Underbar men sorglig
Man kan nog tolka den olika.. Känns dock som det vi alla vet nästan aldrig har fungerat!
SV: hej! Vad roligt att du gillade tårtan! :) Japp den är täckt med sockerpasta och sen har jag gjort kristyr/glasyr alltså äggvita och florsocker som jag har färgat. Det smakade kanske lite väl sött haha, men den blev ju fin! Hallonpannacottan måste du testa, det blev såååå gott! Och det var så enkelt att bara liksom ploppa dit fyllningen istället för att stå och spritsa eller bre ut den! :)
SV: Gelatiiiin :)
SV: Vad tänkte du på då? När jag gör en mousse har jag i typ bär eller choklad, grädde och gelatin. Finns visst vissa frukter som inte funkar med gelatin, står på förpackningen. Jag tog ett vanligt mousserecept som jag googlade fram men tog två gelatinblad istället för äggulorna i receptet.
SV: Jag har aldrig gjort dumlefluff, men du kan ju alltid prova! Jag använder gelatinpulver för det kan man lätt använda i kall grädde.