Tårtan som blev allt annat än en tårta...
Min tårta :(
Jag gav mig på ett försök till en "Very Cherry Chocolate Cake" utan körsbär :p som hittat på tartspecialisten blogg (följ länken)
Hennes beskrivning av chokladbottnen är så klockren så använder den rakt av "Själva chokladbottnen smakade nästan som chokladpudding - konsistensen var helt underbar! Lite krämig på något sätt."
Men jag dissade det där med körsbär, jag älskar körsbär, men i bakning och matlagning är bara tanken på det USCH (tänker nog på emil i lönneberga o dom jävla jästa körsbären)
Nopp.. Själv vispade man upp vaniljkräm och blandade i nonstop! Det använde jag som fyllning och till att täcka tårtan med! Sen smälte jag choklad med smör och blandade ut det med grädde som jag sen hälde över kakan och lät det rinna ner över kanterna.
Färjade vaniljkrämen lilla, blev fint..
MEN Jag lyckas ta mig fan aldrig med sockerkakor, tårtbottnar m.m!! Dom blir inte höga och dom sjunker ihop :( Så mina tårtor blir aldrig sådär höga och fina!
Pga tidspress lät jag inte tårtan stå i kylen/frysen så chokladen skulle kunna stelna, hann utanför dörren och sen låg en fjärdedel av tårtan på marken o mina kläder :(
Upp i lgh, tvätta av kläder och jacka, flytta över den finaste halvan av tårtan på annan tallrik, plasta in och dra iväg igen! Slängde in tårtan i hennes frys och lät den stå där ett par timmar!
Party party sen ställde jag fram fatet o massa gafflar.. ser det ut som en tårta av en sjuåring ska den inte ätas på något annat sätt än vad den hade gjorts av sjuåringar!!
Typisk Cissi!!!;-)