! vi träffades för några månader sen på en kårkväll i karlskrona för några månader sedan, och jag skulle ta kontakt med dig nu i januari för då börjar du plugga på bth, så vad har jag att säga då? Hej! :) mvh kille i rosa overall"

haha klockrent

Blir så sugen på o sova.. NOT

2008-01-14 ♥ 19:58:42




Nu ska jag, emma, josefin och becca kolla på ett tvprogram om tjocka människor så vi själva kan känna oss smala i en timme elle två...

Var tar förnuftet vägen när man dricker alkohol?

2008-01-13 ♥ 19:30:08

Hur dum får man vara? haha alkohol i kroppen, mycket alkohol.. efterfest klockan e närmare fem tror jag.. ja då får jag o en kompis för oss att jaaaa vi går balansgång på ett 3-5 cm brett räcke.. inte nog me det, vi skuttar på räcket i takt till julsången tipptapp tipptapp tippetippetipptapp.. tipp.... tipp... tapp.. smart!

så nu undrar jag var mitt förnuft va under denna korta tid jag höll mej kvar uppe på räcket innan jag föll hårt som satan rakt ner i marken, så nu har mina två blåmärken sen förra helgen fått sällskap av två nya.. nu ser det seriöst ut som om jag blivit nerslagen och sparkad på..


Lying is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

2008-01-12 ♥ 20:34:13


Söt sötare sötast

2008-01-12 ♥ 20:32:08

Lindblad(Cissi) och jag går o pratar om gamla goa tider.. vi pratar om fester som det blivit lite för mycket partyparty på, som min förra helg typ.. Lindblad berättar om en gång då hon va mycket yngre och hade både en flaska rött vin och en flaska vitt med sig till en fest..
Jag- fan blandade du det?
Lindblad-nej jag drack först de vita vinet sen det röda.....


HAHA nehe sötis.. ibland hjälper det inte och färga håret brunt.. ;)


Fick hem mitt bredband, telefon o cabeltv i förrgår.. jorå längtat så, lite drygt att inte haft tv på 1½ månad och att tjyva grannens trådlösa.. men så ser mitt liv fortfarande ut för det e nåt fel på mitt telefonjack och min hyresvärd..


Jag bjuder på detta

2008-01-09 ♥ 22:42:13

Linn och jag sitter och pratar om grammisgalan som för stunden handlar om bästa musikvideo.
-Han e typ son till en känd svensk artist (hjärnsläpp) va heter han nu igen? du vet indianmannen... per gessle..
-ehh va? haha
-ne, va säger jag, jag menar han som sjunger du vet, vadraren har ingenstans att gå nananan..
-nordman?
-jaså e det han det? nee du vet han me rött i håret.. hmm roger pontare...

Alla vet att jag inte tycker om svensk musik, men att jag hade sån dålig koll?

5 min senare..

Säkert! är nominerade..
-låter inte dom lite som han, ehh ne inte igen, han som hoppade från eiffeltornet elle en bro elle nåt?!
-ett tåg?
-ja det va det nog..
-Ted Gärdestad?
-ja precis

Jag har precis citerat mej själv.. vem gör sånt?


Att äta snor

2008-01-09 ♥ 17:29:15

På hem från jobbet idag i bussen satt jag o studerade en medpassagerare som lite diskret petade sig i näsan för att sedan äta upp det.. Blev duktigt äcklad, men jag kunde inte låta bli o glo.. Jag har alltid funderat på hur människor som äter sina egna (hoppas för guds skull dom inte äter andras) snorkråkor e funtade?! Det är för det första ett småbarnsbeteende.. att vuxna människor gör det måste bero på någon miss i uppväxten!
okey, alla vet att vissa människor äter snor, men jag har börjat funderar på en sak, det gör dom ju när folk ser, så vad fan äter dom när folk inte ser? suttar dom av toppsen efter att ha rensat öronen? äter dom upp det gula mysiga man har i ögonen när man är trött? bajs? okey sista va överdriven.. men jag menar, om dom äter sitt eget snor tror jag fan att dom äter dom andra två förstnämna sakerna oxå!! jag skulle vilja veta hur många prosent av sveriges befolkning som gör detta.. Och sen annan sak säger jag bara, stackars ovetande pojk och flickvänner!
a just det och så undrar jag varför? VARFÖR? är det nyttigt? gott? lättaste stället att göra av det? hört talas om en uppfinning som kallas papper?
och sen klagar folk på ärtsoppa, bruna bönor, passiv rökning, raggmunkar och plodbudding?

ps. bara för att stavfelen på blodpudding e så jävla snygg får det så kvar


Karin!! Saknar du barca lika mycket som jag? va sägs om en weekend?

2008-01-08 ♥ 23:42:04

Karin!! Saknar du barca lika mycket som jag? va sägs om en weekend?

Första och sista gången!

2008-01-08 ♥ 22:59:14

en vän har haft och har magsjuka av nåt slag o neee jag e inte redan tillräckligt rädd för att jag me ska få nåt otäckt magvirus.. så ett stort tack till min arbetskamrat som kommer in och sätter sig breve mej på jobbet idag och kläcker ur sig att hans flickvän fick maginflensa igår och att han oxå börjar känna sig konstig o illamående! TACK jätte stort tack för att du kom i närheten av mej.. jag har kännt mej illamående ända sen dess.. jag vet att det e inbillning men jag mår fortfarande lika illa ändå!! Tror man tillräckligt mycket på något blir det till slut så att det slår in.. hmm ska försöka inbilla mej att jag e miljonär ist så vaknar jag förhoppningsvis me massa pengar o inte me kräksjukan imån!! :)

annars då? jo tackar som frågar bara bra!

Julgran... JULGRAN?!? inte fan tänkte jag på att man ska göra sig av me helveteskapet när julen e över oxå.. som att det inte va nog o köpa den o få hit den!? och vi ska inte prata om o klä den!! och så ska den vattnas oxå, o barrar gör den me! grr första och sista gången! Finns det inte människor man kan betala som gör sig av med den åt en? en slags julgranstorped? ja menar eftersom jag ändå kommer vakna upp rik imån...

But It´s Better If You Do

2008-01-07 ♥ 23:45:36


Jag är beroende.. Av min blogg

2008-01-07 ♥ 23:27:49

Redan kan man tänka.. japp så är det! jag nämnde tidigare att det är ett bra sätt att få ur sig alla tankar så alla andra slipper höra dom, o det är så det är! ja menar hur ofta är det inte så, att man säger helt onödia saker man har på tankarna o dom som tvingas höra på måste komma på ett onödigt svar på nåt dom inte för fem öre bryr sig om eller ens fattar!
Jag råkar vara en person som har alldeles för mycket på tankarna, jag behöver någonstans att ventilera, därför skriver jag blogg, och att inte veta om det finns någon som läser eller vem det är, det är det som känns så skönt! Det är en vinn-vinn situation för jag får säga allt jag tänker och dom som vill veta vad jag tänker på kan läsa om dom vill!

jag va inte o tränade idag, stannade hemma från jobbet för jag känner mej fortfarande inte helt frisk. Men imån.. kommer jag nog antagligen inte heller träna.. på onsdag?


Bajs

2008-01-07 ♥ 22:09:42

omogen rubrik? ja det kanske det är, men jag ville bara ge en poäng till alla mina kompisar som e födda 87 att jag faktiskt inte är ett dugg mognare än va dom är trots att jag e sååå mycket äldre (86a)

pratade me telenor innan.. vi e vänner nu! så nu e jag telia och telenor en enda stor lycklig familj! Telia vet hur man behandlar sina kunder, det gör iof fortfarande inte telenor men jag ska iaf få rätt telefon nu till senast fredag o den enda ansträngning jag behöver göra efter att dom gjort fel är att jag måste retunera den fula samsung telefonen och sen gå ner yttligare en gång till posten (där jag för övrigt gjorde bort mej som fan sist jag va där)
snögubbekitet behåller jag.. o jag hoppas jag får ett extra me den rätta telefonen sen, kan ju va bra o ha, hmm halsdukn e för övrigt ganska snygg (den e röd) matchar bra till mina vantar.. haha!

Jag e för övrigt mycket stolt över mej själv som lyckas lägga upp en sån snygg musik länk somden här nedanför, men att jag inte lyckas lägga upp två stycken efter varann e något mer frustrerande! 

det där med att man runt varje nyår alltid säger att det kommer bli ett bättre år detta året e fortfarande ett roligt fenomen, men ett ännu roligare fenomen e att man varje söndag säger att man aldrig mer ska dricka alkohol, o det som e ännu roligare är att man faktiskt menar det varje gång.. sen sitter man likt förbannat redan på onsdagen o funderar på om man inte skulle köra en lill lördag.. att jag skriver detta på en måndag innebär INTE att jag redan e festsugen..

Ååå Aaa mm Mmm muuuusiiiiik

2008-01-07 ♥ 18:23:50


eftersom det redan e gjort så va spelar det för roll?

2008-01-06 ♥ 23:54:26

detta e svårt, men det där me att avsluta saker på söndagar o påbörja saker på måndagar.. jag kan nog inte sluta me det bara sådär, det krävs nertrappning och förberedelse, imån ska jag iaf börja träna.. på riktigt o jävligt mycket hela tiden så jag blir lycklig...

och om jag tränar hela tiden så kanske jag får motivation till att sluta röka o dricka alkohol

vad är motivation? Det är skit samma egentligen, imån är en ny dag (som vanligt)

Jag v telenor.. mmm mm det e kärlek

2008-01-06 ♥ 21:12:16

Varit ett par spännande dagar nu, jag har helt o hållet bestämt mej nu, jag vet med största sannolikhet att telenor och telia faktiskt har slagit sig ihop mot mej, just mej, dom tänkte nog att HAHAHA cecilia staxäng, henne ska vi terrorisera.. efter ett mycket långt telefonsamtal med telia så kom vi till slut fram till en lösning o jag o telia e vänner igen nu! Vill telenor ha kvar mej får dom fan ge mej ett bra erbjudande annars så finns det faktiskt andra företag som kanske vill ha mej som kund.. och som visar det lite bättre än vad telenor gör!
Hade verkligen sett fram emot att äntligen få ha en bra telefon, men neee, då skickar dom mej en jävla samsung! jag hatar samsung och jag beställde en sonyericsson, o det vet dom.. dom bara retas me mej, särskilt roande va det säkert för dom när dom i paketet för skojs skull slängde ner en sonyericsson laddare och ett snögubbe-kit (mössa, knappar, halsduk och en morot) HAHA dumma inkompetenta människor!

jaha alkohol igår. hahah vaknade me ett skrapsår på hakan, ont i vänstra kinden och två stora blåmärken.. ett på låret o ett på rumpan, ja jag har me stor sannolikhet ramlat men jag minns inte det, känns väldigt moget faktiskt. Jag känner mej verkligen som 21.. aaaa aaa det gör jag!! NOT


Katarina, älskade syster min.. kommer sakna dej, vill inte att du redan ska åka =(

ingen rubrik just nu

2008-01-05 ♥ 15:06:26




Är denna video rolig eller helt enkelt väldigt bra? Jag tycker den e störtcool iaf :)

Jag e sämst på rubriker 1*jag ska bli bra på rubriker

2008-01-03 ♥ 01:37:42

Alla andra skriver blogg, jag vill oxå skriva blogg, jag kan skriva blogg om jag vill! Så nu när det är ett nytt år dock inte måndag (man ska alltid börja med saker på måndagar, jag börjar alltid med saker på måndagar) så börjar jag skiva blogg. japp trots att det inte är måndag påbörjar jag här något, det får för övrigt bli ett nyårslöfte 2*att kunna påbörja (även avsluta) saker mitt i veckan, vi får se hur det går.

eftersom jag bara skriver precis som jag tänker kommer det säkert skrivas mycket onödiga saker här, det kommer garanterat inte heller va en rolig blogg eller ens särskilt spännande. jag kommer inte skriva en jornal över vad som hänt under dagen, vilken tid på dygnet jag vaknar eller somnar m.m för skulle jag göra det så vore det väldigt tråkigt även för mej att läsa sedan. jag vet egentligen inte ens varför jag tänker skriva en blogg, kanske för att om jag babblar av mej allt jag tänker på här, så kanske jag slipper trötta ut alla andra me det. hmm kommer iof inte att hända.. hehe!

jo kommit o tänka på en grej, är det början på ett nytt år eller slutet på det gamla vi e lika tacksamma över varje år? och låter det inte ganska kul när vi varje år säger att det nästa året kommer bli så himla mycket bättre? haha vi kanske skulle ta o acceptera att det blir det inte.. ja menar jag e inte negativ eller något tänkte bara att eftersom man trott att nästa år ska bli bättre än det förra varje år nu så kanske någon skulle ta o säga det högt att det inte kommer bli så?! gör det mej negativ eller realistisk? och spelar det egentligen någon roll?

Jag vet att detta är mitt första inlägg och jag vet att det råkade bli lite långt, och jag vet att det inte handlade om någonting särskilt, men vems första blogginlägg gör egentligen det?

ps. nej tack till alla kommentarer som har med min stavning, min gramatik eller min avsaknad av punkt på rätt ställen och stora bokstäver efter punkt att göra, tack! ds.


RSS 2.0