Nothing In My Way

2010-09-30 ♥ 00:21:07

Underbar Live

Running Up That Hill

2010-09-30 ♥ 00:16:42

Javisst åkte jag och köpte ved! Köpte en 40 liters säck på Coopforum :p 40 liter för 69 kronor!! Helvete.. 1 kubikmeter kostar bara 300-400 kronor! (och det är ca 1000 liter om jag förstått det rätt, vilket jag antagligen har) Hur fraktar man hem 1000 liter ved?? alltså typ 300 kg ved??
*
Undra om man kan få köpa en halv kubikmeter, det hade underlättat en hel del! Men annars är det ju släpet som gäller och en hel del arbete med att bära veden från släpet till förrådet.. Det är en halv dags arbete och sen en jävla mysig kväll framför den öppna elden!
*
Undrar ni något om uppvärmning, kakelugnar, ved, hur man i detalj eldar rätt, regler osv så tveka inte att fråga.. Jag kan efter lite Cissi-forskning allt..... (typ)

A Lack Of Color

2010-09-28 ♥ 13:52:44

Det är bud på att åka bort till statoil eller preem och köpa lite svindyr ved för här är sjukt kallt!!! För mig man kan köpa såna små säckar där! Dom lär iallafall vara dyra.. Medans 1 kubikmeter ved bara kostar 300-400 och om jag förstått det rätt räcker det ett jävla tag! För om jag förstått det rätt så är 1 kubikmeter vääldigt mycket ved :p

Så japp jag och Mange har bestämt att vi ska elda oss igenom denna vinter! Har man två kakelugnar vore det pinsamt att inte göra det :p

Det är omöjligt inte mer är 17-18 grader här inne! Haha! Jag fryser om mina händer och jag VÄGRAR sätta på ett element!

Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker,
påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda,
komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst...
och bara följa ögonblickets ingivelse

Nothing In My Way

2010-09-25 ♥ 10:04:15

Detta trista väder ska jag alltså gå ut i nu?! Fy fan!! Man blir så motiverad. Så energifull. Så inspirerad. Vill inte stiga upp men vill samtidigt inte ligga kvar!
Best case scenario (Tack Google) vore att vara ensam hemma, gå ner, lägga sig i soffan framför bra TV och äta en riktigt god frukost! Det händer typ en gång i månaden!
Med tanke på hur stressigt mitt liv numera känns så ska jag innan jag börjar jobba nu duscha, ska göra dom där grejerna som tar tid i duschen. Raka benen, använda balsam, plocka ögonbrynen med mera! Ska inte plocka ögonbrynen i duschen! Sen ska jag prova kläder och lägga fram allt jag ska ha till ikväll! Så när jag kommer hem 16.50 kan jag slänga mig i duschen och ut ur den! På med kläderna och smink och vips vara färdig väldigt snabbt!
Det är målet för idag! Först ska jag genomlida 4½ timme på jobbet, som förhoppningsvis går lite mindre långsamt än igår!

Weekends

2010-09-24 ♥ 21:54:30

Jag har inget vettigt att säga förutom att i morse förstördes i stort sätt hela mitt liv!! Liksom.. Jaha! Det va det enda jag kunde tänka! Jaha?! Men jag har en mamma.. En Super-mamma!!! På något konstigt sätt fixade hon allt.. Hon räddade mig, jag är henne evigt tacksam :) Jag vet inte riktigt hur hon gör alltså...
Dagen började fruktansvärt, övergick till underbart.. Men sen jobbade jag, kan varit dom 4 längsta timmarna i mitt liv, va så fruktansvärt tråkigt idag! Sen blev jag på bra humör igen för gick på stan med Linn, Cicci och bebis Noel!
Jaså är det så det ser ut i affärerna nu för tiden alltså! Och undra när jag fikade senast?
Åkte hem, åt två mackor, kollade på helvetets kök (kan inte stava på engelska) Åkte sen tillbaka till stan för att hämtade min jacka jag glömt på en fest för över en månad sen, närmare två!?!? Skulle tagit mig en springtur i Bastasjö men va så mörkt och dystert där så jag blev på dåligt humör och åkte hem!! J
ust nu är det bara en helt vanlig ensam fredags kväll, precis som jag ville ha det! Fast hunnit ångra mig 10 gånger fram och tillbaka ifall jag inte ska ta o hitta på något eller inte! Kanske hinner ångra mig igen.. Men nu sitter jag här och det är precis här jag just nu mest av allt vill sitta!! Just nu alltså...
On the weekends
We try to get our share
Of excitement and of fresh air
Trying to forget
Who we're gonna be
When the alarm rings
On monday morning

KEEP ON WALKING

2010-09-24 ♥ 01:08:43

Ont i huvudet.. Det får man av allt jävla tänkande!! För mycket siffror i mitt huvud just nu och jag ska jobba hela helgen mot min vilja :p Huvudvärken just nu får mig att tänka på känslan av att vara bakis! Och det gör mig väldigt ofestsugen! Jag hatar dessa arbetstider jag får stå ut med! :p
Jag är så förbannat trött på Sveriges helvetes jävla sjukvård så jag vill spy på dom!! Moderatjävlarna (som jag oxå gärna spyr på) klagar på att folk går sjukskrivna och inte vill arbeta och jag har tjatat på sjukvården i 7 månader på ett jävla intyg för jobbet jag vill ha! IDIOTER!! Folk har svårt att komma tillbaka till arbete?! Ja men konstigt, men vist, ta bort en läkare till o jag får vänta ytligare i 6 jävla månader!!!! Eller ta bort den allmänna sjukvården helt vetja så tar jag ett lån för att få ett helt vanligt jobb utan utbildning!!! (ett lån att betala läkaren för kortare väntetid alltså..)
Stoppa Sverigedemokraterna.. Ja för all del!! (Att dom ens finns? Där rök 40års kämpande för jämställdhet och människors lika värde)
Men hallå..
Stoppa moderaterna för fan!
Äsch vad vet jag, dom har ju bra synpunkter också! En sak jag inte visste innan jag idag lyssnade på P2 va att Amsterdam är staden där man cyklar mest!? Hela 60% av allt resande görs med cykel!! Sverige då? Hela 8% Men vist slå upp ett par kärnkraftverk det gör säkert oss alla gott!! (Nej jag röstade inte på miljöpartiet)
HAHA Sverigedemokraterna markeras som fel stavat o det gör inte Miljöpartiet!! stavningskontrollen är emot SD!! Klockrent!! (Och jag har stavat rätt)
I have a long road ahead of me
It's cloudy and dark it's hard to see
Will I ever get through to the end?

Åååå Ahaaa Jasååå Nehäää Aaa Hmm ahh

2010-09-23 ♥ 00:33:11

Jaså, ni vet alla * jag använt istället för radbyte.. Det har jag gjort för att det inte funkat att bara göra ett vanligt radbyte innan, för när jag väl publicerat inlägget så läggs allt i hop till en ända smet men nu på Manges dator gjorde det inte det, så kan ha varit min dator hela tiden :p

How Far We've Come

2010-09-23 ♥ 00:26:29

Tre vuxna män med varsin hockeyklubba som inte är längre än 40 cm.. Ser ut som hockeyklubbor till rumpnissar!

Jag har aldrig gillat att kalla killar för Män! Tycker det låter så... hårigt! Här står dom... 26, 28 och 29 år, och jag har svår för att kalla dom för Män! Och inte bara för att dom står med en liten hockeklubba och spelar NHL på wii!

Jag tycker det låter konstigt att överhuvud taget säga Män.. Liksom hur fel låter inte -Öj tjejer kolla in den där mannen där borta! Inte tror dom att jag just bad dom kolla in världens snyggaste kille utan dom räknar med en äldre herre som tex beter sig lite lustigt på något sätt!

När kommer folk i min omgivning börja se ut som vuxna? För inte ser vi ut som vuxna, svårt att säga att någon av alla jag känner skulle va en "vuxen" Becca till exempel... hon är ingen kvinna. Hon är en tjej! Hon är dock för gamal för att kallas flicka. Men inte i söta-meningar-samanhang som tex "Flickan min"

Och liksom om jag ska skriva något gulligt till Mange, inte fan skriver jag "Du är världens sötaste man" ?!?!?!

När kommer vi börja kalla jämnåriga för män och kvinnor? Och när kan vi börja kolla på varan och se ut som våra föräldrar gjorde.. Känns som vi aldrig kommer se gamla ut! När en 13åring ser mej, tycker hon att jag ser vuxen ut då?? Eller är jag bara någon som är äldre än henne och när kommer 13åringar tycka att jag ser vuxen ut?

Nä! Nu ska jag göra sällskapet sällskap (Har oxå svårt för att kalla ett ungt gäng för "sällskapet" men det kan vi ju ta en annan gång)

Some Roads Lead Nowhere

2010-09-20 ♥ 04:54:04

...

Leaving So Soon?

2010-09-13 ♥ 15:40:05

För mer än en månad sedan hängde Mange och hans kompisar med mig på fest i Karlskrona!
*
Detta inlägg handlar om hur bra jag är på att ta hand om saker eller ta tag i saker...
*
När vi skulle sova såg vi något stort svart som satt i taket, men fulla som vi va orkade vi inte ta oss en närmre titt. På morgonen såg jag till min lättnad att det inte va en spindel, det va en fjäril (Inte en otäck, en vacker fjäril) Den behövde väl någonstans att sova då tänkte jag..
*
Tre dagar senare insåg jag att den nog va död! Det är väl i det läget man borde "städa" bort den! Där satt den med
sina vingar ihopslagna och jag kollade på den varje dag o funderade på att göra något åt att...
*
Vilket jag inte gjorde! Så kan ni tänka er min förvåning när jag låg i sängen med min dator i onsdags och den helt plötslig öppnar upp sina vingar och flyger iväg och ut genom fönstret?!?! (Kan varit torsdags, men det spelar ju ingen roll. Fint väder va det iaf och det spelar roll!)
*
Något jag heller inte gjort sen den kvällen är att hämtat min jacka jag glömde på förfesten.. Kanske kommer något gott ur det också!

RSS 2.0