Blir till att dra lott när det börjar närma sig nästa år (hmm, just nu.. nästnästa år)

2010-12-31 ♥ 21:18:17

Idag fick jag reda på att min kära mor fyller 50 om två månader. Precis som jag tydligen har fått reda på ett flertal gånger detta gångna året. Man kan ju inte komma ihåg allt.. På Flashback som är och alltid kommer förbli bästa hemsidan läste jag om lite tips på presenter. Tror inte mamma skulle uppskatta att få sin present "inslagen" i betong.... Men man har ju ett ex antal vänner som fyller 25 snart.

Nothing In My Way

2010-12-29 ♥ 13:15:13

Jaha då har man ägnat typ 30 minuter av sin värdefulla ledighet i diket! Inget trevligt med det. Det är dock ett suveränt sätt att träffa nya människor.

Man bestämmer vilken sorts människa man letar efter och sen säger man vänligt till alla som erbjuder sig att hjälpa till att ens pappa är på väg.. Tills den rätta dyker upp såklart ;)

Sen har man vad man letade efter, tex en dejt, en vän eller en fest kanske! Bäst resultat får man nog tors-fre runt klockan sex.. Självklart vintertid! 

Sommartid kan man ju alltid fixa så bilen inte startar men då blir allt helt plötsligt mycket mer komplicerat.

When you're still waiting for the snow to fall, it doesn't really feel like christmas at all.

2010-12-28 ♥ 17:47:10

Jag har fan mått bättre än vad jag gör idag. Jag sov på tok för länge och missade hela min dag. Kom iaf inte för sent till jobbet och det är det viktigaste. Jag ska bränna några skivor så man kan ha me sig i bilen för ibland är radio bra tråkigt faktiskt! Typ som detta inlägget! Tänker på lite allt möjligt idag, på roliga saker, jobbiga saker, tråkiga saker, skrev jag bra saker? Jag tänker på bra saker också. Hmm återkommer när jag har något vettigt att skriva...

When the stars go blue

2010-12-27 ♥ 12:28:35

Vad gör man på internet när man inte har Facebook? Blogg och hotmail blir det och sen då? Inga av mina vänner använder Facebook, jag använder de inte men ändå känner jag mig super utanför. Jag känner mig alltså frånkopplad från omgivningen för att jag inte kan se vad människor jag egentligen inte bryr mig om har för sig? Antagligen bara någon sorts vana att ha koll på alla andra som man upplever som jobbigt. MSN använder jag inte heller. 

Lite roligare blir det ju också att fråga Mange vad han gjort under dagen eftersom jag numera utan FB verkligen inte har en aning.

Jag ska återgå till att mejla. Det är jätte kul! Man kan bifoga bilder, ändra storlek, färg och typsnitt på sin text. Hur random känns det inte att logga in på sin Hotmail och hitta något annat än reklam? Det är jätte kul!

 


Om man varit död i 5 år så är man ju mer död (dödare) än om man bara varit död i tex 3 timmar och en en dinosaurie är ju helt klart mest död (dödast)

2010-12-26 ♥ 22:34:02

Jag kan inte äta något i vårt kylskåp!! Mamma gjorde kola några dagar innan julafton och läste lite (MYCKET) fel på vilken mängd sirap man skulle ha.

Hon hade förhoppningar om att den skulle bli bra ändå. Jag har självklart inte smakat den för vi delade inte dom förhoppningarna. Vet knappt om hon har gjort det eftersom det inte går att klippa den i mindre bitar. Den går alltså antagligen inte ens att tugga.

Men likt förbannat kan hon aldrig slänga något. (Man hittar då och då tex glas fyllda med 1/3 mjölk eller ännu mindre) Så kolan har legat i kylskåpet och nu smakar allt i kylskåpet en touch av sirap.

Jag halvdör varje gång jag öppnar kylskåpet och jag tycker det är fruktansvärt konstigt att "Halvdör" går att skriva men inte tex "mej" (Blir sånt rött vågigt streck under) Tydligen så funkar inte dödare och dödast men det finns alltså mer logik i halvdöd?

Jag har inget problem med halvdöd. Halvdöd är man ju helt klart tex på operationsbordet då det röda stecket blir rakt och det låter tuuuuuuuuu... (osv) ist för tut tuuut tut tuuut ;p Alltså under tiden som läkarna föröker återuppliva en, man är inte helt död men inte levande, alltså halvdöd. (Hehe)


Utkast: Dec. 26, 2010

2010-12-26 ♥ 00:05:02

Miljöbilar! Finns det annat än fördelar med en miljöbil? 0,35 - 0,43 l/mil (gäller dom mest bensinsnåla just nu och blandad körning) skattefri ett ex antal år, i regel 5 år. Gratis parkering i dom flesta städer. Man skulle ju då kunna tro att det vore väldigt dyrt att köpa en sån här bil, och det är det! Åå vad tråkig jag va nu, det är faktiskt inte så dyrt, ligger typ runt 100 - 200 tusen :p Kunde ju varit värre! Jag vill ha en miljöbil!! Och så vill jag ha en mini-pc också! De sistnämnda känns ju lite mer aktuellt dock. 

Jag har börjat säga så "-Det kunde ju varit värre" Så när folk påpekar att de måste vara väldigt tråkigt att jobba

Det va ju inte meningen att jag skulle publicera detta iof eftersom jag inte skrivit färdigt..
17.40
Jo dom påpekar att det måste va väldigt tråkigt att jobba tex juldagen/julafton. Med dom menar jag ca alla. Jag säger som sagt att det kunde varit värre. Antar att jag syftar på att det skulle va värre att jobba på nyår då? Men det gör jag ju så? (Ska förresten bli askul) 

Så efter varje gång jag säger "-Det kunde varit värre" Så funderar jag på vad jag menar.. Det gör nog dom också för inte får jag något svar efter det :p Funderar på vad jag ska säga på Nyår.. "-Förhoppningsvis är det inte min sista" Det ska jag säga.

Köpte en stiftpenna också. Med lila stift :D

2010-12-25 ♥ 20:45:00

Jag har köpt en kalender (Ja igen) Denna gången kommer jag lyckas fylla i den, för gör jag inte det får jag inga pengar, håller reda på mina egna timmar (övertid och sånt) Varje vecka får man ett citat.

Veckans Citat: "Du ljuger mest när du ljuger för dig själv"

These Photographs

2010-12-25 ♥ 17:21:20

Va på statoil tidigare idag för syster skulle köpa en julklapp till pappa... En snusdosa! Av alla jävla ställen så frågar hon på Statoil om dom slår in paket?! Liksom vem kommer på bara tanken på att fråga en sån sak på en bensinstation?!

Till min förvåning så gjorde domtydligen det. Och när man tänker en stund på saken så känns det ganska självklart faktisk. Bensinstationer är ju faktiskt julklapparnas sistaminuten.


Min första julafton med snö

2010-12-24 ♥ 16:59:58

Tänk att den äntligen är här, en jul med snö. Mycket snö!! Alla bara klagar men jag väntar på mer. Jag är dum i huvudet som i hemlighet blir lite glad när SMHI går ut med klass 2-varning. Jag är konstig som tycker det skulle varit häftigt om det kom så mycket snö så man blev insnöad och fick gräva sig ut från huset.

Jag älskar snön och vill att det ska komma mer trots att den ställer till det som fan för mig dagligen. Nåja, som fan va väl att överdriva. Den gör det lite svårare att med bil ta sig fram och att stanna på visa ställen.


Hänger på verkö och väntar på den försenade färjan...

2010-12-21 ♥ 19:18:52

Otroligt! På mindre än en månad (iof typ 200 timmar) har jag stött på fler idioter i trafiken än va jag gjort under mitt 6åriga körkortsinnehav. Igår utanför polishuset där man svänger mot hoglandspark stod en bil stilla, han bara stod där. Jag fattade nada, tutade flera gånger, blev orolig att de hänt något ju. När det blev grönt för bilarna som skulle rakt fram, då körde han. När tillochmed folk som går på övergångsstället börjar vifta åt en att man ska köra borde man börja koppla kan man tycka. (Inte haft något att göra på 1 1/2 timme, jävligt nice faktisk emellanåt)

Kan inte bestämma mej för vilken låttitel jag ska skriva som rubrik...

2010-12-20 ♥ 21:23:57

Jag har inaktiverat mitt FB konto. Funderat länge på varför jag ska ha facebook när jag bara använder det för att se va alla andra människor har för meningslösa saker för sig. Jag skriver inte till någon och skriver en status i månaden så klarar mej bättre utan. Det som är spännande är att se hur länge jag klarar mej. Sitter i bilden och lyssnar på Melissa Horn och tänker på gamla minnen... Lyssnade lite på min spanska kurs innan men tröttnade! Blev btw sjukt chockad nyss då jag fick 100 kr i dricks av en kund.

Söndag är en vilodag, typ min enda vilodag.

2010-12-19 ♥ 19:40:44

Träffade en kille igår som hade fördommar mot 87 och 86or (särskilt dom från Nättraby) Vad för fördommar? Jo, att alla har barn och hus och så sa han lite mer om det ämnet.

Jag kände mej rätt unik för några minuter.

Jag älskar mitt jobb

2010-12-18 ♥ 21:23:51

Ibland har man inget att göra så jag och min kollega hänger i min bil. "Ge mej din radio!" säger han, och så anropar han växlen. Notera att alla bilar och kunder hör detta väldigt väl. *Taxi till taxi10 -kom *ställer in centralen -uppfattat! 30 sek senare *taxi till taxi10 -kom *jag tar en körning till centralen -upprepa *tar en körning till centralen -ska du ta en körning från centralen till centralen? *ja -okey då är du väl ledig snart igen....

Faktisk typ inte ett Ilandsproblem!

2010-12-17 ♥ 18:24:32

Jobbigast med taxi yrker är helt klart att man inte har någon toalett på sitt jobb!!

Nu ska jag köra bil i två timmar, alltså fritidsköra (?!) Gillar inte ändrade planer (har problem med ändrade planer) men bättre sent än aldrig.

2010-12-15 ♥ 11:03:21


*Text*



Björkved, det är bra grejer det. Poff säger det, och så brinner det

Forgotten

2010-12-14 ♥ 12:48:26

Kollade precis igenom senaste månaden i min blogg. Jag höll ju på med ett projekt. Det va att sluta snooza. Men av någon konstig anledning (som vanligt) så glömde jag va det va jag höll på med och har snoozat sedan dess. Lömskt det dära med snoozning

Det händer rätt ofta, att jag glömmer vad jag håller på med när jag håller på med att. Typ som tidigare idag när jag åt frukost och glömde att jag åt frukost.

Aaahh? Naaaee? Varför tror han det?

2010-12-14 ♥ 12:33:04

Idag har inte en svensk, utan en.. någon annan kommit på att terroristattacken i helgen kanske kan ha något att göra med al-Qaida...       chockerande


No hablo inglés

2010-12-14 ♥ 10:41:09

?Cómo estás?
Muy bien! ?y tú?
Sisi, es perfecto! 
Aaa, låter rätt i mina öron iaf.

Que samo? ala pesta, yo alcente siblabada. Como siesta en finalmento. Si nosotros y ella biena la contrada. gonzola es fantona mutcho en sofa. Alabanana y labada controsa blabada. Vist låter det lite som spanska om man läser igenom att. 

Jag önskar jag kunde prata spanska. 

Med tanke på hur mycket tid jag kommer spendera i en bil nu f.o.m 17e - 31e så ska jag ladda hem en spanska kurs och bränna ut den på skiva. Eeeh, alltså, ladda hem lagligt så klart.


BÄSTA SPANSKA LÅTEN, MÅSTE HÖRAS!!
Underbart vacker text!


Drottninggatan/olofpalmes gata i juletider.. Hallå?!

2010-12-13 ♥ 14:30:15

Fan va intressant.
Nu slipper vi känna oss utanför.
Sverige har fått sig sin första terroristattack.

Sossarna och hela den rödgröna sidan SAMT sverigedemokraterna vill ha hem våra soldater. Det vill inte Fredrik Reinfeldt.

Fredrik ville så gärna vara med. (Det vet vi nu, tack till wikileaks)
Grattis till honom, nu har han dragit med oss alla.

Att lyssna på ljudfilerna och att efter det kunna säga att hotbilden inte är förhöjd?! "Monster finns inte, men om du ser ett bara säg till Monstret att han inte är verklig så försvinner han"

Är det någon som missat att han hade spika i ryggsäcken?! Vi kan se tillbaka på Lördagen och känna oss tacksamma att denna människa inte hade den kunskap som behövs.

Ang rubriken.. Slumpmässigt utvald korsning och tid på året?

Easy Way Out

2010-12-13 ♥ 01:53:46

Kan man tänka för mycket?
Jag tror det är något jag har råkat ut för isf.

Jag har ett problem jag ej har någon lösning på.
Hur löser man det?


Nu ska jag spela spel på min mobil..

2010-12-11 ♥ 21:14:03

Liksom ibland har man inget att göra på jobbet (jobbigt läge om man kör på provision men det gör inte jag) suttit i bilen med min arbetskompis en halvtimme och kollat på tv och ätit popcorn :p jävligt trevligt! Men nu har han åkt på en körning och jag sitter kvar här i min bil vid tågstationen. Förflyttar mej nog till torget snart! Alla mina arbetskollegor är så roliga och trevliga! . Jo, jag är så jävla trött på folk som ska fråga "är det halt idag?" ja men liksom vad tror dom?! Jag brukar inte veta vad jag ska svara! Så klurat lite på det nu och kommit på två svar! Gäller att välja rätt svar till rätt kund! "Jag vet inte, jag har inte halkat ännu" och "Det är sånt man märker" sen frågar dom nog inte det igen!

Dom lär ta för givet att jag är homosexuell, finns fördelar med det iof!

2010-12-09 ♥ 23:05:47

Läge: Borås! Varje gång folk ser mej så liksom är det samma reaktion, ni vet den där när man slänger runt huvudet för att ta sig en nämre titt och tänker -va? Såg jag rätt!?! Liksom, aldrig sett en ung tjej köra taxi förut eller? Nu har jag iaf en jacka me taxibolagets namn på så nu har folk slutat fråga vem jag är och varför jag ska åka i deras taxi när jag står utanför bilen...

christmas tree

2010-12-09 ♥ 15:34:45

Nackdelar med julgran:
*Den är dyr som satan
*Den barrar och det leder till barr på strumporna (aj)
*Den tar plats om man inte har mycket plats....
*Det är förjävla jobbigt att avklä den
*Det är ett helvete att bli av med den

Fördelar med julgran:
*Den är väldigt fin att titta på

Slutsats:
Det blir ingen julgran

The Roof is on Fire

2010-12-08 ♥ 12:25:13

Tänkte informera lite om elpriset. Som även påverkar dom som bor i lägenhet med varmhyra. I nov snittade elpriset 1,11 kr / kWh (inklusive alla skatter) För er icke insatta... Det är dyrt!!!!!

Det va elmannen som sa detta till mig. Elmannen är han som jobbar på Karlshamns energi.

Jag frågade även vad elpriset legat på nu i början av december, han snackade på samtidigt som han kollade upp dag för dag för att ge mig ett snitt. När vi lagt på kom jag på att han inte gav mig något pris utan nöjde sig med att säga att det är ju en hel del dyrare än i nov månad. Låter ju mycket tryggt, tur vi har bundet elpris f.o.m 1 jan på iaf 97 öre/kWh (Det är oxå dyrt)  (Alla priser är inkl skatt)

Vi och vi.. Det är ju inte jag som betalar, bara jag som sköter om att :p

Skickade ett sms till min pojkvän nyss "Inga lampor och inget på standby, du får klara dej på värmeljus och ljuset från tvn tills vi köpt ved"

Tur man inte satt upp några adventljusstakar i fönsterna.
Inte haft ork, jobbar ju rätt galet mycket just nu.

Jag gillar 16-04...

...

2010-12-04 ♥ 14:53:17


Mjjja Mjja (Mjau liknande ljud)

2010-12-03 ♥ 16:35:19

Jag har världens sötaste katt. Hon är extra söt när man inte gett henne mat på ett tag, hon "mjauar" så sött då. Hon är inget vidare bra på det där med mjau, men gud va bedårande det låter.

RSS 2.0